Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Ovifoci huszonegy győri óvodában

Az országban immár tizenkét esztendeje példaértékű kisgyermek-egyesületként működő Győri Ovifoci Klub a csoportvezetői számára tartott összejövetelt.
Knausz Lászlóné ügyvezető elnök, a Kovács Margit Óvoda vezetője örömmel állapította meg, hogy változatlanul népszerűek Győrött az ovifoci keretében szervezett foglalkozások. A jelenlegi tanévben huszonegy óvodában tartanak heti egy vagy két alkalommal foglalkozásokat. Ezek népszerűségére jellemző, hogy három intézményben – a Belvárosi, a Bisinger és a Sün Balázs Óvodákban – két-két csoportot is indítani kellett. Októbertől összesen 480 focistapalánta látogatja az óvodákban a foglalkozásokat, s közülük több mint 90 kislány. A klub vezetői szeretnék, ha ez a létszám még nőne és a teremhiány miatt távol maradt óvodákat ha év közben is, de sikerülne bekapcsolni a rendszerbe.

– Az iskolai összevonásból eredő teremgondok miatt
egyelőre elvesztettük a Mesevár és a Mónus utcai óvodákat – fejezte ki sajnálkozását a klub társadalmi elnöke, Pálfalvi Gábor, aki az alakulástól szív- ügyének tartja, hogy lehetőség szerint minden óvodában működjön csoport és minél több gyermek rendszeresen mozogjon, sportoljon. A gondok enyhítése érdekében Bolla Péter, a győri önkormányzat sportért felelős kabinetfőnöke ígért segítséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda: népszerű az Audi ETO kispadja

Alig telt el másfél nap azóta, hogy az Audi-ETO felmentette a csapat vezetőedzőjét, Konkoly Csabát a… Tovább olvasom