Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 13°C Még több cikk.

Ötéves eltiltás a verekedő játékosnak

Labdarúgás - Udvardi Pétert öt évre eltiltotta a labdarúgástól a megyei szövetség fegyelmi bizottsága. A játékos verekedett a vasárnapi Ágfalva–Beled mérkőzésen.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség Kószás Béla elnök által vezetett fegyelmi bizottsága példás ítéletet hozott.

A vasárnapi megyei másodosztályú Ágfalva–Beled mérkőzésen a játékvezető által kiállított verekedő játékost, Udvardi Pétert (Ágfalva) a legszigorúbb büntetésben részesítette, azaz 5 évre eltiltotta a labdarúgástól. A bizottság elnöke elmondta: az idén már másodszor szabták ki a legszigorúbb büntetést, ami sajnálatos ugyan, de a pályákon nincs helye agressziónak és a jövőben sem riadnak vissza a szigorú ítéletek meghozatalánál.

Igazi sportemberhez méltóan cselekedett Honyák Ferenc, az Ágfalva csapatának elnöke:

– A vasárnapi mérkőzés hetvenharmadik percében történtekért elnézést kérünk a Beled vezetőitől, játékosaitól és szurkolóitól, illetve az egész labdarúgó-társadalomtól. Ágfalva sportszerető vezetői, játékosai és szurkolói teljes mértékben elhatárolódnak Udvardi Péter cselekedeteitől, illetve az agresszió minden formájától.
Felhívta szerkesztőségünket Udvardi Péter, aki elmondta:

„Természetesen el kell ismernem, hogy nagyot hibáztam és ugyan nem lehet mentség a tettlegességre, de több minden közrejátszott abban, hogy idáig fajult a mérkőzés. Úgy érzem, ha a játékvezető nem sárga, hanem piros lapot ad az ellenem hátulról szabálytalankodó játékosnak – aki egyébként mások szerint sem megy a szomszédba egy kis durvaságért –, akkor nem történik meg mindez. A szabálytalanság után nem én futottam utána, hanem ő támadt nekem, majd eljátszotta, hogy lefejeltem. Ezután tényleg ráléptem, amit megbántam, mint ahogy azt is, hogy megütöttem az engem csillapítani szándékozókat. A büntetést mindezek ellenére elfogadtam, s tudomásul vettem” – tette hozzá a játékos.

Olvasóink írták

 • 5. jazmine33 2009. november 05. 22:18
  „kedves péter!!!ha játékvezetö nem pirosat ad hanem sárgát akkor ezt kell tenni?nincs mentség teteidre akkor se...szomorú”
 • 4. coolzsu 2009. november 05. 20:54
  „Udvardi, de mindegy, nem ez a lényeg.... Öt év eltiltást kapott. Mellesleg megérdemelten, mert aki nem tud az indulatain uralkodni, az nem való a focipályára. De 35 éves. Mire letelik a büntetése, vége a pályájának. 40 évesen max a falusi kocsma öregfiúk kispályásba kellhet majd... Peti, mondd meg őszintén! Megérte bedőlni a provokálásnak? Főleg úgy, hogy a kiváltó beledi még dícséretet is kap, meg buksisimit...”
 • 3. domakre 2009. november 05. 19:59
  „Módosítás: Azt írtam korábban, hogy nem Udvardi-nak, hanem Udvary-nak hívják az ágfalvit. Sajnos az is téves volt, bár én csak gépelési hibát vétettem. A helyes név: Udvardy. Talán sajtóhelyreigazítási per nem lesz belőle, de akkor is írjunk le helyes egy nevet már kedves újságíró úr!!!”
 • 2. Jandex 2009. november 05. 17:50
  „Vajon mit kapott volna ha a Fradiban focizna,prémiumot???”
 • 1. domakre 2009. november 05. 15:10
  „Ha már eddig oly sokan beszóltak a cikket író újságírónak (főleg az előző volt tele bakikkal), akkor megteszem én is. Udvardi Péter nevű játékos nem focizik Ágfalván. Helyesen Udvary. Csak egy kis apróság, de egy teljesen más emberről lenne szó i-vel a végén. Történetsen ismerem is az illetőt. Hajrá Kisalföld!!! Csak egy kicsit pontosabban. Persze vetélytárs napilap nélkül mindegy, hogy ki mekkora ökörségeket ír le, az emberek úgy is megveszik a lapot mert nincs jobb.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

BL: Fiorentina-DVSC 5-2 - Galéria

Az első félidőben tarotta magát a Debrecen, a második félidő elején aztán negyed óra alatt… Tovább olvasom