Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Őszi tornák a salakon

Miközben Sopronban az év legnagyobb teniszversenyére, a 15.000 dollár összdíjazású Raiffeisen Grand Prix-re készülnek, a megye különböző pályáin korosztályos és egyéb tornákon, valamint a csapatbajnokságban küzdöttek teniszezőink.

Uniqa-kupa

Sopronban 9 klub teniszezői vettek részt az SVSE által hat versenyszámmal rendezett Uniqa-kupa korosztályos, illetve másodosztályú felnőtt-tornán. A női verseny dobogósai az SVSE soraiból kerültek ki: 1. Lakatos Noémi, 2. Rácz Ramóna, 3. Nagy Dóra. A felnőtt férfiaknál a Fehérgyarmat színeiben pályára lépő Úr Csaba győzött, mögötte Csontos Balázs (SVSE) végzett, a harmadik helyen pedig Hragyil Máté (Győri TC) és Molnár Zoltán (SVSE) osztozott.
A 16 éves lányok kategóriájában: 1. Lakatos Noémi, 2. Rácz Ramóna, 3. Seregély Dalma (valamennyien SVSE). A 12 éveseknél: 1. Babos Tímea (SVSE), 2. Várnagy Réka (SVSE), 3. Nagy Andrea (Győri Lendület). A fiúknál, a 12 évesek korcsoportjában: 1. Targata Richárd (Helikon), 2. Szakács Gyula (Alpesi Trans Racket), 3. Füzy Bence (SVSE). A 10 éveseknél: 1. Dobos Kristóf (Röpte), 2. Szabó Krisztián (Óvár Építők), 3. Szabó Bertalan (SVSE).

Lombard-kupa

Győrben férfi egyesben és párosban rendezték meg a Lombard-kupával díjazott tenisztornát, amelyen az első helyet Herczegh Balázs nyerte meg, aki az egy héttel előbb megrendezett szabadidős versenyén sötétedés miatt későbbre halasztott férfidöntő győztese is lett. A halasztott döntőn Horváth Zoltánt győzte le, a Lombard-kupán viszont a döntőbeli ellenfele Reider Tamás volt. A harmadik helyen Kristóf Zoltán és Horváth Zoltán osztozott. A vigaszág döntőjét Herczegh Péter nyerte. Párosban a Soós Szabolcs, Joósz Róbert kettős győzött a Karácsony, Komlós pár előtt.

*  *  *
A Budapesten megrendezett PP-kupával díjazott őszi tízek bajnokságán az SVSE versenyzői közül korosztályában Csontos Balázs a harmadik, Jani Réka az ötödik, Seregély Dalma a nyolcadik, Princzes Krisztián és Sardu Dániel pedig a kilencedik helyet szerezte meg.
Debrecenben a Perec-kupán a Soproni Ászok SE teniszezője, Csoba Dénes a 16 éves korcsoportban a második helyen végzett.

Csapatbajnoki találkozók

Eső miatt félbeszakadt a Soproni Ászok–Kőszeg SE ob II-es férfimérkőzés, amelyen az egyesek után a soproniak 4–2-re vezettek. A hazai pontokat Kitzinger Ferenc, Molnár Gergely, Szalay Miklós, Tamási Balázs szerezte. A párosok csatáira vasárnap újra Sopronba utazik a kőszegi együttes.

Alpesi Trans Racket TK–Fűzfő 5:4
Sopron, ob II-es férfimérkőzés. Pontszerzők: Varga Márk, Kovács Gábor, Tamás János és a Hámori, Kovács, valamint a Varga, Tamás párosok.
Alpesi Trans Racket TK–Székesfehérvári TC 5:4
Sopron, ob II-es férfimérkőzés. Psz.: Kovács Gábor, Horváth András, Tamás János, a Hámori, Kovács és a Horváth, Rácz párosok. 
Komárom VSE–Győri Lendület SC 1:8
Komárom, ob III-as férfimérkőzés. Psz.: Tárik, Löszler, Oláh, Németh, Szeghalmi, a Tárik, Löszler, a Dombi, Németh és a Szeghalmi, Egyedi párosok.

Lágymányosi TE–Győri Lendület 5:4
Budapest, ob III-as férfimérkőzés. Psz.: Tárik, Löszler, dr. Horváth Károly és a Tárik, Löszler páros.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beckhamék után költözik a futballőrült család

Egy angol futballőrült család Spanyolországba költözik, hogy továbbra is kedvencük, a nyáron a Real… Tovább olvasom