Kisalföld logö

2018. 09. 21. péntek - Máté, Mirella 13°C | 27°C Még több cikk.

Összehangolt munka kezdődik

Rendkívüli közgyűlésre gyűlt össze a megyei ökölvívó-szövetség. Az új vezetés egyeztette a 2003-as versenynaptár pontjait, s összehangolt munkát ígért a most kezdődő esztendőre, valamint a továbbiakra.
Vas József volt főtitkár sajnálatos elhalálozása, valamint Velin Csaba elnök tavalyi lemondása miatt ahhoz, hogy az új évben megindulhasson az érdemi munka, a megyei ökölvívó-szövetségnek tisztújító közgyűlést kellett összehívnia. A csütörtökön megválasztott új vezetőség – amint a közgyűlés levezető elnöke, Kovács István megyei sportigazgató hangsúlyozta – az eddigi egyesületek közötti ellentétek mellőzésével, összehangolt munkával, eredményesen dolgozhat a nagy hagyományokkal rendelkező sportág érdekében.

A megyei szövetség elnökségét hétről kilenctagúvá bővítették, s ilyenformán valamennyi egyesület képviseletet nyert, s nemcsak jelen lehet, de aktívan részt vállalhat a sportágat érintő fontos döntésekben. Az elnöki megbízatást egybehangzó szavazatokkal Rákóczi Tibor, a Lukács-szakképző igazgatója kapta, az elnök helyettese pedig továbbra is Wesztergom József. A közgyűlés utáni első elnökségi ülésen megválasztották az új főtitkárt is ifj. Pri József személyében. Az elnökség tagjai: Salga József (Soproni Ökölvívó Klub), Nagy Zoltán (Gladiátor SE, Győr), Bolla Szilárd (Gladiátor SE), Pri József (Győri Dózsa-Ring Boksz Club), Kelemen Zoltán (Gy. Dózsa-Ring BC), valamint Albert Tóth János. A felügyelőbizottság elnöke Pete László (Soproni Gyevát Gyula Ökölvívó Iskola).

A közgyűlésen egyeztették és véglegesítették a 2003-as év versenynaptárát, amelyben számos színvonalas győri és soproni rendezvény kapott helyet. Többek között megrendezik a többfordulós utánpótláskupát, a hagyományos Sopron-kupát és Rába-kupát, s Győrben sor kerül egy válogatott nemzetközi mérkőzésre, valamint egy profiboksz-gálára, amelynek keretein belül címmérkőzést is terveznek. Az elnök és a főtitkár is hangsúlyozta, hogy az egész évi munkában előtérbe helyezik az utánpótlás-nevelés kérdését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

56. helyen a Kis-Czeglédi-páros

Az összetettben  még érdekelt Kis Sándor, Czeglédi Péter duó az 56., a Jakab Tamás, Fenesi… Tovább olvasom