Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Országos Mozdulj!

Útnak indult a Mozdulj, Magyarország! program. A részvétel lehetőségét egy regisztrációs lap kitöltése biztosítja.

A kormányprogramban kiemelt cél a népesség egészségügyi helyzetének javítása, az egészséges életmód iránti figyelem széles körű felkeltése, a lakosság sporttevékenységének támogatása, a szabadidősportot népszerűsítő események és kampányok szervezésének támogatása.


Ennek érdekében idén megújítva indul útnak a Mozdulj, Magyarország! program. A részvétel lehetőségét egy regisztrációs lap kitöltése biztosítja azon szervezetek számára, amelyek a Wesselényi Miklós Sportközalapítvány által kiírt pályázatokon nem vehetnek részt (gazdasági társaságok, szabadidősport-szövetségek, önkormányzatok stb.).

A beérkezett regisztrációs lapok alapján egy független, elismert szakemberekből álló bírálóbizottság készíti elő a döntést, hogy mely programok részesüljenek állami támogatásban 2005-ben a Mozdulj, Magyarország! program keretein belül.

A programon belül idén elsősorban olyan események támogatását tervezik, amelyek nagy tömegeket mozgatnak meg; több korosztály számára ajánlanak mozgáslehetőséget, lehetőséget adnak családoknak közös programon való részvételre; rendszeres testmozgási lehetőséget biztosítanak, illetve a rendszeres mozgás szükséges a program teljesítéséhez; fogyatékos és szociálisan hátrányos helyzetű emberek mozgását is lehetővé teszik.

A regisztrációs lap beküldési határideje: 2005. április 8. Érdeklődni a részletekről a megyei sportigazgatóságon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki bizakodó

A Petneházy Country Clubban készül a válogatott a holnapi, bolgárok elleni világ- bajnoki… Tovább olvasom