Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Országos bajnokok

A diákolimpia országos döntőjét a IV. korcsoportban Kiskunhalason rendezték. Ezen a győri Szent-Györgyi csapata az első helyet szerezte meg.
Kézilabada

A diákolimpia országos döntőjét a IV. korcsoportban Kiskunhalason rendezték. Ezen a győri Szent-Györgyi csapata az első helyet szerezte meg.

A csapat tagjai: Szalai Pintér Barbara, Sarmon Alexandra, Hanczvikkel Zsanett, Pontyos Viktória, Gőcze Evelin, Tarjányi Szilvia, Rácz Orsolya, Mészáros Kitti, Tímár Dóra, Horváth Fruzsina, Tarczy Enikő, Khouiled Sara. Edző: Horváth József. Testnevelő: Horváth Lajos.

Az V. korcsoport Győrben küzdött a végső győzelemért, s itt is szent-györgyis siker született. Az aranyérmes csapat tagjai: Oguntoye Viktória, Harcsa Szimóna, Szőlősi Patrícia, Gulyás Katalin, Drávai Gyöngyi, Szalai Babett, Kovacsics Anikó, Horváth Bernadett, Kokas Viktória, Hosszú Boglárka, Zalka Nikolett, Tarjányi Szilvia. Testnevelők: Horváth Lajos, Zsoldos Rita.

A legjobb kapus Oguntoye Viktória, a legtechnikásabb játékos Drávai Gyöngyi lett, míg az All Star csapatba Kovacsics Anikó került be.
A V. korcsoportos fiúk szintén Győrben játszottak, itt Tóth László tanítványai ötödikek lettek. A gólkirály Németh Gábor lett, akit az All Star-csapatba is beválogatták.

Kosárlabda

Sopronban az MKB-arénában rendezték meg az V. korcsoport részére kiírt diákolimpia országos döntőjét, melyen a soproni Berzsenyi Dániel Gimnázium és Líceum csapata végzett az élen.

Az aranyérmes játékosok: Bella Edit, Bognár Hanna, Horváth Lilla, Magyar Bianka, Németh Orsolya, Sípos Boglárka, Sípos Mirjam, Tóth Nóra, Ugaros Virág, Zachár Barbara. Edző: Horváth József.
A döntő legjobb játékosa a soproni Horváth Lilla lett. A torna legjobb öt játékosa között két soproni is volt, Horváth Lilla és Sipos Mirjam személyében.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Atlétika bajnokság Zalaegerszegen

Zalaegerszegen rendezték meg a felnőtt vidékbajnokságot. A versenyen a Győri Dózsa SE és a Soproni… Tovább olvasom