Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Országos bajnok a győri váltó

Kiválóan szerepelt a váltók országos bajnokságán a Győri Dózsa SE női ifjúsági 3x800 méteres stafétacsapata.
A Badiss Anissa, Földing Réka, Pardavi Éva összetételű váltó tagjai, Jakab Erzsébet, Lukács László és Farkas Roland tanítványai remek taktikai érzékkel versenyeztek, jó képességű ellenfeleket maguk mögé utasítva nyerték a versenyt, s szerezték meg az aranyéremmel járó országos bajnoki címet.
Az ifjúsági lányok vágtaváltójának döntőjében, a 100, 200, 300, 400 méteres távon a Győri Dózsa négyese a hatodik helyet szerezte meg.
A junior korcsoportban a fiúknál a 3x1000 méteres váltóbajnokságon bronzérmet szerzett a Győri Dózsa Nyitrai Levente, Szabó Norbert, Argyasi Attila összeállítású csapata, ugyanebben a korcsoportban a 4x400-as dózsás váltó negyedik, a 4x100-as pedig hetedik lett.
Az atléták számára az év legfontosabb versenyeinek sorában Budapesten rendezték a juniorok országos csapatbajnokságát, amelyen 1500 méteren Földing Réka (Győri Dózsa) harmadik lett, s ugyancsak a harmadik helyen végzett 3000 méteren Bocskai Virág (Soproni AC).
Az éremszerzők mellett dicséretet érdemelnek a pontszerző helyezettek is, akik közül többen csak kevéssel maradtak le a dobogóról. Magasugrásban például a pannonhalmi bencés gimnáziumból Szenes Márk, aki a nemrég megrendezett győri ugrógálán 195-öt ugrott, most 189 cm-es eredménnyel a negyedik, s a dózsások közül 100 méteren Miski Roland ötödik, Viczina Ágnes 400 gáton hatodik, 800 méteren Pardavi Éva hetedik, valamint ugyancsak a hetedik helyen végzett a lányok és a fiúk 4x400 méteres váltója.
Az atléták felkészítői az említett Jakab Erzsébet, Lukács László és Farkas Roland mellett Tóth Béla, Németh Gyula, Marton Tamás és Török Loránd volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra Blatter

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szöuli tisztújító kongresszusán a tagok úgy döntöttek: továbbra is… Tovább olvasom