Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Örömmel jött az ETO-ba

Dénes János a Dunaferr együtteséből került kölcsönbe a Győri ETO FKC-hez, aki jól érzi magát a csapatban.

Miközben az utóbbi hetekben inkább az foglalkoztatta a győri férficsapat barátait, meg tud-e menekülni a megszűnéstől az egyesület – a múlt csütörtöki tisztújító közgyűlés után ismét biztató a jövőképe a csapatnak –, addig a győri csapat a Dunaferr együttesétől a szezon végéig kölcsönvette Dénes Jánost.

A 23 éves játékos, aki Tóth József érkezéséig több lehetőséget kapott a dunaújvárosi gárdában, remekül érzi magát Győrött, s bízik benne, hogy a csapattal sikerül kiharcolni a legjobb nyolc közé jutást.
„Hogy miért jöttem el a Dunaferrtől, arról inkább nem mondanék semmit. Adódott ez a győri lehetőség, s én örömmel jöttem.

Egyelőre fél évre, de a jövő még bizonytalan. Elvileg 2010-ig van szerződésem a Dunaferr-rel. Azt nem mondom, hogy nem mennék vissza, de azt sem, hogy nem fontolok meg egy másik lehetőséget" – mondta a játékos, aki a védekezés mellett támadásban a belső posztokon juthat szóhoz.

„Sok jót hallottam a győri szakmai munkáról, s több játékost is ismerek, hiszen a serdülő és ifi korosztályban több mostani csapattársammal játszottam már egy célért és ellenfélként is. A válogatottban az ifiknél szerepeltem eddig" – folytatta a 193 cm magas és 80 kg-os kézilabdázó, aki bízik benne, hogy a győri gárda bejut a nyolc közé.
„Tavaly nem itt játszottam, így nincs összehasonlítási alapom, ám azt magam is megtapasztaltam, nagyon együtt van a gárda, sokat dolgozunk az edzéseken, s ez talán mostanra eredményekben is kijön" – tette hozzá Dénes János.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jutalmazás, támogatás, kitüntetés

A megyei labdarúgó-szövetség Csornán rendezett taggyűlésén felszólalt dr. Szakács Imre országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke. A taggyűlés kötelező napirendi pontjai mellett ismét kitüntettek hat sportvezetőt, támogatást adtak kórházi műszer beszerzéséhez és átnyújtottak mintegy ötmillió forint értékű vásárlási utalványt a megye összes labdarúgó-szakosztályt működtető egyesületének.
Tovább olvasom