Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Örökös tromos-TAG

A Győri Elektromos küldöttgyűlésén Szalai Miklósnak adták át az örökös tagságot igazoló plakettet.

 A Győri Elektromos küldöttgyűlésén Szalai Miklósnak  ünnepélyes körülmények között adták át az örökös tagságot igazoló plakettet.
Az egykori labdarúgó, aki 1971-ben a sport révén került az egykori ÉDÁSZ-hoz s tavaly az üzemi tanácselnöki tisztségből vonult nyugdíjba, valóban ezer szállal kötődött és kötődik még ma is az Elektromoshoz. Attól a perctől kezdve, hogy 1976-ban egy sérülés miatt abba kellett hagynia az aktív sportolást, s hívták az akkor Sztupa László vezetése alatt működő sportbizottságba, immár 35 éve lelkesen vesz részt a vezetésben. Közben négy éven át volt a labdarúgócsapat edzője is. Utána 1991 és 2000 között sportköri elnök, jelenleg pedig a felügyelőbizottság tagja.

 Amint beszélgetésünk során elmondta, sokat köszönhet a sportnak, hiszen annak idején, amikor még  körülményes volt eljutni külföldre, ő sportolóként többször járt Ausztriában, Németországban, az akkori Jugoszláviában, Szlovákiában. Nagyszerű élményeket élt át fiatalként. Mindig büszke volt a sportkör sikereire, hiszen az ágazati éves versenyben a győriek rendre az élen végeztek. Szerencséjére az egész családja elkötelezettje a sportnak, felesége kézilabdázott s a lánya is sportol, így megértik ezt az odaadást.

Az örökös tagság újabb ösztönzés Szalai Miklós számára, hogy továbbra is vegye ki részét – ebben a nehéz időszakban is – a sport szervezéséből, irányításából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bozsik Pétert kérik fel szövetségi kapitánynak

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke Bozsik Pétert kéri fel szövetségi kapitánynak… Tovább olvasom