Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Németh és Ulbert újra Sopronban

Régi-új edzőkkel vág neki az FC Sopron a tavaszi szezonnak. Ma ugyanis két egykor a Matáv FC-nél (az FC Sopron jogelődje) dolgozó szakember tér vissza Sopronba.

Németh Zoltánt és Ulbert Tibort nem igazán kell bemutatni a soproni és a megyebeli futballdrukkereknek, hiszen Németh Zoltán ezer szállal kötődik a hűség városához és volt idő, amikor Sopronban is futballozott. Később a Matáv ifistáinak edzője volt. Ulbert Tibor pedig négy éven át szolgálta a város labdarúgását, előbb Csongrádi Ferenc segítőjeként dolgozott, majd Keszei Ferenc, Mihalecz István, Róth Antal, s aztán legutóbb pedig Reszeli Soós István kapusedzője volt a 46 éves sportember, aki egyébként a Rába ETO kiváló kapusa volt.

Ulbert és Németh ősszel még Székesfehérváron az FC Fehérvárnál tevékenykedett, ám elegük lett a középszerűségből, hiszen Székesfehérvárott ma már nem az előrelépés, sokkal inkább a túlélés a cél.

– Több oka is volt a váltásnak – indokolta a döntést Ulbert Tibor. – Egyrészt, mert ambiciózus emberek lévén nem kívántunk statisztálni a fehérvári eseményekhez, másrészt pedig követhettük korábbi főnökünket, Csertői Aurélt, akivel úgy hiszem, Zoli és én is jó munkakapcsolatot alakítottunk ki új csapatához, Sopronba. Ráadásul a Vízer László Mariusz tulajdonossal történt megbeszélések meggyőztek bennünket arról, hogy Sopronban továbbra is egy erős, honi szinten is meghatározó futballcsapat kialakítása a cél."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben újabb két aranya lesz?

A sportág egyik kiválósága, Csabai Edvin évek óta uralja a maratoni nemzetközi versenyeket, a kenus legutóbb a sík vízi Európa- és világbajnokságon való indulás jogát is kivívta. – Nagyon ritka a sportágban, hogy valaki mind maratoni, mind pedig sík vízi versenyeken sikeresen szerepeljen. Hogyan lehet mindkét távra felkészülni? – kérdeztük a válogatott kenust Tovább olvasom