Kisalföld logö

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 21°C Még több cikk.

Nem lesz Kelet–Nyugat gála

Kosárlabda - Csupán adminisztrációs problémaként kezeli a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ), hogy a Fővárosi Bíróság első fokon hatályon kívül helyezte a március 9-i tisztújító küldöttgyűlésén hozott határozatokat.
„Még nem kaptuk kézhez a határozatot, de ha megjön a végzés, talán fellebbezünk, végső esetben pedig újabb közgyűlést hívunk össze" – mondta Sterbenz Tamás szakmai alelnök.

A korábbi női szövetségi kapitány kifejtette, 2006 és 2007 májusa között a szervezetnek mindössze 250 ezer forintos bevétele volt, és a megörökölt mintegy 50 millió forintos adósságból mára 36 millió maradt.
„Ami a szövetségi kapitányi posztokat illeti, még a télen megtörténnek a kinevezések, nem zárkózunk el az elől, hogy klubedzők irányítsák a válogatottakat" – tette hozzá Sterbenz.

Idén szervezési és anyagi megfontolásból nem rendezik meg a karácsonyi Kelet–Nyugat gálát, helyette márciusban csap össze a légiósok csapata a ligaválogatottal.

A szakmai bizottság megválasztotta az év legjobbjait, ezek a szerb Vojvodinát erősítő Németh István, illetve a MiZo-Pécs kapitánya, Iványi Dalma lettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzni kell a címvédő ellen

Labdarúgás - Várhidi Péter magyar szövetségi kapitány úgy véli, óriási lehetőséget jelent a magyar… Tovább olvasom