Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Nehéz helyzetben az ETO, a Kecskemét elleni meccs nem marad el

A játékosok valamennyien edzenek Győrben.
"Továbbra is nehéz helyzetben várja a folytatást a Győri ETO FC, amely be szeretné fejezni a bajnokságot, és ebben sokat segítenek azok a vállalkozások, akik a csapat mellé állnak" - mondt az eto.hu-nak a Sasa Stevanovic sportigazgató, aki a lapokban és az interneten megjelenő hírekre reagált.

- Több helyen olvashattuk, hogy felmondott három edzője is az első csapatnak. Igaz a hír?

- Valóban megbeszéltük azzal a három edzővel, akik januárban csatlakoztak hozzánk Kolozsvárról - Alin Minteuan, Carlan Horea és Barta Gábor - hogy a következő két hétben nem kell részt venniük az első csapat edzésein. Nem voltak könnyű helyzetben az előző évben a CFR-nél sem, hiszen hónapokig nem kaptak pénzt, és most nálunk sem éppen ideális a helyzet, így abban maradtunk, hogy hazautaznak, hogy felmérjék a lehetőségeiket, aztán meglátjuk mi lesz.

- Ez mennyire befolyásolja a napi munkát?

- Amikor leszerződtettük Miriuta Lászlót, akkor Christian Dragota is csatlakozott hozzánk, ő továbbra is marad. Igor Nicsenko mellett pedig bekapcsolódik az edzésekbe Tőkés László is, aki az utánpótlás korú kapusok szakmai munkáját végezte az elmúlt hónapokban, de most újra a felnőtt keret kapusai is hozzá fognak tartozni.

- A hétvégén a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzést meg tudja rendezni a klub?

- Természetesen igen. Az első csapat tagjaival már korábban megbeszéltük a helyzetet, örömmel mondhatom, hogy mindenki teszi a dolgát, a játékosok valamennyien edzenek, így a legjobb csapatunkkal tudunk kiállni a tavaszi idény legjobbja ellen. A játékosok azonnal megértették, hogy mindenkire szükség van, én azt várom, hogy ebben a helyzetben Priskin Tamás, Rudolf Gergely, Lipták Zoltán, Pátkai Máté, Koltai Tamás és Djordje Kamber a mérkőzésen is húzóember lesz.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Görbicz Anita Kézisuli indult Székelyudvarhelyen

˝Görbicz Anita nevét itt is mindenki ismeri, a kézilabda királynője hatalmas vonzerő lesz a… Tovább olvasom