Kisalföld logö

2017. 04. 26. szerda - Ervin 12°C | 21°C Még több cikk.

Néhai társukra emlékeznek

Harmadik alkalommal rendezik meg március 23-án a soproni MKB-arénában a Molnár Csaba-emléktornát.

Immár öt éve, 2009. március 22-én távozott örökre a kiváló kosaras, a fantasztikus sportember, Molnár Csaba, akinek emlékére ismét összegyűlnek az amatőr kosárlabdázók, hogy egy jó hangulatú tornán találkozzanak, emlékezzenek az egykori játékostársra, ellenfélre, barátra.

A két évvel ezelőtt életre hívott kezdeményezés rögtön népszerű lett a kosárlabdázók körében, hiszen az első évben 14, tavaly 15 csapat nevezett. Idén ez a szám várhatóan tovább emelkedik, hiszen több környékbeli városból, Budapestről, sőt, Ausztriából is érdeklődnek együttesek.

Molnár Csaba régi csapattársai közül is többen részt vesznek a tornán, így ismét az aréna parkettjén láthatjuk Rakolczai Sándort, Sterbenz Tamást, Szlávik Gábort, Kotlik Lászlót, Karácsony Zsoltot, Gottschling Gábort és még jó néhány régi játékost.

– Több cég és magánszemély is segíti az emléktornát, amelynek eredményeként várhatóan ismét jelentős összeggel tudjuk támogatni Csaba családját – mondta el a szervezők nevében Wischy Péter.
Nevezéseket péntek estig elfogadnak, érdeklődni lehet a 30/9373-474-es telefonszámon vagy a stadion@sopron.hu e-mail címen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SKC: bajnokot vertek

A Sopron idegenben, Székesfehérváron verte meg a bajnokot. Tovább olvasom