Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 11°C | 24°C Még több cikk.

NBIII: Varga büszke csapatára

A Lipót, az MTE 1904 és a Csorna is győzelemeel zárta a 22. fordulót.
Csorna–SVSE-GYSEV 1–0 (1–0)
Csorna, 300 néző. V.: Tóth R.

Csorna: Lőre – Csonka B., Simita, Fenyő, Nagy Sz., Nyerges, Véghelyi, Horváth A. (Baán), Molnár G., Tóth Z. (Fekete A.), Kránitz (Régi). Edző: Varga Péter.

SVSE: Kiss Sz. – Lazic, Böcskör Zs. (Horváth T.), Deák (Németh D.), Legoza, Varga Z., Szmiljanic, Jablonkai, Hujber (Böcskör Gy.), Dallos, Wéninger. Edző: Végh Tibor.
Gsz.: Kránitz.

A Csorna bátran kezdte a mérkőzést, aminek az eredménye a 3. percben megszerzett vezetés lett. Véghelyi ugratta ki a jobb oldalon Tóth Zoltánt, akinek középre adására Kránitz remekül érkezett, majd védője és a kapus mellett a labdát sarokkal továbbította a hálóba. 1–0. Ezután a Sopron megpróbált jobban összpontosítani, így néhányszor Lőre bravúrjaira volt szükség, hogy a hazai csapat a vezetését megőrizze. A 36. percben egy vendégszöglet után Lazic emelkedett a legmagasabbra, fejese a felső lécen csattant. A 40. percben 18 méterre a vendégkaputól Véghelyi végzett el szabadrúgást, Kiss Sz. bravúrral tolta a labdát a kapu fölé. A második félidőben szintén megpróbálta kicsikarni az egyenlítést a Sopron, de igazi gólhelyzetet már nem tudott kialakítani. A hazai csapat azonban kontrákból többször is veszélyeztetett. A 70. percben Nyerges futott el a bal oldalon, lövését a vendégkapus bravúrral hárította.

Jók: mindenki, ill. Legoza, Szmiljanic, Lazic.

Varga Péter: – Büszke vagyok csapatunkra, hogy jó nevű ellenfelünkkel igazi rangadót játszottunk. Külön szeretném megköszönni, hogy a nézők rég nem látott szurkolással segítették győzelemhez a csapatunkat.

Végh Tibor: – Ezúttal jól játszottunk, mégse nyertünk.

Lipót-Pékség–Sárvár 2–0 (2–0)
Lipót, 300 néző. V.: Vizi.

Lipót: Deli – Ásványi, Dombi, Töltősi, Tóth D., Dömötör, Planéta, Burkus, Lappints (Magyar), Fajkusz (Krén), Gál B. (Gál A.).
Edző: Gunyhó Ferenc.

Sárvár: Szakos – Gosztolya, Horváth L., Varga J., Balassa (Fülöp), Szabó I., Vajda, Máthé, Likaj (Szalay), Sümeghy, Osvald (Vincze).
Edző: Németh József.
Gsz.: Fajkusz, Gál B.
Kiállítva: Máthé (63.).

Az 5. percben a kaputól 18 méterre szabadrúgáshoz jutott a Lipót. Tóth D. hatalmas lövését Szakos kiütötte, az érkező Fajkusz azonban a kapuba lőtte a labdát. 1–0. A 9. percben Tóth D. 28 méteres szabadrúgása a felső lécen csattant. A 45. percben Tóth D. szögletrúgása után Dombi a kapu elé ívelte a labdát, Gál B. háttal a kapunak ollózva látványos gólt lőtt. 2–0. A 63. percben Burkus cselezgetett a sárvári 16-oson belül, Máthé buktatta, a játékvezető 11-est ítélt. Má-
thét a játékvezető második sárga lapja miatt ki is állította. Gál B. állt a labda mögé, lövését Szakos kiütötte.

Kitűnő játékvezetés mellett a minden poszton jobb játékosokból álló lipóti csapat megérdemelten nyerte a találkozót a lelkesen játszó Sárvár ellen.

Jók: Tóth D., Burkus, Gál B., ill. Horváth L., Varga J., Gosztolya.

Gunyhó Ferenc: – Könnyelműen bántunk a lehetőségeinkkel, de az eredményért keményen megdolgoztunk.

Németh József: – Elkerülhető gólokat kaptunk, és a pár lehetőségünket sem tudtuk kihasználni a mezőnyben jobban játszó Lipót ellen.


MTE 1904–Bük 2–0 (0–0)
Mosonmagyaróvár, 250 néző. V.: Berta.

MTE 1904: Antal – Tóth G., Németh B. (Horváth M.) Schmatovich, Török, Lakatos, Kertész (Tóth N.), Kovács Á., Leskó (Kovács M.), Horváth Á., László. Edző: Turány Imre.

Bük: Sásdi – Németh V., Horváth I. Á., Nyírő, Pados, Jagodics, Németh G., Balikó, Szabó P. (Horváth II Á.), Varga A., Szalai. Edző: Takács Gábor.

Gsz.: Horváth Á., Tóth G.

A 3. percben Kertész 17 méterről próbálkozott távoli lövéssel, nem sokkal lőtt fölé. A 8. percben Kertész fejelte középre a labdát, a kapu mellett álló Lászlónak, aki 5 méterről a kapusba lőtt. A 16. percben Leskó lőtt 17 méterről a kapura, de Sásdi bravúrral tolta kapufára a labdát, majd a kipattanó labdát László lőtte a kapura öt méterről, de egy bevetődő védő az alapvonalon kívülre mentett. Németh G. a 34. percben végzett el szabadrúgást 35 méterről, az erősen meglőtt labdát Antal bravúrral hárította. A 44. percben beívelt szöglet után Lakatos fejelte kapura a labdát, de a vendégkapus jól helyezkedve hárított. A játék szünet után az MTE fölényével folytatódott, melynek meg is lett az eredménye: a 49. percben Horváth Ádám kapott jó labdát a jobb oldalon, majd az átvételt követően 25 méterről bombagólt lőtt a bal felső sarokba. 1–0. A folyamatos MTE-támadások közepette az 59. percben Leskó ívelte be a labdát bal oldalról és a kapu elé jól érkező Tóth G. öt méterről fejelt a kapuba. 2–0.

Egy nagyon jól védekező Bük ellen az MTE 1904 a múlt heti botlása után a nevéhez méltóan játszott és megérdemelten nyert. A mérkőzést követően sajnálatos esemény árnyékolta be a győzelmet, mivel egy hazai törzsszurkoló a hazafelé tartó úton tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Jók: Antal, Tóth G., Horváth Á., Schmatovich, ill. Sásdi, Nyírő B., Németh G., Varga A.

Turány Imre: – Nehézkesen indultunk, de a végére szép gólokat lőve, megérdemelten nyertünk.

Takács Gábor: – Megpróbáltunk mindent, de Antal kapus bravúrjai ellen nem volt ellenszerünk.

Olvasóink írták

  • 1. fcsopron60 2010. május 10. 12:29
    „Oda az nb2-es álomnak!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NBII: elszalasztott gyirmóti lehetőség

Miután a Siófok csak döntetlent játszott a Gyirmót kerülhetett volna a tabella élére, ha legyőzi a… Tovább olvasom