Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 27°C Még több cikk.

NBIII: Kikapott, de bronzérmes a Lipót

Labdarúgás - A Lipót kikapott a Hévíz otthonában, de az utolsó forduló eredményétől függetlenül bronzésrmes az NBIII Bakony-csoportjában.
Hévíz - Lipót-Pékség 4-1 (1-1)
Hévíz, 500 néző. V.: Tuczai.

Gsz.: Covic (2), Horváth Gy. (2), ill. Krén.

Hévíz: Szabó A. – Sipos, Kovács Sz., Kovács Zs., Buza, Kovács R., Páli K., Czafit, Páli N. (Tóth L.), Horváth Gy. (Purt), Covic (Pandúr).
Edző: Glázer Róbert.

Lipót-Pékség: Nagy K. – Ásványi, Fajkusz, Kiss Á. (Burkus), Visy, Töltősi, Magyar, Gollovitzer (Endrődi), Krén, Lappints, László (Leskó). Edző: Gunyhó Ferenc.

A 7. percben egy ártalmatlannak tűnő labdára Kiss Á. és Horváth Gy. együtt indult, a büntetőterületen belül előbbi lerántotta a hévízi játékost. A játékvezető jogos büntetőt ítélt, amit Covic értékesített. 1–0. A 36 percben Nagy K. kirúgása után Krén a hévízi kapuba lőtt. 1–1. Az 56. percben Covic szögletét még hárították a vendégvédők, de a kipattanó labdát Horváth Gy. a kapuba lőtte. 2–1. A 68. percben Kovács R. jobb oldali beadását Covic közelről a hálóba fejelte. 3–1. A 77. percben Kovács R. ismételten jobbról pontosan ívelt a kapu elé és az érkező Horváth Gy. a kapuba lőtt. 4–1.

Jó iramú mérkőzésen megérdemelten nyert a hazai csapat.

Jók: mindenki, ill. Krén, Lappints.

Glázer Róbert: – Egy nagyszerű csapat ellen megérdemelten győztünk, ezzel bebiztosítottuk a bajnoki címet.

Gunyhó Ferenc: – Egy órán keresztül jól játszottunk. Gratulálok edzőkollégámnak és csapatának.


Csorna - Vép 1-0 (0-0)
Csorna, 200 néző. V.: Kocsis R.

Gsz.: Jakab Á.

Csorna: Lőre – Jakab G., Fenyő, Jakab Á., Nagy Sz., Baán, Kiss M. (Buti), Horváth A., Csonka, Nyerges (Herczeg), Molnár G.
Edző: Varga Péter.

Vép: Kutasi – Hujber, Horváth Á., Török, Kányási, Joó, Mecsei, Balikó, Takács M. (Kövér), Borsi (Illés), Gombás (Derdák).
Edző: Takács Csaba.

A 17. percben Molnár G. beadása után a vépi védőkről Horváth A. elé pattant a labda, aki kapásból lőtt, Kutasi azonban bravúrral hárított. A 21. percben Horváth A. nagyszerű labdával ugratta ki Baánt, aki egy csel után a bal kapufa mellé emelt. A 36. percben csornai szöglet után a levágódó labdát Nagy Sz. 15 méterről küldte kapura, a gólba tartó labdát Hujber fejjel hárította. A 82. percben Jakab Á. vette át a labdát a felezővonalnál, majd egy csel után 25 méterről óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba. 1–0. Két perc múlva Jakab Á. beadása után Molnár G. került helyzetbe, fejese azonban a kapu fölé szállt.
A Csorna a második félidei meggyőző játékával megérdemelte a három pontot.

Jók: Jakab G., Jakab Á., Nagy Sz., Horváth A., ill. Kutasi, Horváth Á.

Varga Péter: – Nehezen tudtuk feltörni az ellenfél védelmét, azonban a legfontosabb, hogy egyszer sikerült.

Takács Csaba: – A Csorna játéka alapján megérdemelte a győzelmet.


SVSE-GYSEV - Csesztreg 2-2 (1-1)
Sopron, 200 néző. V.: Borbás.

Gsz.: Böcskör Zs., Németh D., ill. Németh I., Völgyi.

SVSE: Kiss Sz. – Deák, Geeb, Kelemen, Horváth T., Böcskör Gy., Németh N., Böcskör Zs., Németh D., Legoza, Varga Z. (Vörös A.)
Edző: Végh Tibor.

Csesztreg: Fábián – Nemcsics, Szabó T., Tóth Z., Pászti, Pethő J., Herman, Szabó P. (Völgyi), Nagy N., Németh I., Molnár T.
Edző: Fentős Pál.

A mérkőzés előtt köszöntötte az SVSE az U11-es bajnok kölyökcsapatát, Skvaris Frigyes legénységét, amely a nyugat-dunántúli régióban három megye küzdelmében bajnokságot nyert. Az első 10 percben a vendégek ötletesen támadtak, többet is birtokolták a labdát, ennek ellenére az SVSE szerzett vezetést. A 12. percben Pászti lökte ki a labda alól Legozát a tizenhatoson belül. A büntetőt Böcskör Zs. vágta a bal alsó sarokba. 1–0. A 27. percben egy formás csesztregi akciót követően Németh I. higgadtan játszotta át az SVSE védelmét és könnyedén gurított a hálóba. 1–1. Szünet után a vendégegyüttes kezdett jobban, mely helyzetekben is realizálódott és a 65. percben vezetést is eredményezett. A hazai védők tehetetlenkedését a csereként beálló Völgyi használta ki, aki az ajándékba kapott labdát a kapuba passzolta közvetlen közelről. 1–2. Végh Tibor gárdája nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében. Ez a 82. percben sikerült. Ekkor mesteri csavarással Németh D. mintegy 12 méterről lőtt a kapuba. 2–2.
Korrekt játékvezetés mellett mozgalmas, színvonalas mérkőzésen reális eredmény született.

Jók: Böcskör Zs., Horváth T., Deák, Kiss Sz., ill. Nemcsics, Szabó T., Németh I., Tóth Z.

Végh Tibor: – Szerettünk volna nyerni, de ezt sajnos a sok hiba megakadályozta.

Fentős Pál: – Játékban jobban voltunk ugyan, de a foci nem pontozásos sportág.


MTE 1904 - Badacsonytomaj 2-0 (0-0)
Mosonmagyaróvár, 200 néző. V.: Szvorda.

Gsz.: Schmatovich, Szabados M.

MTE 1904: Antal – Winter, Gardó, Hannich, Schmatovich (Makk), Török, Régi (Tóth N.), Kertész, Kovács M., Szabados G., Szabados M. (Balás).
Edző: Hannich Péter.

Badacsonytomaj: Simon – Németh R., Hegedűs, Molnár Zs., Orovecz, Kiss G., Kiss J. (Illés), Szőcze (Kiss M.), Hujber (Csala), Fonnyadt, Korpos.
Edző: Koller Tamás.

A 12. percben egy bal oldali szöglet után Gardó tiszta helyzetben 5 méterről a kapu mellé fejelt. A 19. percben Szabados M. lépett ki a védők közül, de nagy helyzetben a kapu fölé lőtt. Az 50. percben Szőcze 8 méterről kecsegtető helyzetben a kapu mellé lőtt. Az 53. percben Schmatovichot buktatták 20 méterre a kaputól. A megítélt szabadrúgást a sértett a bal felső sarokba lőtte. 1–0. Az 55. percben Szabados M. kapott jó labdát és 8 méterről a kilépő kapus mellett laposan a hálóba helyezett. 2–0.

A hazai csapat nagyobb különbségű győzelmet szalasztott el.

Jók: Gardó, Hannich, Schmatovich, Kertész, ill. Molnár, Orovecz.

Hannich Péter: – Jó játékkal, megérdemelt győzelemmel búcsúztunk itthon a szurkolóinktól.

Koller Tamás: – Itt is, ott is voltak helyzetek, az MTE két perc alatt megnyerte a mérkőzést.

Olvasóink írták

  • 1. soppet 2009. június 08. 15:37
    „Feri ´bá ! Gratulálok az újabb sikeredhez !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jimmy Jump sapkát akart húzni Federer fejére! - videóval

Párizs - A Roland Garros döntőn egy néző beszaladt a pályára, s egy sapkát szeretett volna a későbbi… Tovább olvasom