Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

NB III.: Csornán lép pályára az ETO B csapata

Az FC Sopron B szombaton este, míg a többi megyei együttes vasárnap 16 órakor lép pályára az NB III Bakony-csoportban.

Bük–FC Sopron B.
Szombaton 18 órakor Bükön lép pályára Végh Tibor edző fiatal együttese. A szakvezető egyedül a sérült Németh Norbert szolgálatait kénytelen nélkülözni. A várható kezdőcsapat: Fentős – Körmendi, Varga D., Németh B., Horváth T. , Herczeg G., Pál, Pongor, Németh D., Legoza, Herczeg E.


Vép–Kapuvár.
A kapuvári edző Halász Ernő és a csapat számára is ismeretlen ellenfél a Vép, ennek ellenére cél idegenben legalább az egy pont megszerzése. Egyedül Szűcs sérült, várhatóan a Kleizer – Áder, Tóth B., Fuhrmann, Markó, Hegyi, Böcskör, Világi, Füsi, Licskai, Bieder összetételű együttes kezd.


Csorna–Győri ETO FC B.
Csornán több hiányzó is akad, Varga Péter edző csapatában hetek óta sok a sérült. A szakvezető nem számíthat a beteg Kiss M.-re, a sérült Horváth G., Klement T., László és Bárány játékára, Nagy Sz. pedig eltiltott. A várható kezdő tizenegy: Lőre – Buti, Csík, Horváth I., Zobák (Szabados), Jakab, Fenyő, Baán, Horváth G. (Véghelyi), Hollósi, Nyerges.
A balszerencsés vereség után fontos lenne pótolniuk az elveszített pontokat a Klement István és Galambos Zoltán által irányított győrieknek, akik nem számíthatnak a sérült Berde és a sárga lapos Kiss Zs. és Klement B. játékára. A zöld-fehérek tervezett összeállítása: Molnár – Dorogi, Domanyik, Dombi, Vető, Koltai, Nagy Á., Lappints, Sánta, Markó, Sarus.


Sárvár–SVSE-GySEV.
A legerősebb összeállításban léphet pályára a rangadóvá előlépett összecsapáson a Vasút, sem sérülés, sem eltiltás nem akadályozza a Katona Sándor–Mozsolits Jenő edzőkettőst abban, hogy a legerősebb tizenegyet küldje pályára, ami így fest: Sárdy – Szabó Adrián, Katona, Reineck, Somogyi, Pinezits, Párkányi, Deák, Varga Z., Homor, Szabó András.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magabiztos Elektromos

A bentmaradás szempontjából fontos mérkőzést játszott a két csapat, azonban a két pont sorsa nagyon… Tovább olvasom