Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

NB III - Rudolf jó formában tért vissza

Kikapott a Futura Mosonmagyaróvár.
Győri ETO FC II–Újbuda 4–0 (2–0)
Győr, 250 néző. V.: Pillók.

ETO II: Nagy G. – Kollár, Sztanisic, Lenzsér, Bognár, Kozma, Sipőcz (Fekete), Matetits, Rudolf (Szabó L.), Dudás, Novák (Illés). Edző: Jäkl Antal és Kulcsár Zsolt.

Újbuda: Váradi – Vörös, Lettrich, Varga D., Kovács D. (Németh A.), Laki, Khiesz, Pleszkán, Turi (Krómer), Horváth T., Huszty (Bruckner). Technikai vezető: Suskó Ferenc.

Gsz.: Rudolf (2), Matetits, Fekete D.

A 14. percben Rudolf passzolt a tizenhatos vonalán álló Matetitshez, aki két védő között a kapu jobb oldalába lőtt. 1–0.
A 44. percben Rudolf négy védő között fordult kapura, majd gyönyörű gólt lőtt a bal felső sarokba. 2–0.
Alig kezdődött el a második félidő, amikor Illés ugratta ki Rudolfot, ő pedig 8 méterről a hálóba lőtt. 3–0.
A 83. percben Lenzsér lépett ki és remekül ugratta ki a leshatárról induló Matetitset, aki akár be is fejezhette volna az akciót, de önzetlenül a nála még jobb helyzetben lévő Feketéhez passzolt, akinek már csak az üres kapuba kellett gurítania. 4–0.

Az ETO rögtön a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, így idő kérdése volt, mikor szerzi meg a vezetést. Öt hónap után lépett újra pályára Dudás Ádám, és csaknem két hónapot hagyott ki a sérülésből felépülő Rudolf Gergely. A válogatott csatár két gyönyörű gólja el is döntötte a három pont sorsát, így a házigazda csak egy eset miatt lehet bosszús: Novák Csanádot ugyanis sérülés miatt kellett lecserélni még a mérkőzés elején, és elég valószínű, hogy a házi gólkirály számára véget ért az őszi idény, bár erről csak a hétfői orvosi vizsgálat után lehet majd többet tudni.

Jók: Lenzsér, Bognár, Matetits, Rudolf, ill. Lettrich, Khiesz.

Kulcsár Zsolt: – Nagyon örülök, hogy végig mi irányítottuk a játékot, és ez gólokban is megmutatkozott. Ami szintén biztató, hogy a két fiatal jól mutatkozott be az NB III-ban, Bognár és Szabó is jól megoldotta a feladatát.

Suskó Ferenc: – Gratulálok az ETO-nak, megérdemelten nyerte a mérkőzést.


Nagyatád–Futura Mosonmagyaróvár 3–0 (1–0)
Nagyatád, 100 néző. V.: Szommer.

Nagyatád: Gyenes – Petrók, Dekanics, Szabó Sz., Csongár (Kovács P.), Fábián, Horváth M. (Garai), Márton, Zmukic, Mixtai, Nikolic (Pákai). Edző: Papp Zoltán.

Mosonmagyaróvár: Antal – Kálmán, Nagy Á., Domanyik, Gubicza, Horváth Á. (Kovács Á.), Horváth R., Darázs (Hajós), Simon (Nyitrai), Molnár T., Schmatovich. Edző: Nagy Csaba.

Gsz.: Nikolic, Horváth M. (2).

Kiállítva: Márton (42.), ill. Nagy Á. (29.).

A 2. percben a labda Antal kezéről Nikolic elé került, aki 6 méterről az üres kapuba helyezett. 1–0.
Hét perc múlva Molnár T. előtt adódott egyenlítési lehetőség, de a kapufát találta el. A 29. percben tíz emberre fogyatkozott a vendégcsapat, mert Nagy Á. futott össze a kiugró Nikoliccsal, s a játékvezető egyből piros lapot adott neki. A 42. percben Márton kezezésért megkapta a második sárga lapját. Az 56. percben Nikolic futott el a bal oldalon, majd jól gurított vissza az üresen érkező Horváth M.-nek, aki 7 méterről a rövid sarokba vágta a labdát. 2–0.
A 67. percben Domanyik próbált hazapasszolni, de a labda a talajon megpattant, Horváth M. csapott le rá és a kimozduló Antal mellett a kapuba lőtt. 3–0.
Három perc múlva Horváth R. távoli lövése csattant a kapufán.

Hiába játszott szinte végig fölényben és jól a Mosonmagyaróvár, mégis a hazaiak nyerték a mérkőzést az összesen három támadásukból szerzett találatokkal. Igaz, ezekhez kellett a vendégek közreműködése is.
Jók: Nikolic, Horváth M., ill. Horváth R, Kálmán.

Papp Zoltán: – Nagyon jó játékosokból álló csapattal játszottunk. Kis szerencsével kihasználtuk a helyzeteinket.

Nagy Csaba: – Az osztály színvonalát el nem érő teljesítmények és súlyos egyéni hibák miatt veszítettünk. Ismét saját magunkat vertük meg.
Mészáros Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyesült Államok Nagydíja: győzelmével újabb rekordot döntött meg Vettel

Sorozatban nyolcadszor intették le elsőként, ezzel megdöntötte honfitársa, Michael Schumacher 2004-es rekordját. Tovább olvasom