Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

NB III - Csalódások éve Mosonmagyaróváron

A szezon végén a Futura Mosonmagyaróvár elnöke nem elégedett klubja helyezésével, míg a csapatkapitány jóval optimistábban értékelte a tavaszi fordulót.
A 12. helyen zárta a szezont a Futura Mosonmagyaróvár csapata az NB III Nyugati csoportban.

„A csapat nem úgy teljesített, ahogy vártam. Ősszel az volt célunk, hogy a negyedik és a nyolcadik hely között végezzünk. A télen úgy igyekeztünk megerősíteni a keretet, hogy javítani tudjunk a helyezésünkön. Simon András távozott a csapattól és öt új igazolásunk volt, minőségi és fiatal játékosok egyaránt érkeztek az együtteshez. Azonban még ez is kevés volt, hogy a tabellán feljebb tudjon lépni a csapat" – kezdte az év végi értékelést Drescher Ottó, a Futura Mosonmagyaróvár elnöke.

„Az egész szezont nézve egyetlen játékost sem tudok kiemelni a keretből, aki végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott volna. Jövőre egy új stratégiával és új edzővel készülünk egy remélhetőleg sikeresebb bajnokságra" – tette hozzá a klub első embere.

A Futura csapatkapitánya, Schmatovich Gábor szerint viszont jól sikerült a téli felkészülés: nagyon jó körülmények között végre tudták hajtani az eltervezett munkát.

„Az őszi szereplésünk alapján nem voltak nagy céljaink. Minél előbb be kellett biztosítanunk a bennmaradást. Nem vagyok elégedett a helyezésünkkel, de örülök, hogy sikerült benn maradnunk az NB III-ban" – mondta a csapatkapitány, aki azt is hozzátette, a sorsolás sem nekik kedvezett. Nehéz feladat úgy játszani, hogy minden meccs döntő fontosságú.

„Természetesen hiányérzetem van, ha a tabellára nézek. Rosszul kezdtük a tavaszt, hiszen több olyan meccsünk is döntetlennel zárult, amit a helyezések alapján meg kellett volna nyernünk, ráadásul sokáig a kiesők között álltunk. Egyetértek az elnökünkkel, hogy idén senki nem mutatott kiemelkedő teljesítményt a pályán. Én mégis aláhúznám Régely László nevét, mivel ő huzamosabb ideig jó játékot nyújtott, egyfajta felfedezettnek is mondhatjuk" – zárta az értékelést Schmatovich Gábor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ökölvívás - Heten is dobogóra állhattak

Két első, két második és három harmadik hely a győri Patent-
Gladiátor mérlege a közelmúltban… Tovább olvasom