Kisalföld logö

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 19°C | 32°C Még több cikk.

NB III - Meglepően nagy zakó Óváron

Gyenge teljesítmény, sima vendéggyőzelem Mosonmagyaróváron.
Körmend–Győri ETO FC II 1–3 (0–3)
Körmend, 300 néző. V.: Molnár A.

Körmend: Sásdi – Kajtár (Csenterics), Szalai R., Bezdi Dániel (Takács Á.), Varga Z., Kósik, Takács M., Makai, Bezdi Dominik (Balikó), Németh E. Sipos. Edző: Molnár Károly.

ETO II: Nagy G. – Leal, Kelemen M., Csató, Medgyes, Pongrácz, Pilibaitis, Kiss M., Matetits (Sipőcz), Novák (Kollár), Farkas Z. (Vankó). Edző: Jäkl Antal.

Gsz.: Takács Á., ill. Farkas Z., Kiss M., Novák.

A 23. percben Pongrácz indította Farkast a jobb oldalon, aki kapura tört és kilőtte a jobb alsó sarkot. 0–1. Hét perc múlva Kiss M. fejelt a jobb felső sarokba. 0–2. A 35. percben Matetits lövését még hárította az ellenfél kapusa, ám a kipattanóra jól érkező Novák a kapu bal alsó sarkába lőtte a győriek harmadik találatát. 0–3. A 60. percben egy pontrúgás után kipattanó labdát lőtte Takács Á. a bal felső sarokba. 1–3.

A múlt heti gólzáporos hazai döntetlen után a győriek magabiztos játékkal javítottak.

Jäkl Antal: – Az első félidő arról szólt, amit szerettünk volna. A második játékrész már nem sikerült ennyire, az ellenfél szépíteni tudott. Ezután kicsit megilletődöttek lettünk, a múlt meccs emlékei jöttek elő. Kihagytuk a helyzeteinket, három kapufát rúgtunk, és kihagytunk egy tizenegyest is. A védekezésünket kell helyretenni, azzal vannak problémáink, a támadójátékunk egész jól működik.

Futura Mosonmagyaróvár–Andráshida 0–5 (0–1)
Mosonmagyaróvár, 350 néző. V.: Papp Á.

Mosonmagyaróvár: Antal – Horváth Á., Domanyik, Nagy Á., Szénási, Kovács Á., Hajós, Schmatovich, Nyitrai (Szabó L.), Simon (Molnár), Pallósi (Angyal). Edző: Nagy Csaba.

Andráshida: Osbáth – Török, Varga Sz. (Szí Ferenc R.), Major, Halász, Kovács Gy., Sági, Gál, Vittman, Simigla (Jasarevic), Polareczki (Tóth L.). Edző: Dobos Sándor.

Gsz.: Sági (2) Jasarevic, Polareczki, Vittman.

A vendégek váratlanul, a 21. percben megszerezték a vezetést: egy jobb oldali beadást követően az üresen hagyott Sági, senkitől sem zavartatva, 10 méterről a jobb kapufát érintve lőtt a hálóba. 0–1. Az 53. percben egy jobb oldali beívelést követően, Polareczkit a levegőben lökték az ötös vonalánál és a játékvezető kissé szigorúan büntetőt ítélt. A labda mögé Sági állt, aki biztosan lőtt a jobb alsó sarokba. 0–2. Tíz perccel ezután egy formás vendégtámadás végén Sági lövését Antal csak kiütni tudta és a kipattanó labdát Jasarevic 6 méterről lőtte a hálóba. 0–3. Egy ritka hazai támadást követően, az 57. percben Nagy Á. 5 méterről a jobb kapufára fejelt. A 82. percben Polareczki folytatta a gólgyártást: egy bal oldali szögletet követően a labda akadálytalanul, senkit nem érintve a jobb alsó sarokban kötött ki. 0–4. A kegyelemdöfést a 85. percben egy jobb oldali beívelés után Vittman adta meg, aki 6 méterről ollózva lőtt laposan a hálóba. 0–5. Az első negyedórában a Mosonmagyaróvár nagy erővel támadott, de csak a kapufáig jutott el. Mint utólag kiderült, ezzel el is lőtték a hazaiak a puskaporukat. Ezt követően előbb kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, majd a vendégek teljesen átvették a játék irányítását.

Jók: Hajós, ill. Török, Sági, Gál, Jasarevic.

Nagy Csaba: – Gyenge teljesítmény, sima vendéggyőzelem.

Dobos Sándor: – Nagy öröm egy jó csapat otthonában öt gólt rúgni. A második találatunk után már minden sikerült, szinte tetszés szerint lőhettük góljainkat.
Sztranyovszky Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Görbicz Anita ujját törte, megműtötték

Az irányítóra minimum három hét kihagyás vár. Tovább olvasom