Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

NB III-as labdarúgó mérkőzések eredményei (11.04.)

Csesztreg–Kapuvár 5–0 (3–0)

Csesztreg, 100 néző. V.: Papp.

Csesztreg: Dóra – Pászti, Tóth, Fentős, Somogyi, Nemsics, Szabó T., Németh I., Nagy, Ágoston, Pethő. Edző: Fentős Pál.

Kapuvár: Faragó – Fuhrman, Tóth, Horváth Gy., Füsi, Bieder, Licskai, Markó, Végh, Áder. Edző: Halász Ernő.

Gsz.: Pethő (3), Németh I., Szabó P. Kiállítva Áder.

Fentős Pál: – Kulturáltan játszó Kapuvárt győztünk le, de még az emlékek hatása alatt vagyunk.

Halász Ernő: – Egy-két játékosunknak köszönhető, hogy csak ennyi lett az eredmény.

A 17. percben Németh I. védhetetlen szabadrúgása vágódott a felső sarokba. 1–0. A 22. percben egy lepattanó labdát  Pethő passzolt védhetetlenül a jobb sarokba. 2–0. Egy perc múlva egy beívelés után Licskai a kapussal szemben óriási helyzetet hagyott ki, majd a 36. percben a kapuvári védelem elaludt, melyet Pethő kihasznált. 3–0. Az 51. percben a Csesztreg Szabó P. révén növelte az előnyét. 4–0. A 60. percben Világi hibáját kihasználva Pethő megszerezte a hazaiak ötödik, saját maga harmadik gólját. 5–0. Ötgólos előnye után visszaállt a Csesztreg, a Kapuvár előtt adódtak ugyan helyzetek, ezek azonban kihasználatlanok maradtak.

Folytatódott a Kapuvár vesszőfutása, a múltkori kilenc után ezúttal hat gólt kapott a társaság.

Jók: Pethő, Nagy N., Ágoston, ill. Tóth B., Böcskör, Bieder.
Fentős Pál: – Kulturáltan játszó Kapuvárt győztünk le, de még az emlékek hatása alatt vagyunk.

Halász Ernő: – Egy-két játékosunknak köszönhető, hogy csak ennyi lett az eredmény.


************************************

SVSE-GySEV - FC Sopron B 3 - 0 (0-0)

Sopron, 200 néző. V.: Berke.
Gsz.: Pinezits (11-esből), Varga Z., Deák.
Kiállítva: Varga D. (65.).

Németh G. – Szabó A., Katona (Kis), Reineck (Németh O.), Pinezits, Párkányi, Kerényi (Mészáros), Horváth S., Deák, Homor, Varga Z. Edző: Katona Sándor és Mozsolits Jenő.

Fentős – Körmendi, Varga D., Németh B., Horváth T., Ködöböcz (Guttmann), Pál, Csontos, Németh D., Hullám (Herczeg E.), Legoza. Edző: Végh Tibor.

Az első félidőben ritkán kerültek veszélybe a kapuk, egészen a 40. percig csak „csordogált" a játék. Az utolsó öt percben történt két olyan esemény, ami lázba hozta az addig békésen sziesztázó szurkolótábort. Először a 39. percben Varga Zoltán hagyott ki nagy ziccert, majd az ellentámadásnál Katona Sándor feleslegesen húzta vissza a kitörő Ködöböczöt, mely büntetőt ért. A tizenegyest azonban Csontos gyengén, erőtlenül rúgta a jobb sarok irányába, Németh pedig jó érzékkel hárított.

Fordulás után, az 57. percben a játékvezető szerint Homorral szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, s ismét a büntetőpontra mutatott. Az ítélet végrehajtója Pinezits volt, aki biztos lábbal használta ki a lehetőséget. 1–0. A 65. percben Varga D. durván leterítette Varga Z.-t, amiért azonnal kiállította a játékvezető. A tíz emberre fogyatkozott látogatók nem bírták a nyomást, összeroppantak, a 72. percben Deák pazar labdájával Varga Z. ugrott ki, s átemelt a kifutó Fentősön. 2–0. Öt perccel később Párkányi tálalt pazarul Deák elé, ő pedig nagyszerű gólt lőtt. 3–0.

A második félidei játékával a pályaválasztó soproni csapat rászolgált a három pontra.

Jók: Németh G., Varga Z., Deák, Párkányi, ill. Németh D.

Mozsolits Jenő
: – A városi rangadón teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, remélem, mások is figyelnek csapatunk eredményeire.

Végh Tibor: – Saját magunkat vertük meg ezen a mérkőzésen.


************************************

Csorna - Bük 2  - 1 (1-1)

Csorna, 200 néző. V.: Schnellbach.
Gsz.: Nyerges (2), ill. Németh.

Lőre – Buti, Horváth I. (Csík), Nagy Sz., Fenyő, Zobák (Szabados), Baán, Jakab, Nyerges, Hollósi, László (Klement T.). Edző: Varga Péter.
Pfeifer – Vajda, Sipos, Dalos, Durácz, Viszket, Steiber (Vinkovics), Manganelli, Bupp, Németh B. (Hujber), Koronczai. Edző: Szekér István.
A 4. percben Hollósi szerzett labdát, majd egyből László elé passzolt, aki öt méterről a kivetődő kapusba lőtt. Egy perc múlva megismétlődött az előbbi eset, csak most Zobák luftot rúgott az ötösön. A 27. percben Hollósi vezette a kapusra a labdát, de a lövést  Pfeifer védte.  31. p: Németh kapott  jó átadást, s egyből kapura lőtt. A labda Lőre kezéről a hosszú sarokba pattant. 0–1. Öt perc múlva Nyerges 15 méterről, kapásból a hosszú sarokba lőtt. 1–1. A 48. percben László passzolt Nyerges elé, aki tíz méterről ballal a hosszú sarokba csavarta a labdát. 2–1. A 61. percben Hollósit ugratták ki, de a kapus fölött átemelt labdát a védők még az utolsó pillanatban utolérték.

Jók: mindenki, ill. Sipos, Pfeifer, Dallos.

Varga Péter: – Köszönjük a lelkes közönség biztatását, ami nekünk és nekik öröm, az másnak üröm.

Szekér István: – Nem játszottunk jól. A lehetőségeinket sem használtuk ki, ennek nem lehetett más a vége, mint vereség.

************************************

Győri ETO FC B - Keszthely 4-0 (2-0)

Győr, 100 néző. V.: Gácser.

Gsz.: Dorogi (3), Csermelyi.

Somogyi – Balás, Domanyik, Dombi, Leitold (Sánta), Klement B., Nyári T. (Berde), Granát, Dorogi (Markó), Csermelyi, Varga L. Edző: Klement István, Galambos Zoltán.

Horváth Á. – Molnár P. (Jeles), Bagó, Ács, Hudok, Bazsonyi, Bódai (Marton), Pintér, Tóth G., Nagy B., Balogh. Edző: Béres Ferenc.

A 10. percben Granát nagy bedobása után Dorogi lőtt a hálóba. 1–0. A 20. percben Varga L. szögletét Dorogi fejelte a kapuba. 2–0. Az 51. percben Nyári szabadrúgása után  a labda a kapufáról pattant ki, ezután Dorogi fejelt a hálóba. 3–0. Mesterhármas! A 65. percben Granát kipattanó lövését Csermelyi helyezte a kapuba. 4–0.

A hazai csapat végigtámadta a mérkőzést, sok helyzetet dolgozott ki, de ebből csak négyet értékesített a védekező vendégek ellen. Összességében a zöld-fehérek simán hozták a kötelezőt s szerezték meg a három pontot a sereghajtó Keszthely ellen.

Jók: Klement B., Dorogi, Csermelyi, ill. Horváth Á. (a mezőny legjobbja), Ács, Pintér.

Klement István: – Azt is meg kell tanulnunk, hogy ha egy csapatnak négynél több gólt rúghatunk, akkor azt tegyük is meg. Tudat alatt könnyedén vettük a mérkőzést.

Béres Ferenc: – A látottak alapján megérdemelt hazai győzelem született a mérkőzésen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NB II-es labdarúgó mérkőzések eredményei (11.04.)

Tovább olvasom