Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

NB III-as labdarúgó mérkőzések eredményei (11.19.)

Győri ETO B - Csesztreg  3 - 1  (1) - (1)

Győr, 200 néző. V.: Kovács G.

Gsz.: Csermelyi (2), Dorogi, ill. Németh I. (11-esből).
Somogyi – Dorogi, Kiss Zs., Domanyik, Leitold (Sánta), Koltai, Klement B., Nyári (Berde), Müller, Csermelyi (Markó), Varga L. Edző: Klement István és Galambos Zoltán.

Dóra – Szabó Zs., Fentős, Tóth II, Pászti, Hozbor (Nemsics), Szabó T., Németh I. (Szabó P.), Nagy N., Ágoston Sz., Pethő J. Edző: Fentős Pál.
11. p: Müller beadását Csermelyi remek fejessel küldte a Csesztreg hálójába. 1–0. 30. p: Domanyik a 16-oson belül feleslegesen buktatta ellenfelét, és a jogos 11-est Németh magabiztosan lőtte a Győr hálójába. 1–0. 61. p: Koltai szögletét a hosszú oldalon érkező Dorogi remek kapáslövéssel rúgta a hálóba. 2–1. 65. p: Klement B. remek indítását Csermelyi maga elé vette, és a kapus fölött a hálóba lőtt. 3–1.

Az osztály színvonalát meghaladó mérkőzésen a kulturáltan játszó Csesztreg megnehezítette a hazaiak dolgát, és csak a második félidőben tudta a mérkőzést a Győr saját javára fordítani.

Jók: Dorogi, Klement B., Koltai, Müller, Csermelyi, ill. Dóra, Fentős, Németh, Ágoston.

Klement István: – A legnehezebb győzelmünk volt, hiszen a Csesztreg sokkal jobb csapat, mint azt a táblázaton elfoglalt helye mutatja.

Fentős Pál:
– Kulturáltan és pontosan játszó Győrtől kaptunk ki, de emelt fővel távozhatunk.

------------------------------------------------------------------------

Csorna -Vép  0-0
Csorna, 100 néző. V.: Ákos D.
Lőre – Buti, Horváth I., Nagy Sz., Fenyő, Kiss M., Jakab, Baán (Klement, Zobák), Nyerges, László (Véghelyi), Hollósi. Edző: Varga Péter.
Szép – Körhöcz, Habda, Kövér, Mecsei, Takács, Szalai, Mesics, Horváth D., Illés, Versegi. Edző: Szép István.

8. p: Kiss gurított Hollósi elé a 16-oson belül, de a lövést a kapus bravúrral védte. 40. p: László jobb oldali beadását Hollósi pörgette mellé öt méterről. 50. p: Hollósi lépett ki jó ütemben a védők közül, de tízméteres lövését a kapus védte. 66. p: Kiss fejelte a labdát Nyerges elé, aki egy csel után lőtt, de a kapus ismét védett. 71. p: Kiss találta el tíz méterről az oldalkapufát.

 A csornai csapat végig veszélyesebben támadott, de játékosai képtelenek voltak a vépi kapuba találni.

Jók: Horváth I., Nagy Sz., ill. Horváth D., Versegi, Szalai.

Varga Péter: – Győzelemmel szerettünk volna búcsúzni a hazai pályától, de az egész idény jellemzője kiütközött ma. Hiába támadtunk kilencven percen át, ha helyzeteinket nem értékesítjük, csak ez lehet az eredmény.

Szép István:
– Amiért jöttünk, azt elértük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NB II-es labdarúgó mérkőzések eredményei (11.19.)

Tovább olvasom