Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

NB III-as labdarúgó mérkőzések eredményei (11.11.)

Labdarúgás - Szombaton Celldömölkön kikapott az SVSE-GySEV. Vasárnap a Sopron B és az ETO B csapata is nyerni tudott, Andráshidán pedig döntetlent játszott a Csorna.
Celldömölk-SVSE-GySEV 3-0 (1-0)
Celldömölk, 100 néző. V.: Borbás.
Gsz.: Varga V., Győrvári, Györkös.
Celldömölk: Tóth - Kazári, Győrvári, Kiss, Szele (Szakos), Szalai T., Vánkos, Szilágyi (Baranyai), Szalai K., Kocsis (Kovács). Edző: Balhási István.
SVSE-GySEV: Németh - Szabó A., Katona, Horváth, Kerényi (Németh O.), Párkányi (Lipták), Deák, Szabó A., Homor (Eredics) Varga. Edzők: Katona Sándor, Mozsolits Jenő.

A 44. percben Varga az elalvó vendég védők között közelről passzolt a hálóba. 1–0. Négy perc múlva Szalai egy eladott labdával betört a 16-oson belülre, és tíz méterről óriási kapufát lőtt. A 63. percben egy rosszul elvégzett szöglet után a labda visszakerült a hazai csapathoz, az újabb beívelést Győrvári közelről a hálóba fejelte. 2–0. kát perc múlva Györkös ötven méterről ívelt előre, labdája a vizes füvön megcsúszott, és a rosszul kimozduló Németh fölött a hálóba pattant. 3–0.
Az SVSE semmilyen ellenállást nem tanúsított ezen a mérkőzésen.

Jók: Győrvári, Szalai K., Vánkos, ill. senki.

Balhási István: - Minden tekintetben felülmúltuk legjobb barátom csapatát.
Mozsolits Jenő: - Csak az jöhet le emelt fővel a pályáról, aki azért mindent meg is tesz. Ma csak a lehorgasztott fej jutott...


FC Sopron B - Márkó SE 2-0 (2-0)
Sopron, 50 néző. V.: Nagy A.
Gsz.: Legoza, Németh D. (11-esből).
Kiállítva: Hercheg E. (32.), ill. Jakab (60.).
FC Sopron B: Fentős – Körmendi, Varga D., Németh B., Horváth T., Legoza (Tóth Zs.), Herczeg G., Fehér Z., Németh D., Herczeg E., Guttmann. Edző: Végh Tibor.
Márkó SE: Rapali – Pavelka, Szűcs, Plander (Vető, Bognár), Naggyőri, Varga Z., Jakab, Pap, Petneházi (Kuti), Fogarasi, Gallai. Edző: Gergely Gyula és Légrádi Csaba.

Soproni támadásokkal kezdődött a mérkőzés. Előbb Németh D. lövését blokkolta egy márkói védő, majd Horváth T. 24 méteres bombája rezegtette meg a felső lécet. A 10. percben Fogarasi ugrott ki, egyedül vezette kapura a labdát, ám Fentős merész kivetődéssel megszerezte előle a játékszert. A 12. percben szerezte meg a vezetést Végh Tibor csapata. Németh D. lövése kiperdült a márkói kapusról és a résen lévő Legoza a hálóba gurított. 1–0. A 18. percben a kitörő Legozát buktatták a márkói védők 8 méterre a kaputól. A jogos büntetőt Németh higgadtan vágta Rapali mellett a bal sarokba. 2–0. A 32. percben megfogyatkozott a hazai gárda. Egy oktalan szabálytalanság miatt Herczeg E. az oldalvonal mentén kíméletlenül leterítette Pavelkát, amiért piros lapot kapott. Szünet után a tíz emberrel játszó soproniak játszottak enyhe mezőnyfölényben, majd a 60. percben létszámban kiegyenlítődött a mezőny, Jakabot sportszerűtlen viselkedésért az öltözőbe küldte a játékvezető. A 83. percben Tóth Zs.-t két kézzel lökték ki a labda alól, 8 méterre a kaputól, a bíró sípja ezúttal néma maradt. Az utolsó percben a vendégek frissen beállt csatára Kuti szépíthetett volna, de nem tudta kihasználni a hazai védelem megingását és bár egyedül vezette kapura a labdát, csúnyán mellélőtt.

Jók: Németh D., Legoza, Fehér, Varga D., ill. Rapali, Pap, Gallai.

Végh Tibor: – Irreális talajon igazságos eredmény született.
Gergely Gyula: – Rendkívül gyenge játékvezetés mellett a soproni csapat egy szerencsés kipattanóval és egy erősen vitatható tizenegyessel szerezte meg a győzelmet.


Kapuvár - Győri ETO FC B 0-4 (0-3)
Kapuvár, 100 néző. V.: Vidéki.
Gsz.: Csermelyi (2), Varga L., Sánta.
Kapuvár: Faragó – Fuhrmann, Tóth B., Hegyi, Licskai (Kránicz), Horváth Gy. (Végh), Böcskör, Füsi (Horváth A.), Világi, Bieder, Markó. Edző: Halász Ernő.
Győri ETO FC B: Molnár – Dorogi, Nyári, Domanyik, Leitold, Klement, Berde, Varga L. (Markó), Granát, Csermelyi, Sánta. Edző Klement István.

A 15. percben egy kapu előtti kavarodás után Csermelyi lőtte a hálóba a labdát. 0–1. A 19. percben haza labdavesztés után Csermelyi egyedül lépett ki és a 16-osról a jobb alsó sarokba lőtt. 0–2. A 27. percben Varga L. kapott jó kiugratást és 10 méterről a kivetődő kapus mellett a kapu közepébe gurított. 0–3. Az 55. percben a hazaiak gólvonalán megálló labdát a védőt megelőzve, becsúszva pöckölte a hálóba Sánta. 0–4.
Jól kezdett a Kapuvár, szabályos gólját a játékvezető a 13. percben les címén érvénytelenítette, ettől kezdve az ETO egyre magabiztosabbá vált és a második félidőben ellaposodó mérkőzésen megérdemelten győzött.

Jók: Klement, Berde, Csermelyi, Sánta, ill. Faragó, Bieder, Tóth B., Böcskör.

Halász Ernő: – Reális eredmény született.
Klement István: – A hóesés irreálissá tette a pályát. Szerencsére a kezdeti durva belépők alábbhagytak és megérdemelten győztünk.


Andráshida - Csorna 1-1 (1-1)
Andráshida, 50 néző. V.: Kovács G.
Gsz.: Varga T., ill. Hollósi.
Andráshida: Kovács Z. – Varga Sz. (Horváth D.), Török, Molnár A., Kisleir, Simon P., Szíjártó, Bandics, Kottán, Koczor, Varga T. (Gál). Edző: Lendvai Miklós.
Csorna: Lőre – Buti, Horváth I., Nagy Sz., Csík (Bárány), Kiss M. (Véghelyi), Fenyő, Baán, Nyerges, László, Hollós. Edző: Varga Péter.

A 15. percben Nyerges labdaszerzése után egy jó csellel tisztára játszotta magát, majd négy méterről a bal kapufát találta el. A 25. percben bal oldali beadás után az üresen álló Varga T. passzolt a csornai kapuba. 1–0. A 44. percben Nyerges buktatása után szabadrúgásból Hollósi góljával egyenlített a Csorna. 1–1. Az 53. percben Baán labdájával László ugrott ki a jobb oldalon, lövését az ellenfél védője blokkolta. A 66. percben Lőre bravúrral hárította Kottán lövését.
Ha a Csorna helyzeteit jobban kihasználja, az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést.

Jók: Kottán, Kisleir, Török, Varga T., ill. Lőre, Horváth I., Nagy Sz., Hollósi.

Lendvai Miklós: – Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapatnak voltak lehetőségei. Ha a szerencse jobban mellénk áll, akár győzhettünk is volna.

Varga Péter: – Amíg a mérkőzésen helyzetek maradnak kihasználatlanul, addig nem tudunk nyerni. A hazaiakra nézve hízelgő az eredmény.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgó megyei III. osztály (11.11.)

Labdarúgás - Eredmények a megyei III. osztályú bajnokságokból. Tovább olvasom