Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 17°C | 26°C Még több cikk.

NB II foci - SVSE: szépségdíjas gólok a mezőny legjobbjától

A Soproni VSE csatára, Horváth Péter a hétvégén az SVSE-Budaörs NB II-es találkozón a mezőny legjobbja volt, ebben az is szerepet játszott, hogy rúgott három szépségdíjas gólt. Az öröméhez azonban bánat is párosult, mivel kiváló teljesítménye ellenére nem tudott győzni a csapata.
– Számított rá, hogy ilyen nagyszerűen kijön a lépés?

– Már nagyon hajtott a bizonyítási vágy, bizonyítani akartam a csapat, a klub és magam felé is. Boldog vagyok, hogy három gólommal tudtam segíteni.

– Hosszan tartó sérülése már a múlté?

– Az elmúlt két évben valójában sokat hátráltatott a rengeteg sérülés, de hála a sorsnak, meggyógyultam. Teljesen egészséges vagyok, az előírt terheléseket kapom és pluszmunkát is végzek a jobb teljesítményem érdekében.

– Véleménye szerint mi az oka a csapat gyenge szereplésének?

– Az egyik, hogy kicserélődött a csapat jelentős része és nagyon nehezen állunk össze. Ennek ellenére sokkal több van a társaságban, mint amit eddig nyújtottunk. Ennél többet érdemel a város és a szurkolók is.

– Tétmérkőzésen rúgott már három gólt?

– Korábban az NB III-ban többször sikerült három gólt szereznem, egy alkalommal négyet is rúgtam, de NB II-ben ez volt az első alkalom.

– Mit vár a folytatástól?

– Minden erőmmel azon leszek, hogy a góljaimmal segítsem a csapatot. Még keményebben kell dolgoznunk, mert nehéz helyzetben vagyunk. Együtt kerültünk oda és együtt tudunk onnan kimászni.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teke - Kristyán Zsuzsára emlékeztek

Teke - Kristyán Zsuzsára emlékeztek
Tovább olvasom