Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Műfüves pályák segítséggel

Az Ollé-program segítségével juthatnak harmadik generációs műfüves sportpályákhoz iskolák, sportegyesületek.

Erről a megyei önkormányzat és a megyei labdarúgó-szövetség szervezésében a megyei települések polgármestereinek a programiroda munkatársai tartanak részletes tájékoztatást pénteken 10.30 órakor a megyei sportigazgatóság Batthyány téri épületében.

Az Országos Labdarúgópálya Létesítési Program (Ollé) célja, hogy önkormányzati tulajdonban lévő helyi labdarúgópályák, iskolai sportpályák műfű borítással, világítással történő ellátásával és kiszolgálólétesítmények telepítésével biztosítsa az utánpótlás-nevelés korszerű infrastrukturális feltételeit, a tömeges szabadidősport kulturált körülményeit, az iskolai testnevelési órák létesítményhelyzetének javítását, korszerűsítését, valamint az önkormányzati bevételek realizálását a pályák piaci alapú hasznosítása révén.

A programiroda országos szinten fogja össze a pályaépítési igényeket, ezáltal a pályalétesítési költségek egy önkormányzatra vetítetten 2040 százalékkal csökkennek. A finanszírozást 15 éves futamidőre tervezték, rögzített kamatozás biztosítása mellett.
A program részleteiről a www.mlsz.hu/olleprogram weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dudás 2010-ig az ETO-é

Megszületett a megegyezés Dudás Ádám és eddigi egyesülete, a Győri ETO FC között. Ennek értelmében a fiatal játékos 2010. június 30-ig szóló profiszerződéssel kötelezte el magát a zöld-fehérekhez. Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője: „Dudás Ádámnak 2004 januárjától a múlt év végéig tartó amatőrszerződése volt az ETO-val, de rendelkeztünk egy profielőszerződéssel is. Tovább olvasom