Kisalföld logö

2018. 08. 22. szerda - Menyhért, Mirjam 20°C | 31°C Még több cikk.

MTE: nincs megállás

Budakalász 1 (0) MTE 3 (1)
Budakalász, 250 néző. V.: Kujbus.

Szendrei – Pricz, Kult, Gál, Maczó, Völgyi, Kosznovszky, Cséffán, Cravero, Lestár, Csorba (Czifferé). Edző: Tóth József.
Sipőcz – Sipos, Novota, Nagy T., Kertész (Polhammer), Gordian, Méry A., Király, Smodics (Horváth Z.), Méry T., Szakáll. Edző: Tiba Zoltán.
Gsz.: Kult, ill. Méry A., Novota, Nagy T. (11-esből).
Kiállítva: Maczó, Kosznovszky, Lestár.

25. p: Kertészt a büntetőterületen belül a hazaiak játékosa ellökte, a játékvezető ezután a hazaiak védőjét kiállította, Kertésznek sárga lapot adott. 26. p: Cravero üresen maradt, s öt méterről kapura rúgta a labdát, Sipőcz bravúrral védett. 28. p: Király 23 méterről szabadrúgást végzett, el, Méry fejére ívelte a labdát, aki közelről a hálóba csúsztatta. 0–1. 38. p: Kertész 25 méterről erősen meglőtt labdája a kapufán csattant. 50. p: Kertész ismét szabadrúgást végzett el, ami megint a kapufán csattant. 52. p: Novota egyéni játék után közelről a hálóba passzolt. 0–2. 59. p: Kult egy beívelt szabadrúgás után a labdát a hálóba csúsztatta. 1–2. 74. p: Gordian szépen ívelt középre, Szakáll kétszer is helyzetbe került, de a gól elmaradt. 75. p: Nagy Tamás higgadtan értékesítette a büntetőt. 1–3. Ezután a játékvezető a hazaiaktól Lestárt kiállította, mely a harmadik kiállítás volt a Budakalászból.

Az első félidőben az MTE birtokolta többet a labdát és sorra alakította ki helyzeteit, de mezőnyfölényét csak egy esetben tudta gólra váltani. A megfogyatkozott hazai csapat ellen a vendégcsapat gólhelyzeteit nem tudta kihasználni. A mérkőzés során a játékvezető három piros és hat sárga lapot mutatott fel. Az MTE megérdemelten nyert, ha helyzeteinek csak a töredékét belövi, könnyen lehetett volna két számjegyű az eredmény.

Jók: Szendrei, ill. Novota, Kertész, Gordian.
Tóth József: – Már ültem jobb mérkőzésen is a kispadon, nem vártam ezt a vereséget. Gratulálok az MTE-nek.
Tiba Zoltán: – Sok éve futballozok, ilyen meccset még nem láttam.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Williams-vádak

A Forma-1-es Williams-istálló főmérnökének, Patrick Headnek úgy látszik nem volt elég, hogy… Tovább olvasom