Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

MTE 1904: új elnök

Labdarúgás - Rendkívüli közgyűlést tartott az MTE 1904 egyesülete. A jelenlévők új elnökséget választottak, emellett új alapszabályt is elfogadtak.
A klub élén Drescher Ottó váltotta a leköszönő Kiss Zsoltot.

Korábban beszámoltunk róla, hogy lemondott pozíciójáról Kiss Zsolt, az MTE 1904 elnöke, és vele együtt az egész elnökség
is. A lemondás óta eltelt időben megbízott ügyvezető, Drescher Ottó irányította a mosonmagyar-
óvári klubot.

Az egyesület tegnap rendkívüli közgyűlést tartott, ami határozatképesnek bizonyult, hiszen a tagok több mint fele megjelent a Wittmann parkban. A jelenlévők egyhangúlag hatálytalanították az eddig érvényben lévő alapszabályt, és új, a törvényességi észrevételeknek is megfelelő alapszabályt fogadtak el. Ezt követően tisztségviselőket választottak, egyhangú döntésük értelmében mától Drescher Ottó irányítja az MTE 1904 egyesületét. Az elnökség további tagjai Zeller Balázs, dr. Nagy István, Vajthó Zoltán, dr. Raffai Krisztina és Tóth István lettek. Az újonnan megválasztott elnök, Drescher Ottó megköszönte a bizalmat a tagságnak, majd készséggel nyilatkozott lapunknak:

„Szeretnénk, hogy az egyesület problémamentesen működjön a jövőben. Újra meg szeretnénk szólítani a szponzorokat és természetesen a város lakóit is. Vissza akarjuk hozni a nézőket a lelátókra, de ehhez jó játékra is szükség van. Szeretnénk, hogy egy-egy mérkőzés családi eseménnyé váljon, olyan átalakításokat tervezünk a Wittmann parkban, hogy a család minden tagja jól érezhesse magát. Megpróbáljuk minél jobban idekötni a fiatalokat, hogy ne kallódjanak el. Törekszünk arra, hogy a szülők komolyabban részt vegyenek az egyesület életében, hiszen a támogatásuknak nagy ereje van" – foglalta össze a kezdeti célokat az elnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsal EB 2010: jól sikerült a főpróba

A jövő heti hazai Európa-bajnokságra készülő magyar futsalválogatott a keddi 5–5-ös döntetlen… Tovább olvasom