Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 17°C | 26°C Még több cikk.

Mosolyt csaltak az arcokra

Az MTE 1904 együttese karácsony előtt a Karolina Kórház csecsemő- és gyermekosztályára látogatott.
A küldöttség nem érkezett üres kézzel: karácsonyi meglepetésként egy új tévékészüléket, egy DVD-lejátszót és egy doboznyi mesefilmet hoztak magukkal. A kórház és az osztály nevében dr. Vermes Tamás főigazgató és dr. Bereczky Judit főorvos köszönte meg hálás szavakkal az ajándékot, és sok sikert kívántak a csapatnak a tavaszi szezonra.

„A főtámogatónk az önkormányzat, ezért kötelességünknek éreztük, hogy karácsonykor mi is adjunk valamit a városnak és az itt élőknek. Mindenkihez nem tudunk eljutni, de úgy gondoltuk, hová is mehetnénk jobb helyre, mint a kórház gyermekosztályára, ahol igazán nagy szükség van a mosolyra" – mondta Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke.

Schmatovichék örömmel látogatták meg a gyerekeket.
Schmatovichék örömmel látogatták meg a gyerekeket.


A csapat játékosai és vezetői minden betegnek ajándékcsomaggal is kedveskedtek, amiben a gyümölcs és a csoki mellett családi meghívók szerepeltek a csapat mérkőzéseire, ilyet egyébként az osztály dolgozói is kaptak. Az osztály betegei meglepődve fogadták a kórtermekben az ajándékot, az arcokat elnézve nagy örömöt okozott a csapat felbukkanása. Az MTE 1904 küldöttsége az ajándékosztás után lelkesen be is üzemelte a játszószobában az új tv-t és DVD-t, és a magukkal hozott számos mesefilm egyikével máris kezdetét vette a vidám szórakozás.

A csapat ajándéka minden bizonnyal még számos, kényszerűségből kórházban töltött percet fog megszépíteni karácsony után is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda: túlteljesítették a kitűzött tervet

A férfi NB I/B-ben az Etik-ETO a második, a nőknél az Audi-ETO II a harmadik, a győri VKCSK pedig a… Tovább olvasom