Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

Mosoly roadshow: Kelemen váratlan veresége

Óriási közönségsikert aratott a Mosoly Roadshow első, törökbálinti állomása, amelyen a Felix Promotion Sági Szilárddal és Kelemen Balázzsal képviseltette magát.

A többek között a Felix Promotion által „pártfogásba vett” Mosoly Roadshow első állomásán, a törökbálinti Cora hipermarket parkolójában óriási sikert arattak a menedzseriroda pártfogoltjai. Az esemény házigazdája Sági Szilárd gasztrokibic volt, míg a sportolókat Kelemen Balázs, veretlen profi ökölvívó a gyerekeket szórakoztatta. Utóbbi rögvest füstfelhőbe borította a parkolót, miután egy drift autóba pattant, és igencsak megkeserítette a gumik életét… Persze ez csak a kezdet volt, hiszen Balázs vállalta, hogy kötélhúzásban a gyerekekkel, szumóban pedig Szilárddal összeméri az erejét.

„Már a kezdést nagyon élveztem, hiszen imádom a technikai sportokat, de a szórakozásból hirtelen össze kellett kapnom magam, mert nem akartam, hogy erővel bárki is lenyomjon, és esetleg Félix megkérdőjelezze a helyem a csapatban… – mesélte viccelődve Kelemen Balázs. – A kötélhúzáson meglepődtem, a gyerekek nagyon erősek voltak, így nem volt mit tenni, Szilárddal szemben kellett bizonyítanom. Még jó, hogy ezen csata után már a vezérkarnak sem kellett kételkednie az erőmben.”

A gasztrokibic és a bunyós más módon is igyekezett a gyerekek kedvében járni. Autogramokat és ajándékokat osztogattak, ők adták át a díjat a nap legszebb mosolyú gyermekének, sőt, Balázs még a pitbullját is elhozta, ami óriási közönségsikert aratott. A kutya ugyanis fajtáját meghazudtoló módon szelíd volt, és bárki nyugodtan megsimogathatta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda BL: egy csoportban az Audi ETO a Hypo, és a Metz!

A magyar bajnok Győri Audi ETO a Németh András vezette osztrák Hypo NÖ-vel és a francia Metzcel is egy csoportba került a női Bajnokok Ligájában. Tovább olvasom