Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Modern öltözőt avattak Téten

Új, kétszintes öltözővel gazdagodott a téti sportegyesület, amely egyrészt pályázati pénzből épült meg.

Az öltöző színvonalára már nem lehet panasz Téten.
Új, kétszintes öltözővel gazdagodott a téti sportegyesület, amely egyrészt pályázati pénzből (10 millió), másrészt önkormányzati támogatásból (5,6 millió), harmadrészt pedig a gyarmati ÉP-LAK szponzori támogatásából (8,5 millió) valósult meg.

Kiss Ferenc, az egyesület elnöke büszkén mutatta be az új létesítményt, mely megyei szinten a legkorszerűbb épületek közé tartozik.

– Tavaly nyáron kezdték meg a régi, elavult épület bontását, ezért az őszi mérkőzések alkalmával a sportcsarnokban öltöztek a csapatok – mondta Kiss Ferenc. – Jól szervezett munkával néhány hónap alatt elkészült az öltöző, amelyet a csapat nagy örömmel vett birtokba, s reméljük, az ellenfeleink is kényelmes körülmények között készülhetnek fel a mérkőzésekre.

A kétszintes, egyenként 110–110 négyzetméteres alapterületű épületben két-két hazai és vendégöltözőt alakítottak ki, s emellett külön öltöző készült a férfi, illetve a női játékvezetőknek is.

A sportolók mellett a szurkolók kiszolgálása is megoldott, hiszen a szociális helyiségek mellett a földszinten mintegy 80 négyzetméteres klub áll rendelkezésre, amelyben büfé is helyet kaphat, valamint a mozgáskorlátozottak részére külső bejárattal WC is készült.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki bizakodó

A Petneházy Country Clubban készül a válogatott a holnapi, bolgárok elleni világ- bajnoki… Tovább olvasom