Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

MKC: az évzáró meccsen az elhunyt halászi tanárra emlékeznek

Szerdán 16 órától az UFM Arénában tartja évzáró karácsonyi ünnepségét a Mosonmagyaróvári KC női kézilabdacsapata.
Az értékelések mellett jelentős jutalmazásokra is sor kerül, a klub edzői, utánpótlás játékosai és a együttessel kapcsolatban álló iskolák is meglepetés ajándékokban részesülnek. Az eseményt követően, 18.30 órakor, az Eu-Fire Mosonmagyaróvár az NB I-es Budaörs elleni barátságos mérkőzéssel  zárja a 2017-es esztendőt.

Az évzáró találkozón az idén elhunyt halászi testnevelő tanárra, Keresztély Kornélra emlékeznek.

  A bérletek erre a mérkőzésre nem érvényesek, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. A belépőket előzetesen meg lehet vásárolni a Szellőrózsa ABC-ben, valamint a mérkőzést megelőző egy órában az UFM Aréna jegypénztárában. Emellett több gyűjtőurnát is kihelyeznek a helyszínen, s a mérkőzésen befolyt teljes összeget Keresztély Kornél családjának ajánlják fel.

   Ezenkívül az MKC–Budaörs találkozó kezdődobását licitre bocsájtják, és a két csapat is felajánlott egy-egy aláírt mezt, amit szintén elárvereznek. A liciteket az egyesület facebook oldalán (mkcse.hu)várják.

   A nemrégiben Vitéz Péter személyében régi-új elnököt választó  Mosonmagyaróvári Kézilabda SzurkolókEgyesülete, e mellett „plüssdobálást" szervez a mérkőzés szünetében, arra kéri a találkozóra kilátogatókat, hogy hozzanak magukkal egy-egy plüssjátékot, és azt majd félidőben dobják be a pályára. A játékokat még a héten kiviszik a felnőtt csapat játékosai a kiválasztott helyi óvodákba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

50 éve Albert Flórián kapta meg az Aranylabdát - kiállítást rendeztek az évforduló alkalmából a Bálnában

50 éve Albert Flórián kapta meg az Aranylabdát - kiállítást rendeztek az évforduló alkalmából a Bálnában
"Ha Flóri bácsi ma nyerte volna el az Aranylabdát, ugyanolyan sztár lenne, mint Cristiano Ronaldo" -… Tovább olvasom