Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

MKB: vadmacskák megszelídítve

A mérkõzés elején hullámzó teljesítményt nyújtottak a soproniak. Bár Horváth Zsuzsa vezényletével így is vezettek a zöld-sárgák.

MKB EUROLEASING-KANIZSAI VADMÁCSKÁK 104-52

A mérkőzés elején hullámzó teljesítményt nyújtottak a soproniak. Bár Horváth Zsuzsa vezényletével így is vezettek a zöld-sárgák, a kanizsaiak rendkívül ügyesek és a sportszerűen kosarazó Molinet révén tartani tudták a lépést.

Az első negyed hajrája aztán Károlyi és Gorbunova dobott triplát, Branzova pedig a palánk alatti helyzetét értékesítette. A második félidő elején jó dobóformát mutató Károlyi, valamint Gorbunova eredményes játéka révén tovább nőtt a különbség. A negyedik negyed elején Horváth Zsuzsa tartott triplabemutatót, a hajrában pedig az amúgy sem túl koros soproniaknál játékba került a két legifjabb játékos: Orbán és Gadnai. Székely Norbert: – Gratulálok a játékosaimnak, akik helyenként jó ritmusban, gyorsan és pontosan kosárlabdáztak.

UNIVER-KSE–SOPRONI SÖRDÖ- GÖK 93–85 (36–20, 22–19, 20–23, 15–23). Kecskemét, férfi kosárlabda- mérkőzés. 1500 néző. V.: dr. Vigh, Kiss, Csősz. Soproni sÖrdögök: Strnad 6, CARBERRY 22/3, Henrik 3/3, Boldizsár 3/3, KRSTANOVIC 14. Cs.: Palotai 7/3, MANDIC 23/18, Vesztergom Zs. 3/3, Csaplár-Nagy A. 4. Edző: St e r - benz László. Tisztes vereséget szenvedett a kupagyőztes otthonában a So p ro n . Sterbenz László: – Nem tudtuk megakadályozni az Univer szenzációs kezdését. A három negyeden át tartó üldözőverseny ugyan eredménytelennek bizonyult, de ekkor már jól j á t s zo t t u n k .

MELÓ DIÁK KK–SMAFC 63–87 (15–21, 19–21, 17–23, 12–22) Kaposvár, NB I B-s férfi kosárlabda- mérkőzés, 200 néző. V.: Németh, Benedek. SMAFC: BAUSZ 15, Pethő 13/9, Balogh 10, Bálint 8, GOMBÁS 17. Cs: KARÁCSONYI 8, DERDÁK 7/3, VESZTERGOM Z. 9, Farkas. Edző: Vetési Imre. A papírformának megfelelő győzelmet aratott a SMAFC. Vetési Imre: – Ami a cseréket illeti, most legyen okos az ember. Legutóbb a kispad semmit nem tudott hozzátenni a játékhoz, most viszont hozta a meccset.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legismertebb kollégiumlakó

Dudás Ádám a gyõri Fehér Miklós Labdarúgó Kollégium legismertebb lakója. Remekül érzi magát az intézményben. Hamarosan az Európa-válogatottban szerepel. Már megkapta a részletes programot is. Jókedvûen érkezett vissza tegnap délután a Fehér Miklós Labdarúgó Kollégiumba Dudás Ádám, a Gyõri ETO FC tehetséges labdarúgója, az intézmény valószínû legismertebb lakója. Tovább olvasom