Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Mezlicit! Nehéz sorsú társukon segítenek a győri sportolók - 100.000-nél zárult a licit

Az Audi-ETO játékosai által aláírt mezekkel és saját világbajnoki pólójával segítene – több társával közösen – barátján Hegedűs István, a győri vb-aranyérmes fekvenyomó.

A licit lezárult.  Mindenkinek köszönjük a téteket! A végső összeg:

100.000 forintHegedűs István többnyire akkor kerül a hírekbe, ha fekvenyomóként ér el eredményeket. Ezúttal azonban más ügyben kereste fel lapunkat az egyik győri konditeremben dolgozó erősember, aki idén világ- és magyar bajnokságot is nyert.

Hegedűs István ezeket a mezeket ajánlja fel barátja megsegítésére. Fotó: Mészáros Mátyás
Hegedűs István ezeket a mezeket ajánlja fel barátja megsegítésére. Fotó: Mészáros Mátyás

„Szomorú történet ez, egyik idejáró fiatalember a nyáron elveszítette édesanyját. Mivel édesapja pár éve elhunyt, testvére, rokona nincs, így teljesen egyedül maradt abban a házban, melyet anyukájával közösen fizetett.

A fiatalember a Széchenyi-egyetemre jár, informatikusnak készül, s amennyire tudom, az iskola hozzájárult, hogy csak vizsgákra járjon be, ugyanis muszáj volt állást vállalnia.

Mi itt több társunkkal úgy döntöttünk, valamilyen formában mindenképpen segítünk neki. Régóta nagy szurkolója vagyok az Audi-ETO női kézilabdacsapatának, s még korábbról volt egy mindenki által aláírt szurkolói mezem. Emellett pedig sikerült kapcsolatba lépnünk a csapat beállósával, Heidi Lökével, aki szintén az ügy mellé állt, s aláíratott egy másik mezt a jelenlegi keret tagjaival. Ehhez pluszban én felajánlom azt a pólót, melyben világbajnokságot nyertem, s ezeket együttesen árverésre bocsátjuk. Bízom benne, összejön egy komolyabb összeg, hogy ezzel is segítsük a nagyon nehéz helyzetbe került barátunkat" – mondta Hegedűs István.


Bővült a felajánlott ereklyék száma

Hegedűs István szervezésében két dedikált Audi-ETO-mez és a világbajnok fekvenyomó „aranyérmes" pólója lehet azé, aki szeptember 30-ig a legtöbbet kínálja az ereklyékért, mely a napokban bővült.
Nagy Gábor evezős ugyanis felajánlotta azt a trikót, melyet a korábbi világbajnok Haller Ákos és Pető Tibor dedikált neki még évekkel ezelőtt.

Így lehet licitálni


Licitálni – név és telefonszám megadásával – az online@kisalfold.hu e-mail címen lehet. A levél tárgya mezlicit legyen. Az induló összeg 20.000 forint, s emelni minimum 5000 forintonként lehet.

Az állás a kisalfold.hu-n, a cikk elején követhető nyomon.

  
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Remekelnek az algyői ökölvívók

14. alkalommal rendezték meg Kiskunhalason az ökölvívók Testvérvárosok-kupáját. Tovább olvasom