Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Mészárosék húsvéti karácsonya

Elkelt az általunk licitre ajánlott, Grosics, Hidegkuti, Buzánszky kézjegyét viselő futball-labda.

Mészárosné, Tímea az 50 ezres labda és a támogató
A győri Mészáros Rebeka szüleinek támogatására licitre ajánlott, Grosics, Hidegkuti, Buzánszky kézjegyét viselő futball-labdát megkapta az a férfi, aki a legnagyobb összeget, ötvenezer forintot ajánlott fel érte.

Mészárosné Hegedűs Tímea tegnap délelőtt már a szerkesztőségben Tímea lányával, s vártuk azt a férfit, aki ismeretlenül a Mészáros szülőknek a legnagyobb összegű támogatást ajánlotta. Vidékről utazott a férfi Győrbe, a Kisalföldnél terveztük meg a találkozót a 9 hónapos Mészáros Rebeka édesanyja és közötte.

– Nagyon mozgalmas és örömteli napok ezek számunkra – mondta Mészárosné, míg vártunk jótevőjükre. Rebekát végre hazavihetjük a kórházból. Nekünk ez a húsvét lesz a soha el nem felejthető karácsonyunk. – Az édesanyja azóta is, hogy szülés után hazamehetett a kórházból, ennek már elmúlt kilenc hónapja, naponta órákat, félnapokat töltött a gyermek intenzív osztályon Rebeka kislánya mellett. A baba nővére is bejuthatott olykor húgához, kis nővérkéknek beöltözve. Már igazi segítség az édesanyjának, mikor ápolja Rebekát, ő adogatja kezébe a kellékeket. Rebeka nagyon jó baba, csak ritkán sír, de ha ott vannak az övéi, hihetetlen, de láttukra felvidul. A pici a szülőkkel lesz majd otthon egy szobában. Amikor Mészárosné meghallja, hogy név szerint kit is várunk a futball-labdáért, azt mondja, az az érzése, hogy hacsak hírből is, de ismeri azt az embert. Az édesapja és öccse ugyanis ács, megmerne esküdni rá, hogy édesapjától hallott arról a férfiról.

Aztán, hogy megérkezik a licitgyőztes férfi, kiderül, Mészárosné édesapjával éveken át legközvetlenebb munkatársak voltak. Együtt dolgoztak a kórházi építkezéseken, a reptéren és több más munkán is. Milyen kicsi is a világ! – ámuldozunk. Hogy miért nem mondja az újságíró, ki is a nyertes? Tiszteletben kell tartania a férfi kérését. Nem akar névvel szerepelni, nem azért akart segíteni az ismeretleneken. Valamikor maga is kergette a labdát, szereti a sportot, gyereke, gyerekei nincsenek, segíteni akart a Mészáros-családon. Ezért és csak azért licitált.

Ami még idetartozna, arról az olvasó már értesülhetett. Mészárosné Hegedűs Tímeának nem gyógyítható, csak kezelhető kislánya született, aki rövidre szabott kis életében mindig is lélegeztető-készülékre szorul majd. Családja otthon szerette volna tudni, ezért volt szükség Rebekának lélegeztető-készülékre. Az édesanya ehhez keresett támogatókat és talált is sok emberbe. Egyebek között abban a férfiben is, aki nem sajnált félszázezer forintot egy labdáért vagy inkább egy ügyért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schumacher először tesztelte a Ferrari új modelljét

Michael Schumacher, a Ferrari hétszeres Forma-1-es világbajnok pilótája először tesztelte az istálló… Tovább olvasom