Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Megyeifoci: a Győrszemere nyerte a rangadót

MI.: Gönyűn nyert a Kapuvár. MII.: Nyolcig jutott a Rábaszentandrás és a Fertőszentmiklós. MIII.: 13 gól Győrszentivánon és Rábacsanakon.
Duna Takarék Megyei I. osztály
6. forduló.
2013. 09. 21. szombat
Győrszemere-Csorna 2-1
2013. 09. 22. vasárnap
Ménfőcsanak-Lipót 0-2
Gönyű-Kapuvár 1-3
Rajka-Öttevény 1-1
Petőháza-DAC 1912 2-1
Nyúl-Lébény 2-1
Beled-Koroncó 0-2
Jánossomorja-Bősárkány 5-2.

Összefoglalók, nyilatkozatok

HG Logistic-Győrszemere–Csorna 2–1
(0–1)
Győrszemere, 350 néző. V.: Bálintfi.

Győrszemere: Takács N. – Nagy G., Baracskai, Fajkusz, Kalcsó, Klement (Szabó Cs.), Lappints (Herold), Horváth B., Germán, Nemes (Töltősi), Nagy L. Edző: Germán Ferenc.

Csorna: Boros  – Szabó A., Dorogi, Tóth D., Nagy Sz., Véghelyi, Kiss M. (Németh Á.), Varga T. (Jakab), Gál (Kiss A.), Vörös Torma, Lajtos. Edző: Varga Péter.

Gsz.: Lappints, Germán, ill. Vörös Torma. Kiállítrva: Nagy L.
Nagy lendülettel, a győzelem reményében kezdték a mérkőzést a csapatok. Nem is kellett sokáig várni az első gólra. A 6. percben a csornaiak jutottak szöglethez, a szépen beívelt labdát a hosszú oldalon helyezkedő Vörös Torma 3 méterről fejelte a hálóba. 0–1. A félidő további részében is nagy iramban futballoztak az együttesek, de gólhelyzet már nem alakult ki a kapuk előtt.

A második játékrészt is nagy lendülettel kezdte a Győrszemere, a 49. percben sikerült is az egyenlítés. Germán több védőt kicselezve száguldott el a bal oldalon, mértani pontosságú beadását a rövid oldalon érkező Lappints félfordulattal a bal felső sarokba lőtte. 1–1. Az 55. percben a vendégek jutottak szabadrúgáshoz a kaputól 30 méterre, Tóth D. nagy erejű lövése a felső lécet érintve hagyta el a játékteret. A 63. percben megszerezték a vezetést a hazaiak: az egész mérkőzésen fantasztikusan futballozó Germán 25 méterről, szabadrúgásból mesterien csavart a bal alsó sarokba. 2–1. A 75. percben Horváth B. 22 méteres lövését védte bravúrral Boros. A 80. percben Nagy L. megkapta a második sárga lapját és a kiállítás sorsára jutott.

Összességében az osztály színvonalát meghaladó, vérbeli rangadót játszottak a kitűnően felkészített csapatok. A két együttes csatájából végül a Germán Ferenc vezérelte Győrszemere került ki győztesen.

Jók: mindenki, ill. Vörös Torma, Lajtos, Tóth D.

Germán Ferenc: – Nagyszerű győzelmet arattunk, a játék képe alapján teljesen megérdemelten. A második félidőben a csapat fantasztikusat produkált.

Varga Péter: – Igazi rangadó volt, melyet egy szabadrúgás döntött el. Az első félidőben kihagytuk a helyzeteinket. Az egyenlítő gólt szabálytalanság előzte meg, emellett gratulálok a hazai csapatnak.
Vass Tibor

WHB-Ménfőcsanak–Lipót-Pékség 0–2 (0–1)
Győr-Ménfőcsanak, 250 néző. V.: dr. Szabó A.

Ménfőcsanak: Kormos – Bognár, Kun, Kovács M., Anduska (Tóth Sz.), Visy, Segovits, Kertész, Gajdos (Zách), Weiszdorn (Kürti), Korsós A.. Edző: Mayer János.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Litresics, Ásványi, Kiss Á., Vojnisek, Tóth N., Németh B. (Ködmön), Sütöri (Burkus), Magyar, Kalmár. Edző: Tiba Zoltán.
Gsz.: Sütöri, Németh B.

A Ménfőcsanak a határozott, agresszív játék ellen ezúttal nem találta az ellenszert. A mezőnyben egyenrangúak voltak a felek, a gólokat viszont a Lipót lőtte. A két jó csapat határozottabb és jobb játékvezetést érdemelt volna, bár a ténykedésük nem befolyásolta az eredményt.

Jók: senki, ill. mindenki.

Mayer János: – Sajnos az élet nagy rendező. Amit főzöl, azt kell megenni. Mi ezt tettük egész héten.

Tiba Zoltán: – Gratulálok az egész csapatomnak a jó játékhoz.

Gönyű–Kapuvár 1–3 (0–0)
Gönyű, 100 néző. V.: Móri T.

Gönyű: Kolozsvári – Böcz B. (Tímár D.), Kovács G., Molnár T., Varga Cs., Kugler, Tímár Sz., Pankovics (Varga G.), Romos, Mikli, Csákvári. Edző: Kertész Balázs.

Kapuvár: Tüske – Markó, Licskai, Müller, Somogyi, Mentes, Ősze, Dukai (Bársony), Nagy R. (Varga B.), Mátics, Nicsenko. Edző: Bencsics Tamás.
Gsz.: Kugler, ill. Nicsenko (2), Varga B.

A hazai csapat meddő mezőnyfölényben játszott, de kevés helyzetét nem tudta kihasználni. A második félidőben a Kapuvár kontratámadásokból eredményes volt, így megnyerte a mérkőzést.

Jók: Mikli, Kugler, ill. mindenki.

Vígh Tibor elnök: – Remélem, hogy a vereségünk ellenére más gondok nem lesznek és úgy folytatjuk, mint tavasszal.

Bencsics Tamás: – Ez a győzelem úgy hiányzott, mint egy falat kenyér. Gratulálok a csapatomnak.

Loland-Nyúl–Lébény 2–1 (1 -0)
Nyúl, 300 néző. V.: Görög M.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Gayer, Németh G., Kapa Martin, Varga II P., Kószás, Varga Zs., Kiss Z. (Ihász), Rigó (Kustyán), Forrás (Wolf). Edző: Horváth Dénes.

Lébény: Szabados – Hécz (Fehér), Kopf, Karácsony, Sárközi, Nagy Sz. (Sallai), Czeitler, Nagy R., Horváth G. (Élő), Nemes, Szabó P. Edző: Horváth Norbert.

Gsz.: Kószás, Varga Zs., ill. Nemes.

Jól kezdte a találkozót a vendégcsapat, a vezetést mégis a nyúliak szerezték meg egy szép góllal. A második félidőben Varga Zs. távoli lövésével tovább növelték előnyüket a hazaiak, míg a lébényiek egy szerencsés góllal szorossá tették a hajrát.

Jók: Gayer, Kószás, Varga Zs., Kiss Z., ill. Szabados, Karácsony, Nemes.
Horváth Dénes: – Azt mondják, ha rossz irányba futunk, nincs értelme növelni az iramot. Most jónak tűnik az irány.

Horváth Norbert: – A legidősebb játékosunk szerint kétfajta edző létezik: akit kirúgtak és akit ki fognak rúgni. A mérkőzés után elgondolkodom azon, hogy a csapat eredményessége érdekében fel kell állnom a kispadról. A Nyúl megérdemelten győzött.

Petőháza–DAC 1912 2–1 (1–0)
Petőháza, 100 néző. V.: Herm L.

Petőháza: Bognár D. – Dominek, Dancsok, Kander, Szabó D., Horváth D. (Böcskör), Kovács Galavics M. (Hadarics), Farkas Cs., Vécs, Ács, Bognár G. (Nagy K.). Edző: Takács Csaba.

DAC 1912: Kiss A. – Bugár, Nátz, Korsós Gy., Németh B. (Fürst), Kurucz (Hécz), Tóth D. (Kovács G.), Baán, Horváth R., Gál, Glázer. Edző: Póczik József.

Gsz.: Ács, Bognár G., ill. Hécz.

A hazai csapat – különösen a második félidőben – végig uralta a játékot. A Petőháza futószalagon alakította ki a jobbnál jobb helyzeteket, amelyeket azonban rendre elhibáztak a csatárok, így egy váratlan győri gól izgalmassá tette a hajrát.

Jók: Dancsok, Szabó D., Bognár G., Vécs, Ács, ill. Kiss A., Gál, Hécz.

Takács Csaba: – Régen éreztük már a győzelem ízét, amely most, ha nehezen is, de sikerült. Gratulálok a csapatnak.

Póczik József: – A lelkesebb csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A csatársorunkat fogó asszisztens katasztrofálisan lengetett.

Beled–Koroncó 0–2 (0–1)
Beled, 200 néző. V.: Juhász B.

Beled: Gerencsér – Giczi, Nagy Z., Németh R., Molnár Z. (Szücs), Horváth I., Varga T., Balassa, Bödecs B., Kiss D. (Boros), Takács D. (Bödecs D.). Edző: Bertha Sándor.

Koroncó: Simon – Závori, Bodó, Hegyi, Kovács Z. (Sütöri), Török, Hegedűs, Mészáros P., Dombi (Füredi), Dávid, Makkos (Lőrincz). Edző: Makkos Tamás.
Gsz.: Kovács Z. (2).

Végig a vendégek irányították a mérkőzést, az első félidőben a Beled nem is tudott gólhelyzetet kialakítani. A Koroncó egy szerencsés, valamint egy óriási góllal nyerte meg a találkozót.

Jók: Balassa, ill. Závori, Kovács Z., Dávid.

Bertha Sándor: – Eddigi gyenge teljesítményünk a saját felelősségem. Úgy érzem, hogy eljött a váltás ideje. Köszönöm mindenkinek, aki eddig mellettem állt.

Makkos Tamás: – Köszönöm a játékosaimnak, hogy átérezték a mérkőzés fontosságát. Nagy küzdelemben megérdemelt győzelmet arattunk.

I. G. Gasket-Rajka–Öttevény 1–1 (1–1)
Rajka, 200 néző. V.: Tóth-Toki G.

Rajka: Madácsi – Rehorka, Baják, Kovasich, Molnár T., Darázs, Diviak, Danovsky, Máté (Matuska), Régely, Novak. Edző: Cerovsky Péter.
Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Benkő, Bella, Virág, Molnár B., Keszthelyi, Kovács S., Nagy L., Ocskai, Wágenhoffer Sz. (Vígh N.) (Tóth G.). Edző: Ördög József.

Gsz.: Novák P., ill. Wágenhoffer Sz. Kiállítva: Vígh N.

A mérkőzés minden szereplője asszisztált ahhoz, hogy a kilencven perc során nem alakult ki folyamatos játék. Érdekesség, hogy Vígh Norbertet a kispadról állította ki a játékvezető.

Jók: senki, ill. Bella, Benkő, Nagy L., Ocskai.

Cerovsky Péter: – Gratulálok az ellenfélnek a jó, taktikus játékhoz. A mi csapatunk nem mutatta meg, hogy mit tud. Igen sokat kellett küzdeni az egy pontért.

Ördög József: – A csapat hétről hétre fejlődik. Szikrázóan kemény, olykor durva mérkőzésen megérdemeltük az egy pontot.

Jánossomorja–Bősárkány 5–2 (1–1)
Jánossomorja, 300 néző. V.: Ábrahám T.

Jánossomorja: Bári – Szalai, Cseri L., Kompis, Fuhrmann, Winter, Sebők (Pető), Szalka, Tóth K. (Szeitz), Szabados (Gaál), Hegedüs. Edző: Zalka Péter.

Bősárkány: Rácz – Buti, Farkas G., Szabó A., Baán, Horváth R., Nagy Á. (Muraközi), Fekete Z. (Varga P.), Major M. (Major T.), Kajtár K.,
Soós. Edző: Kovács Róbert.

Gsz.: Szalka (2), Hegedüs, Tóth K., Sebők, ill. Kajtár K., Nagy Á.
Az első félórában meglepte a hazaiakat a vendégcsapat. A második félidőben ismét jobban kezdett a Bősárkány, utána azonban a Jánossomorja kihasználta a helyzeteit. Döntőnek bizonyult a két kapus közötti különbség.
Jók: Winter, Hegedüs, ill. Kajtár K., Farkas G., Buti.

Zalka Péter: – A kötelező győzelmek a legnehezebbek.

Kovács Róbert: – Hatvan percig megnehezítettük a Jánossomorja dolgát. A kényszerű cserék és a szokásos problémák miatt ezúttal sem tudtuk elkerülni a vereséget.


Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport
6. forduló.
2013. 09. 21. szombat
Győrújbarát-Győrszentiván 2-1
Pannonhalma-Abda 4-1.
2013. 09. 22. vasárnap
Bácsa-Pér 5-0
Rábaszentandrás-Bajcs 8-0
Rábapordány-Tét 1-1
Győrújfalu-Táp 3-2
Kajárpéc-Töltéstava 5-1
Egyed-Kóny 5-1.

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport
6. forduló.
2013. 09. 22. vasárnap:
Hédervár-Győrzámoly 2-1
Mosonszolnok-Károlyháza 3-1
Püski-Dunakiliti 2-1
Máriakálnok-Kunsziget 4-5
Börcs-Ásványráró 3-7
Hegyeshalom-Enese 2-0
Mosonszentmiklós-Dunaszeg 2-2
Győrsövényház-Bezenye 4-1.

Megyei II. o. Soproni csoport
6. forduló.
2013. 09. 21. szombat
Mihályi-Répcementi 1-4
Veszkény-Lövő 1-0.
2013. 09. 22. vasárnap
Újkér-Babót 0-2
Nagycenk-Iván 2-2
Vitnyéd-Osli 2-0
Hegykő-Szany 5-0
Rábakecöl-Fertőszentmiklós 1-8
Fertőendréd-Egyházasfalu 4-3.

Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet
6. forduló.
2013. 09. 21. szombat
Győrszentiván II-Mindszentpuszta 7-6
Vámosszabadi-Écs 1-4
Nagyszentjános-Bőny 2-2.
2013. 09. 22. vasárnap 15 óra:
Mezőörs-Győrasszonyfa-Tarjánpuszta 0-3
Bakonyszentlászló-Győri AC 4-3.
2013. 09. 22. vasárnap
Győrság-Pázmándfalu 2-1
Nyalka-DAC II 4-0
Veszprémvarsány-Bakonyszentkirály 2-4.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat
6. forduló.
2013. 09. 22. vasárnap
Koroncó II-Csikvánd 0-5
Rábapatona-Sokorópátka 3-1
Rábacsécsény-Ikrény 1-1
Tényő-Gyömöre 1-5
Nádorváros-Szerecseny 1-3
Abda II-Rábaszentmihály 5-1
Gyarmat-Felpéc 3-0.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport
6. forduló.
2013. 09. 21. szombat
Újrónafő-Mosonudvar 1-2
Hotel Lajta Park-Halászi 1-1
Mosonszentmiklós II-Dunasziget 3-1.
2013. 09. 22. vasárnap
Mecsér-Rajka 10-0
Dunaszentpál-Levél 3-3
Kimle-Győrladamér 5-3
Darnózseli-MITE 6-2.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport
6. forduló.
2013. 09. 21. szombat
Markotabödöge-Barbacs 1-2.
2013. 09. 22. vasárnap
Rábatamási-Bezi 10-2
Szil-Bágyogszovát 6-1
Farád-Kisfalud elmaradt
Szilsárkány-Pásztori-Bodonhely 0-0
Himod-Jobaháza 0-2
Rábacsanak-Magyarkeresztúr 12-1
Csapod-Vág 4-2.

Megyei III. o. Soproni "A" csoport
6. forduló.
2013. 09. 22. vasárnap
Agyagosszergény-Sopronhorpács 4-3
Kópháza-Fertőd 3-3
Pereszteg-Ágfalva 4-2
Sopronkövesd-Répcevis 3-2.

Megyei III. osztály Soproni "B" csoport
6. forduló.
2013. 09. 22. vasárnap
Zsira-SFAC 4-2
Harka-Fertőrákos 4-4
Nagylózs-Balf 2-5
Sarród-Und 2-7.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

31:19-re győzött a Szeged az ETO-SZESE otthonában - fotók

Szoros első félidőt követően a második játékrészben jobban játszó Szeged megérdemelten győzött az… Tovább olvasom