Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Megyei kickbox sikerek a határon innen és túl - fotók

Két rangos versenyt is rendeztek, és megyei kickboxosaink mindkét megmérettetésen sikeresen szerepeltek.

A Horvátországi Varazdin városa adott otthont az évad első kickbox világkupájának. Az Unicentral Bulls csapata négy fővel vett részt ezen a versenyen, ahol mind a négy versenyző a döntőig menetelt.

A döntőben K1 szabályrendszerben Grónai Sándor-63,5kgban, Nardelotti Zoltán -71kgban szerzett aranyérmet.

Grónai végig nagy magabiztossággal versenyzett, Nardelotti pedig fiatal kora ellenére a felnőtt mezőnyben is bizonyított.

Hazai és nemzetközi kick box sikerek


Második helyen végeztek Szabó Bernadett 65 kg K-1, és Horváth Gyula -75 kg Lowkick szabályrendszerben. Horváth a rendezvény legkeményebb csatáit vívta és talán a legszorosabb mérkőzésen szerzett „csak" ezüstérmet ezen a döntőn.

A hétvége másik nagy eseménye az utánpótlás versenyzőknek szólt. Az idei évben Csepelen rendezték a diákolimpia döntőjét. A megyéből három egyesület összesen négy fővel képviseltette magát.

A Fertőszentmiklósi Sport egyesületből Veres Kornél és Simon Csanád Balázs léptek pástra. Kornél kick light szabályrendszerben maga mögé utasította a mezőnyt, light contactban pedig bronzérmet szerzett. Csanád ugyancsak kick light szabályrendszerben a dobogó második fokára állhatott.

A soproni Fighters Team versenyzője, Herceg Melani light contact és kick light szabályrendszerben is versenybe szállt, és négy kemény mérkőzést vívott. Végül egy ezüst-és egy bronzéremmel gazdagodott.

A kapuvári Castrum SC-t Molnár Noémi Lili képviselte kick light szabályrendszerben. Noémi kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, de ez is kevés volt a nemzetközi tapasztalattal rendbelkező ellenfelével szemben, így a második helyen végzett.

Felkészítő edzők: Csányi János, Vlasich Róbert (Unicentral Bulls), Simon László (FSE, The Fighters Team), Herceg Zoltán (The Fighters Team), Molnár Sándor, Soós István (Castrum SC)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sarapova negyeddöntőbe jutott Miamiban

Negyeddöntőbe jutott Marija Sarapova a miami keménypályás tenisztornán. Tovább olvasom