Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Megyei I. foci - Sima csornai győzelem Kapuváron

A viharos erejű szél több csapatot is megtréfált.

Loland-Nyúl–Petőháza 0–1 (0–0)
Nyúl, 250 néző. V.: Nyerges.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Gayer, Varga Z. (Csorvásy), Kapa Martin, Németh G., Varga II P. (Szilasi), Varga Zs., Kószás, Weiszdorn (Forrás), Rigó. Edző: Horváth Dénes.

Petőháza: Bognár D. – Nagy K., Horváth S., Szabó Z. (Ács), Récsei B., Dancsok, Böcskör, Kovács Galavics M., Récsei J., Bóna, Hadarics. Edző: Takács Csaba.

Gsz.: Hadarics.

Viharos erejű szélben kezdődött a mérkőzés, amely az első húsz percben kimondottan lendületes, élvezetes játékot hozott. A 7. percben Rigó lövését bravúrral védte Bognár D. A 11. percben Varga Zs. a kapufát találta el. A 17. percben ismét Varga Zs. lőtt távolról, a petőházi kapus bravúrral hárított.

Az 54. percben Rigó lépett ki a védők közül, de nem találta el a kaput. A 56. percben a Rigó–Bognár D. párharcot ismét a remek formát kifogó kapus nyerte. A 63. percben egy felrúgott labdát követően Hadarics a meglepett nyúli védők között a hálóba fejelt. 0–1. A hátralévő időben a hazai csapat számos gólhelyzetet dolgozott ki, értékesíteni viszont nem tudta azokat.

Összességében elmondható, hogy a nyúli együttes végigtámadta a mérkőzést, de a helyzetek sokaságát kihagyva érvényesült a futball örök törvénye és egy ellentámadás végén a vendégcsapat megszerezte a győztes találatot s ezzel szerencsés győzelmet aratott.

Jók: Kapa Martin, Kószás, Varga Zs., ill. mindenki.

Horváth Dénes: – Kihagytuk a kihagyhatatlan helyzeteket, az ellenfél pedig egy hulló falevélszerű találat után sikeresen tördelte a játékot. Ha estig játszunk, akkor sem rúgunk gólt.

Takács Csaba: – Csapatom nagyot küzdve, parádés kapusteljesítménnyel megérdemelten vitte el a három pontot a jól játszó hazaiak otthonából.
Németh Miklós

WHB-Ménfőcsanak–Koroncó 4–0 (3–0)
Győr-Ménfőcsanak, 200 néző. V.: Hegedűs A.

Ménfőcsanak: Köllő – Bognár, Kun, Kertész, Visy, Segovits, Kovács M., Polyák (Anduska), Zách, Gajdos, Korsós A. (Németh B.). Edző: Mayer János.

Koroncó: Katona – Török, Hegyi, Mészáros P., Bodó, Závori, Balás (Jakab), Dombi, Menyhárt (Dávid), Kovács Zs., Tóth Sz. (Sütöri). Edző: Makkos Tamás.

Gsz.: Zách (2), Korsós A., Kertész.

A viharos szél rányomta a bélyegét a játékra. Az érettebb futballt bemutató hazai csapat – a négy gól mellett – a második félidőben számtalan tiszta gólhelyzetet hagyott ki, így kétség sem férhetett a győzelméhez.

Jók: Zách, Gajdos, Korsós A., ill. senki.

Mayer János: – Ezúttal két ellenféllel kellett megküzdeni: a széllel és a nagyon szimpatikusan küzdő Koroncóval.

Makkos Tamás: – Gyenge színvonalú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született. Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, a következő találkozón pedig javítani.

Gönyű–Bősárkány 1–1 (0–0)
Gönyű, 150 néző. V.: Görög M.

Gönyű: Kolozsvári – Máté Sz., Karácsony, Molnár T., Varga Cs., Kiss Z. Kovács G., Pankovics, Horváth G. (Csákvári), Mikli (Kugler), Bognár J.
(Varga G.). Edző: Kertész Balázs.

Bősárkány: Németh I. – Horváth T. (Varga P.), Buti, Farkas G., Fekete (Rácz), Baán Sz., Baán L., Horváth R., Nagy Á., Farkas I., Kajtár. Edző: Horváth Norbert.

Gsz.: Máté Sz., ill. Nagy Á.

Viharos erejű szélben lejátszott találkozón a hazaiak végig a kezükben tartották a mérkőzést. Több helyzetet is elhibáztak, míg a vendégeknek egy kapura lövés is elegendő volt ahhoz, hogy elvigyék az egy pontot.

Jók: Máté Sz., Karácsony, Pankovics, ill. Németh I.

Kertész Balázs: – A második hazai mérkőzésünkön is pontokat hullajtottunk el és ezzel saját dolgunkat nehezítjük meg.

Horváth Norbert: – Rossz játék, szerencsés pont.

Jánossomorja–DAC 1912 5–1 (2–0)
Jánossomorja, 100 néző. V.: Csirke.

Jánossomorja: Bári – Szalai Zs., Kopf, Cseri L. (Pető), Fuhrmann, Gaál, Salamon (Szalka), Hegedűs, Cseri G., Tóth K., Sebők (Drobnitsch). Edző:
Zalka Péter.

DAC 1912: Kiss A. – Németh B., Horváth R., Korsós Gy., Feczkó, Tóth D., Kovács L., Kurucz (Bugár), Hécz, Kovács G. (Nagy R.), Kulcsár (Szalai T.). Edző: Korsós György.

Gsz.: Szalka (2), Hegedűs, Sebők, Drobnitsch, ill. Horváth R.

A hazai csapat az első félidőben széllel szemben futballozva, a labdát a földön tartva és a helyzetekkel jól sáfárkodva kétgólos előnyre tett szert. A második játékrészben helyzetek sokaságát dolgozta ki a Jánossomorja, melyek közül hármat ki is használt.

Jók: Tóth K., Bári, Szalka, Cseri G., ill. Németh B., Kovács L., Hécz.
Zalka Péter: – A nagy szél mindkét csapat játékára rányomta a bélyegét. Megérdemelt győzelmet arattunk.

Korsós György: – Az okosabban alkalmazkodó Jánossomorja megérdemelten nyert. A következő mérkőzésre fordított taktikát fogok megadni, akkor az talán megvalósul.

Beled–I. G. Gasket-Rajka 1–1 (1–1)
Beled, 150 néző. V.: Péter G.

Beled: Gerencsér – Nagy Z., Szűcs, Varga T., Balassa D. (Boros), Torma, Horváth I., Kiss D., Molnár Z., Bödecs B., Bödecs D. Edző: Farkas Ferenc.

Rajka: Madácsi – Gálik, Szabados, Baják, Darázs, Derdák (Józsa), Régely, Novak, Diviak, Schmatovich, Danovsky. Edző: Cerovsky Péter.

Gsz.: Varga T., ill. Danovsky.

A viharos szélben váratlanul szerezték meg a vezetést a vendégek, aztán a belediek büntetőből egyenlítettek. A továbbiakban felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de gól már nem született.

Jók: Szűcs, Torma, Bödecs D., ill. Danovsky.

Farkas Ferenc: – Úgy érzem, hogy küzdelmes mérkőzésen a csapat megharcolt az egy pontért, ami sajnos a helyzetünkben nem sokat segít.

A vendégcsapat edzője, Cerovsky Péter nem kívánt nyilatkozni.

Kapuvár–Csorna 1–3 (0–2)
Kapuvár, 200 néző. V.: Czinder.

Kapuvár: Tüske – Markó (Somogyi), Licskai, Müller, Németh B., Horváth A., Péter, Horváth Cs. (Szabó Á.), Kleizer, Kovács M. (Varga I B.), Nicsenko. Edző: Varga József.

Csorna: Lőre – Varga László (Molnár G.), Csonka, Fehér, Nagy Sz., Varga T., Lajtos, Varga Levente, Babits, Vörös Torma M., Véghelyi (Kiss M.). Edző: Varga Péter.

Gsz.: Szabó Á., ill. Lajtos (3).

A szél által támogatott vendégcsapat a mérkőzés elején egy szabadrúgást követően szerzett vezetést, melyet a félidő derekán tovább növelt. A második játékrész harmadik percében újabb gólt szerzett a Csorna, s ezzel bebiztosította megérdemelt győzelmét.

Jók: Péter, Németh B., ill. Lajtos, Fehér, Varga Levente, Babits, Varga T.

Varga József: – Tollaslabda-mérkőzésen éreztem magam. Amelyik csapat egy picit okosabban játszott és néha letette a labdát a földre, simán megnyerte a mérkőzést. Operettfutballistákkal nehéz lesz háborút nyerni.

Varga Péter: – Orkánerejű szélben próbáltuk a labdát a földön tartani. A megnyugtató előny után magabiztosan játszottunk.

HG Logistic-Győrszemere–Lébény 0–0
Győrszemere, 150 néző. V.: Vadász Cs.

Győrszemere: Takács – Töltősi, Baracskai, Fajkusz, Szabó Cs., Kalcsó (Nagy L.), Lappints, Pápai, Germán, Nyitrai, Horváth B. Edző: Germán Ferenc.

Lébény: Szabados – Czeitler, Bencze, Sallai (Élő E.), Sárközi, Kovács K., Nemes (Dózsa), Tóbiás, Lanczendorfen, Erdélyi, Kollár (Szabó P.). Edző: Józsa Péter.

A viharos szél miatt folyamatos játék nem alakulhatott ki a mérkőzésen. Hiába támadott többet a hazai csapat, a hősiesen védekező ellenféllel szemben csak a helyzetekig jutott a győrszemerei együttes, így meg kellett elégednie az egy ponttal.

Jók: senki, ill. Czeitler, Tóbiás, Nemes.

Germán Ferenc: – Irreális körülmények között meg kellett elégednünk az egy ponttal, amiért a végelszámolásban drága árat fizethetünk.

Józsa Péter: – Megküzdöttünk a széllel és a hazaiakkal, jutalmunk egy pont lett.

Lipót-Pékség–Öttevény 2–1 (1–1)
Lipót, 200 néző. V.: Herm.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Ásványi, Litresics, Kiss Á., Tóth N., Vojnisek (Ködmön), Sütöri, Frick (Endrődy I.), Gál (Kalmár), Magyar. Edző: Horváth Tamás.

Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Bella, Molnár N., Nagy L., Kovács S., Ördög, Molnár B., Peczár, Vígh, Wágenhoffer Sz. Edző: Ördög József.

Gsz.: Sütöri, Frick, ill. Molnár B.

Az öttevényi csapat az első félidőben kulturált, jó játékkal meglepte a lipótiakat. A második játékrészben azonban a hazaiaknak sikerült otthon tartaniuk a három pontot.

Jók: Vojnisek, Sütöri, Bella, Litresics, ill. Peczár, Molnár B., Wágenhoffer G.
Horváth Tamás: – Az óriási szél minket zavart meg. Nagyon gyengén játszottunk, a mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy ilyen teljesítménnyel is nyertünk.

Ördög József: – Nagy győzelmi esélyt szalasztottunk el. Nagyon sok gólhelyzetet alakítottunk ki, amiből csak egyet tudtunk kihasználni. A Lipót két ziccerből megnyerte a meccset.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 pont a győri zsebben - Videoton-Győri ETO 0-1

A találkozó 65. percében a csereként beálló Martínez fejesével 1-0-ra diadalmaskodott a Győri ETO. Tovább olvasom