Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Megyei foci: lemondott a Kapuvár vezetőedzője - mutatjuk az eredményeket, nyilatkozatokat

A hazai pályán elvesztett mérkőzés után lemondott a Kapuvár edzője, Józsa Péter. A megyei labdarúgó bajnokságok hétvégi eredményei.
Duna Takarék Megyei I. osztály

Ménfőcsanak–Lipót 1-1
Győr-Ménfőcsanak, 500 néző. V.: Horváth P.
Ménfőcsanak: Ficsór – Zámbó, Veres, Visy, Csonka (Püspök), Szekeres (Ködmön), Weitner, Orbán G. (Nagy Sz.), Németh B., Böcskey, Nagy B. Edző: Mayer János.
Lipót: Takács N. – Molnár M., Csete, Bella, Nyári (Schillinger D.), Zimonyi, Varga T., Bieder G., Vojnisek (Virág), Huszty, Füleki. Edző: Cseri Mihály.
Gsz.: Weitner, ill. Nyári. Kiállítva: Füleki.
Nagy volt a tétje a rangadónak, hiszen mindkét együttes szeretné megnyerni a bajnokságot. Az első 15 perc után egyenlő erők küzdelmét láthatta a szépszámú szurkolótábor. A hazai csapatnak az első félidő elején, míg a vendégeknek a szünet előtt volt több nagy helyzete. A 35. percben egy bal oldali támadás után Füleki adott középre és az érkező Nyári a hálóba lőtt. 0–1. A 40. percben egy jobb oldali szöglet után Weitner fejelte a hálóba a labdát. 1–1. Utána Ficsórnak volt még egy nagy védése és egy hibája is, de egyikből sem lett gól. A 54. percben 10 főre fogyatkozott a vendégcsapat, Fülekit állította ki a játékvezető. Ezután hiába támadott többet a mindent egy lapra feltevő lipóti együttes, az eredmény már nem változott, így nyitott kérdés maradt a bajnoki cím sorsa.
Jók: mindenki, ill. mindenki.
Mayer János: – Gyömöszölték egymást a csapatok. Egy gól itt, egy gól ott, a párharc tovább folytatódik.
Cseri Mihály: – Közel egy félidőt emberhátrányban futballozva is több gólszerzési lehetőségünk adódott, sajnos mégsem sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatomnak.
Kálmán Tibor

SFAC–Rajka 0-0
 Sopron, Anger-réti pálya, 120 néző. V.: Horváth M.
SFAC 1900: Kéri-Horváth – Kelemen, Horváth P., Jakab, Barkovics, Varga G. (Olasz), Soós, Récsei (Göndöcs), Honyák, Füzi (Ebubechukwu), Kovács D. Edző: Urbán Flórián.
Rajka: Grebeshkov – Szalai Zs., Hirtl, Bauer, Batyanek, Bubeník (Madácsi), Diviak, Baják, Kireth (Gaszner D.), Lences, Belovic (Nyéki). Edző: Babai Dezső.
Időnként nyomasztó volt a hazaiak fölénye. A hősiesen küzdő rajkaiakat a remek formában védő kapusuk, illetve a kapufák is segítették. A második félidőben már helyzetbe is kerültek a vendégek. Rúgott gól nélkül csak döntetlenre futotta a soproniak erejéből.
Jók: Soós, ill. Grebeshkov.
Urbán Flórián: – Hiába dolgoztuk ki a helyzeteket, sajnos azokat ki is hagytuk.
Babai Dezső: – Sok sebből vérző csapatunk kiküzdötte az egy pontot.

Nyúl–Öttevény 2-0
Nyúl, 200 néző. V.: Vadász Cs.
Nyúl: Kiss A. – Németh M., Kapa Márkó, Töltősi, Herczeg, Visy (Kapa Martin), Varga P., Varga Zsombor, Varga Zsolt, Vörös Torma (Véghelyi), Rigó. Edző: Varga Péter.
Öttevény: Papp I. – Fuhrmann (Klement), Wágwenhoffer, Keszei, Varga J., Németh M., Hécz, Nagy L., Nagy R., Horváth B., Vígh. Edző: Germán Ferenc.
Gsz.: Varga Zsombor, Rigó.
Irreális, mély talajon a hazai csapat már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A szünet után rohamoztak a vendégek, de a nyúli kapus megakadályozta őket a gólszerzésben.
Jók: Kiss A., Kapa Árkó, Herczeg, Varga Zsombor, ill. mindenki.
Varga Péter: – Mindkét csapat nagyot küzdött a sárban. Győzelmünket az első félidőben szerzett két gólunknak köszönhetjük, így tudtunk nyerni a második játékrészben jól futballozó vendégekkel szemben.
Germán Ferenc: – Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Tizenöt perc kivételével tudtuk irányítani a mérkőzést. Sok helyzetet kihagytunk, az ellenfél kapusa remekül védett, ez okozta a vereségünket.

Gönyű–Hédervár 1–0 (0–0)
Gönyű, 100 néző. V.: Vadász Cs.
Gönyű: Tóth M. – Máté Sz., Kovács M., Végh, Böcz A. (Cseszregi), Kiss Z. (Lanzendorfen), Czeitler (Sovány), Tóth R., Sárközi, Pongrácz, Papp T. Edző: Kertész Balázs.
Hédervár: Babos – Széles, Szabó Sz. (Antalkovics), Molnár Á., Kovács K., Szabados G. (Dankó), Nagy Cs., Jász, Lappints, Leskó, Benczinger. Edző: Tiba Zoltán.
Gsz.: Böcz A.
A hazaiak végig fölényben játszottak, helyzeteik azonban csak pontrúgásból és távoli lövésekből adódtak, amelyekből a vendégek kapusa többet is csak bravúrral tudott hárítani. A Hédervárnak szinte helyzete sem volt, így megérdemelt a gönyűi győzelem.
Jók: mindenki, ill. Molnár Á., Nagy Cs.
Kertész Balázs: – Rájöttünk arra, hogy a győzelemhez akarni is kell. Jött is kettő, gratulálok a csapatnak.
Tiba Zoltán: – Előrejátékban keveset nyújtottunk, így megérdemelt a hazai győzelem.

Beled–Hegyeshalom 2–1 (1–1)
Beled, 100 néző. V.: Dombi L.
Beled: Soós – Kiss K., Varga D., Szemes, Könczöl, Bontó, Molnár Z., Varga T., Torma, Gábor Sz. (Molnár M.), Marton (Giczi). Edző: Csordás Csaba.
Hegyeshalom: Takács B. – Kónya (Orosz), Gláser, Régely, Derdák, Pál G. (Gyenge) Tóth F., Máté G., Csányi (Szalka.), Varga B., Skoda. Edző: Menyhárt Dénes.
Gsz.: Marton, Bontó, ill. Skoda. Kiállítva: Tóth F., Skoda.
Sárdagasztós mérkőzésen úgy tűnt, hogy a hazai csapatot jobban megzavarta a két hegyeshalmi játékos kiállítása. Mindkét kapu előtt adódott gólhelyzet, a belediek harcos játékkal tartották otthon a három pontot.
Jók: Kiss K., Könczöl, Molnár Z., ill. mindenki.
Csordás Csaba: – A mai siker az elvégzett két és fél hónap munkájának a gyümölcse, jutalomba kaptuk az élettől. Megdöbbentő viszont számomra, hogy a hazai közönség előtt ennyire félt a fél csapat, de a győzelem mindennél többet ér. Három meccs, három győzelem, gratulálok a csapatnak.
Menyhárt Dénes: – Vannak győzelemmel felérő vereségek is. Mínusz ötös létszámban is több lehetőségünk volt a gólszerzésre. Gratulálok a fiúknak, a sportszerű beledi csapatnak pedig sok sikert kívánunk.

Bácsa–Fertőszentmiklós 1–1 (0–0)
Bácsa, 80 néző. V.: Herm.
Bácsa: Katona T. – Kun, Kurucz, Kulcsár, Korsós Gy., Gajdos, Veller, Katona V., Bögöly, Posta, Kalmár. Edző: Korsós György.
Fertőszentmiklós: Majer – Kovács-Galavics M. (Fábián), Keresztes, Galambos, Ratatics, Ambrus Cs., Bokán (Ferenczy), Ambrus A. (Kovács Máté), Holzmann, Kovács B., Péter D. Edző: Majoros Zoltán.
Gsz.: Kun, ill. Bokán.
A mérkőzést a vendégcsapat kezdte aktívabban, majd a hazai együttes ragadta magához a kezdeményezést. Helyzetek sorát dolgozta ki, de gólt mégsem sikerült elérnie. A második félidő elején egy kontratámadást követően szerzett vezetést a vendéggárda, majd a hazai csapat egy tudatos szabadrúgásgóllal egyenlített.
Jók: Kulcsár, Kun, Kalmár, ill. Majer, Ambrus A., Ambrus Cs., Keresztes, Bokán.
Korsós György: – Tompán futballoztunk. A döntő helyzetekben rossz döntéseket hoztunk, emiatt elvesztettünk két pontot.
Majoros Zoltán: – Orkánerejű szélben, mély talajú pályán a hazaiaknak több helyzetük volt, de úgy érzem, a döntetlen igazságos.

Győrszentiván–Jánossomorja 0–0
Győrszentiván, 100 néző. V.: Horváth Z.
Győrszentiván: Kasza – Halász, Bieder A., Stefanits, Hanicz, Kertész (Takács P.), Vadász (Szalai Sz.), Szabó P., Czuppon (Szőke), Lenhardt, Bieder T. Edző: Zsédely Attila.
Jánossomorja: Tüske – Takács B., Fettik, Cseri, Soós, Maidics, Kantó, Gaál Z., Menyhárt, Tóth K., Horváth M. (Horváth R.). Edző: Varga Róbert.
A viharos szélben nem alakult ki folyamatos játék. A két csapat becsülettel gyűrte egymást, végül igazságos döntetlen született.
Jók: Kasza, ill. Gaál Z., Menyhárt, Soós.
Zsédely Attila: – Nem tudtuk megismételni az előző heti jó teljesítményünket, így az egy pontnak is örülnünk kell.
Varga Róbert: – A kapu előtti határozatlanságunk miatt itthagytunk két pontot. Sok sikert kívánok a szentiváni sportbarátoknak.

Kapuvár–Lébény 1–2 (1–0)
Kapuvár, 100 néző. V.: Krasznai.
Kapuvár: Vass K. – Horváth P., Böcskör Gy., Győrvári, Böcskör Zs., Bognár L., Tar, Árki, Szabó Sz. (Lukácsi), Debreczeni, Kerékgyártó (Mozsolits). Edző: Józsa Péter.
Lébény: Gadavics – Horváth M., Mészáros P., Fenesi (Károlyi), Domoszlai, Süveges (Élő), Pintér (Terdik), Hegedüs A., Boczor, Szücs G., Németh D. Edző: Pék László.
Gsz.: Tar, ill. Szücs G. (2).
Nehéz talajú pályán küzdelmes meccset játszott a két hasonló képességű csapat. Több veszélyes kontrát is vezetett a hazai együttes. A három pontot egy vitatható büntető döntötte el.
A mérkőzés után lemondott a Kapuvár edzője, Józsa Péter. Sajnos bővebb tudósítást nem kaptunk a találkozóról, így az edzői nyilatkozatokat sem tudjuk közölni.

Tudósítottak: Németh László (Nyúl), Erdélyi Géza (SFAC 1900), Vígh Tibor (Gönyű), Horváth Zoltán (Beled), Marx Attila (Bácsa), Pék Anita (Győrszentiván).
 
Ménfőcsanak - Lipót >>


Aranyhal Étterem Megyei II. Győri csoport
Nagyszentjános-DAC 2-2
Pápateszér-Kajárpéc 2-5
Győrasszonyfa-Győrújbarát 1-1
Pápateszér–Börcs
Győrújfalu–Rábapatona 1-1
Győrasszonyfa-Tarjánpuszta–Győrzámoly 1-1
Pannonhalma–Abda 0-2
Nagyszentjános–Koroncó 0-3
Enese–DAC 1-3
Tét–Győrújbarát 3-5
Kajárpéc–Bőny 3-4

Orchidea Hotel Megyei II. Mosonmagyaróvári csoport
Győrsövényház-Kimle 1-7
Püski-Máriakálnok 2-4
Dunaszeg–MITE 5-0
Püski–Mosonszentmiklós 1-2
Halászi–Kimle 4-3
Levél–Máriakálnok 0-5
Dunakiliti–Kunsziget 1-1
Győrsövényház–Darnózseli 2-2
Károlyháza–Bezenye 4-1
Mosonszolnok–Ásványráró.4-0

Megyei II. Soproni csoport
 Iván–Vitnyéd 6-3
Bősárkány–Répcementi 0-2
Szany–Lövő 4-0
Hegykő–Kópháza 5-0
Rábaszentandrás–Nagycenk elmaradt
Rábapordány–Veszkény elmaradt
Petőháza–Sopronkövesd 5-0

Pálya-Vasút Megyei III. Győr-Keleti csoport
Veszprémvarsány-Pázmándfalu 3-1
Ikrény–Tényő 2-0
Veszprémvarsány–Pér
Pázmándfalu–Győri Cápák 3-0
Mezőörs–Bakonyszentkirály 1-9
Vámosszabadi–Écs elmaradt
Mindszentpuszta–Sokorópátka 2-0
Töltéstava–Győrság 3-2
Bakonyszentlászló–Bajcs

Zefiro Megyei III. Győr-Mosonmagyaróvári csoport
Rábaszentmihály–Markotabödöge 1-5
MITE II–Mecsér elmaradt
Újrónafő–Rábacsécsény 3-0
Dunaszentpál–Bezi 10-0
Győrszemere–Felpéc
Gyarmat–Kóny 2-4

Megyei III. Mosonmagyaróvár-Északi csoport
Győrújfalu II–Dunasziget 0-4
Sport 36–Győrladamér 4-2
Mosonszentmiklós II–Várbalog 4-1
Mosonudvar–Bácsa II 0-6

Áki Mobil Megyei III. Csornai csoport
Magyarkeresztúr–Bágyogszovát 3-2
Babót–Egyed
Rábakecöl–Szil 3-3
Kisfalud–Farád 2-4
Rábatamási–Mihályi 0-4
Vág–Himod 1-1
Bogyoszló–Osli 3-2

Megyei III. Soproni A csoport
Répcevis–Pereszteg 3-1
Fertőendréd–Fertőrákos 5-1
Sopronhorpács–Egyházasfalu 4-1
Nagylózs–Csapod 2-3

Megyei III. Soproni B csoport
Harka–Agyagosszergény 2-2
Újkér–Fertőd II
Und–Zsira 2-1

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezredik profi mérkőzésén vereséget szenvedett csapatával Casillas

Ezredik profi mérkőzésén vereséget szenvedett csapatával Casillas
Nem sikerült jól a jubileum Iker Casillasnak: a spanyol kapus az 1000. profi labdarúgó-mérkőzésén… Tovább olvasom