Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Megyei foci: Csorna-Lipót: gól nélküli döntetlen

Pontot szerzett a Kapuvár Bősárkányban. 11 gól esett Rábacsanakon.

Lébény–WHB-Ménfőcsanak 1–5 (0–2)
Lébény, 300 néző. V.: Szabó Gy.

Lébény: Szabados – Kovács K. (Bencze), Czeitler, Sallai, Sárközi, Nemes, Tóbiás, Lanczendorfen, Szabó P. (Élő), Erdélyi (Ladiszlaidesz), Kollár. Edző: Józsa Péter.

Ménfőcsanak: Köllő – Bognár, Kun, Kertész, Visy, Segovits, Németh B., Polyák (Anduska), Zách, Gajdos, Korsós A. (Kövecses). Edző: Mayer János.

Gsz.: Nemes, ill. Gajdos (2), Kertész, Kun, Visy.

A megilletődötten kezdő hazaiakkal szemben gyors góllal kezdtek a vendégek. A 6. percben egy bal oldali szögletet követően Kertész fejéről került a labda a kapuba. 0–1. Kimaradt hazai helyzet után a 15. percben egy jobb oldalról belőtt labdát Gajdos fejelte a léc alá. 0–2. Újabb két hazai lehetőség után Korsós A. egy lépésről a kapufát találta el.

Az 50. percben Gajdos a kifutó kapus mellett elhúzta a labdát és nem hibázott. 0–3. A 61. percben szögletből belőtt labdát Kun fejelte élesen a hálóba. 0–4. A 82. percben Visy szép összjáték után kilőtte a jobb sarkot. 0–5. A 85. percben Élővel szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Nemes értékesítette. 1–5.

A jelentősen átalakult lébényi csapaton erősen érezni lehetett az összeszokottság hiányát, ami az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét. A rutinos vendégek ezt kihasználták és szinte az történt a pályán, amit ők akartak, így kétség sem fért a biztos győzelmükhöz.

Jók: Kollár, ill. Visy, Gajdos, Németh B.

Józsa Péter: – Gyáván mutatkoztunk be a szépszámú közönségünk előtt.

Mayer János: – Teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot egy alakulóban lévő lébényi csapat otthonában.
Steininger Imre

Koroncó–Gönyű 2–1 (1–1)
Koroncó, 250 néző. V.: Iván L.

Koroncó: Katona – Török, Hegyi, Mészáros P., Bodó N., Závori, Balás (Bodó M.), Dombi, Menyhárt (Tóth Sz.), Sütöri (Jakab), Kovács Z. Edző: Makkos Tamás.

Gönyű: Kolozsvári – Böcz, Karácsony, Molnár T., Varga Cs., Kugler, Csákvári, Pankovics, Horváth G., Mikli, Bognár J. (Varga G.). Edző: Kertész Balázs.

Gsz.: Dombi, Kovács Z., ill. Horváth G.

A hazaiak korán megszerezték a vezetést, de a vendégek hamar egyenlítettek. Utána a Koroncó folyamatosan nyomás alatt tartotta az ellenfél kapuját, a kapufát is többször eltalálták a hazaiak vagy Kolozsvári védett bravúrosan. A győzelmet jelentő gólt végül a hajrában szerezte meg a korábban már két kapufáig jutó Kovács Zoltán.

Jók: Török, Závori, Dombi, ill. Kolozsvári, Mikli, Bognár J.

Makkos Tamás:  – Az összjátékban vannak még hiányosságok, de azért dolgozunk, hogy ezen a téren fejlődjünk. Rutinos játékosaim átsegítettek bennünket a holtponton és a nagy akarásnak köszönhetően megérdemelten nyertünk.

Kertész Balázs: – A döntetlen talán igazságosabb lett volna.

Petőháza–Beled 1–1 (1–1)
Petőháza, 100 néző. V.: dr. Egedy.

Petőháza: Bognár D. – Nagy K., Horváth S., Szabó Z. (Dominek), Dancsok, Böcskör, Récsei B., Hadarics, Szabó D., Récsei J. (Kovács Galavics M.), Ács (Farkas Cs.). Edző: Takács Csaba.

Beled: Hegyi – Szűcs, Csorba, Varga T., Torma, Horváth I., Kiss D. (Póczik), Molnár Z. (Pinczés), Bödecs B., Bödecs D. (Boros), Balassa. Edző: Farkas Ferenc.

Gsz.: Récsei J., ill. Kiss D.

A hazaiak egy szép támadás után szerezték meg a vezetést, amit a vendégek szerencsés körülmények között egyenlítettek ki. A második félidőben a vendégek fölényét és számos gólhelyzetüket láthatták a szurkolók, így a döntetlennek igazából a petőháziak örülhettek.

Jók: Nagy K., Récsei B., ill. Varga T., Kiss D., Bödecs B.

Takács Csaba: – A mérkőzésen a vendégcsapat állt közelebb a győzelemhez. A megszerzett egy pontot megbecsüljük, de a jövőben sokkal többet kell tennünk a sikerért.

Farkas Ferenc: – A legutóbbi mérkőzéshez képest most már sokkal jobban játszottunk, de igazából csak akkor tudok gratulálni a csapatnak, ha a helyzeteinket berúgjuk.

I. G. Gasket-Rajka–Jánossomorja 1–0 (0–0)
Rajka, 200 néző. V.: Herm L.

Rajka: Madácsi – Gálik, Szabados, Baják, Darázs, Derdák, Régely (Józsa), Novak, Diviak, Schmatovich, Danovsky. Edző: Cerovsky Péter.

Jánossomorja: Bári – Szalai, Kopf, Cseri L., Cseri G., Fuhrmann, Gál, Hécz, Hegedűs, Szalka (Sebők), Tóth K. (Drobnitsch). Edző: Zalka Péter.
Gsz.: Danovsky. Kiállítva: Hécz.

A rossz talaj miatt nem alakulhatott ki folyamatos játék. A mérkőzés első öt percében a hazai csapat két kapufát is rúgott. A későbbiekben a kapuba is sikerült betalálniuk, így megnyerték a meccset.

Jók: mindenki, ill. Fuhrmann, Szalai.

Cerovsky Péter: – Köszönöm a három pontot a játékosoknak és azt is, hogy végig nyugodtak maradtak.. Nehéz meccs volt, a Jánossomorja megmutatta, hogy jó csapat. A rossz talajon sajnos nem tudtuk megmutatni, hogyan tudunk játszani.

Zalka Péter: – Tipikus döntetlenszagú mérkőzés volt. Egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet, egy szabálytalan góllal szenvedtünk vereséget.

Csorna–Lipót-Pékség 0–0
Csorna, 200 néző. V.: Görög M.

Csorna: Lőre – Szabó A., Csonka, Fehér, Nagy Sz., Horváth A., Lajtos D. (Varga L.), Kiss M. (Molnár G.), Babics Zs., Vörös Torma M., Véghelyi R. (Kiss B.). Edző: Varga Péter.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Ásványi, Litresics, Kiss Á., Tóth N., Vojnisek, Ködmön (Zimonyi), Flick (Endrődy I.), Magyar, Kalmár (Takács P.). Edző: Horváth Tamás.

A végig mezőnyfölényben futballozó Csorna nem tudta gólra váltani a helyzeteit az önfeláldozóan védekező Lipót ellen.

Jók: Szabó A., Fehér, Babics, Véghelyi, ill. Endrődy B., Ásványi, Litresics.

Varga Péter: – Mezőnyfölényben futballoztunk. Adódtak gólhelyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, de sajnos ezeket nem tudtuk kihasználni.

Horváth Tamás: – Taktikai csata volt a pályán. Mindkét csapatnak voltak lehetőségei a gólszerzésre. Ha valamelyik együttes gólt rúg, megnyerhette volna a meccset. Igazságos eredmény született.

DAC 1912–HG Logistic-Győrszemere 0–1 (0–1)
Győr, 200 néző. V.: Juhász B.

DAC: Kiss A., – Németh B., Tóth D., Korsós Gy., Feczkó, Hécz, Kovács L., Nagy R., Kurucz, Vados, Kulcsár (Czetti). Edző: Korsós György.

Győrszemere: Takács – Nagy G., Baracskai, Fajkusz, Szabó Cs. (Töltősi), Kalcsó (Nagy R.), Klement, Lappints, Pápai, Nyitrai, Horváth B. (Germán). Edző: Germán Ferenc.

Gsz.: Lappints. Kiállítva: Vados.

A kemény, de sportszerű mérkőzésen a DAC egyenrangú ellenfele volt a bajnokesélyes Győrszemerének. A vendégek azonban egy szép szabadrúgásgóllal győzni tudtak.

Jók: Németh B., Kovács L., Nagy R., ill. Baracskai, Fajkusz, Kalcsó.

Korsós György: – Bátrabb támadójátékkal akár a győzelem is benne lehetett volna a mérkőzésben. Nem hiszem, hogy visszahúzásért kapott volna valaki még piros lapot.

Germán Ferenc: – Mérsékelt teljesítménnyel megérdemelten nyertünk, de a jövőre nézve ez nem lesz elég. A DAC-nak sok sikert kívánok ahhoz, hogy kiharcolja a megyei első osztályú tagságot.

Loland-Nyúl–Öttevény 1–1 (0–1)
Nyúl, 200 néző. V.: Bálintfi.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Németh G., Varga Z., Kapa Martin, Varga II P. (Csorvásy), Varga Zs., Kószás, Weiszdorn (Gayer), Forrás (Szilasi), Rigó. Edző: Horváth Dénes.

Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Bella, Molnár N., Virág, Király (Wágenhoffer Sz.), Nagy L., Kovács S. (Bodor), Rácz, Molnár B., Vígh. Edző: Ördög József.

Gsz.: Kószás, ill. Wágenhoffer G.
Kiállítva: Virág.

A hazai csapat végigtámadta a mérkőzést, de az Öttevény korán elért szöglet utáni góljára csak a hajrában tudott válaszolni a nyúli együttes.

Jók: Varga I P., Kószás, Kapa Martin, Varga Zs., ill. Wágenhoffer G., Bella, Nagy L., Vígh.

Horváth Dénes: – Hiába támadtunk a mérkőzés nagy részében, a gyors kapott gólra csak a végén tudtunk kettővel válaszolni. Szerencsére az egyiket meg is adták...

Ördög József: – Igazságos döntetlen született, amit egy foghíjas csapattal értünk el.

Bősárkány–Kapuvár 0–0
Bősárkány, 150 néző. V.: Tóth-Toki G.
Bősárkány: Németh I. – Horváth T., Buti, Farkas G., Török, Soós (Tóth T.), Fekete Z. (Kajtár), Baán Sz. (Major), Baán L., Horváth R., Nagy Á. Edző: Horváth Norbert.

Kapuvár: Tüske – Markó, Licskai, Müller, Szabó P., Horváth A., Péter (Varga B.), Horváth Cs. (Németh B.), Kleizer, Kovács M., Nicsenko. Edző: Varga József.

Kiállítva: Török, ill. Szabó P.

A hazai csapat az utolsó percekben hagyta ki a találkozó egyetlen helyzetét. Két gyengén játszó csapat meccsén igazságos eredmény született.

Jók: senki ill. senki.

Horváth Norbert: – Szállt, szállt a labda, vége felé földet ért. Ebből meccslabdánk lett, amivel nem tudtunk élni.

Varga József: – Úgy érzem, hogy a meccs színvonalán meglátszott, hogy két kiesőjelölt játszik egymással. Azt viszont csak magunknak köszönhetjük, hogy pontatlan támadójátékunk miatt csak egy ponttal megyünk haza.

Összefoglalók, nyilatkozatok >>
Duna Takarék Megyei I. osztály
17. forduló.
2014. 03. 08., szombat
DAC 1912–Győrszemere 0-1,
Koroncó–Gönyű 2-1,
Csorna–Lipót 0-0.
2014. 03. 09., vasárnap
Bősárkány–Kapuvár 0-0,
Petőháza–Beled 1-1,
Nyúl–Öttevény 1-1,
Lébény–Ménfőcsanak 1-5,
Rajka–Jánossomorja 1-0.

Eredmények, gólszerzők >>
Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport
16. forduló.
2014. 03. 09., vasárnap
Táp–Pér 3-0,
Rábaszentandrás–Egyed 2-0,
Bácsa–Pannonhalma 1-0,
Kajárpéc–Győrújbarát 0-0,
Tét–Bajcs 3-0,
Töltéstava–Győrszentiván 1-1,
Rábapordány–Kóny 5-0,
Győrújfalu–Abda 2-3.

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport
16. forduló.
2014. 03. 09., vasárnap
Máriakálnok–Püski 1-2,
Győrsövényház–Dunakiliti 0-0,
Károlyháza–Enese 0-1,
Dunaszeg–Ásványráró 4-1,
Hegyeshalom–Mosonszolnok 1-0,
Börcs–Hédervár 1-0,
Bezenye–Kunsziget 2-0,
Mosonszentmiklós–Győrzámoly 0-1.

Megyei II. o. Soproni csoport 
16. forduló.
2014. 03. 09., vasárnap
Fertőszentmiklós–Szany 3-2,
Vitnyéd–Mihályi 3-0,
Hegykő–Nagycenk 4-0,
Egyházasfalu–Osli 1-0,
Rábakecöl–Iván 2-3,
Babót–Lövő 2-1,
Fertőendréd–Dénesfa 1-2,
Veszkény–Újkér 3-1.


Eredmények, gólszerzők >>
Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet
16. forduló.
2014. 03. 08., szombat
Győrszentiván II–Nyalka 2-4.
2014. 03. 09., vasárnap
Bőny–Győri AC 2-2,
Bakonyszentlászló–Nagyszentjános 2-1,
Vámosszabadi–Győrság 0-2,
Mezőörs–Pázmándfalu 2-1,
Bakonyszentkirály–Mindszentpuszta 1-0,
Veszprémvarsány–DAC II 6-1,
Győrasszonyfa-Tarjánpuszta–Écs 0-3.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat
14. forduló.
2014. 03. 09., vasárnap
Gyarmat–Ikrény 4-2,
Abda II–Rábapatona 1-4,
Koroncó II–Rábacsécsény 1-4,
Felpéc–Gyömöre 4-3,
Nádorváros–Tényő 0-3,
Rábaszentmihály–Szerecseny 2-0.
A Sokorópátka–Csikvánd mérkőzést május 1-jén rendezik.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport
16. forduló.
2014. 03. 08., szombat
Rajka II–MITE 0-1,
Mosonszentmiklós II–Levél 6-4.
Hotel Lajta Park–Várbalog 1-2.
2014. 03. 09., vasárnap
Darnózseli–Kimle 1-1,
Mecsér–Győrladamér 3-2,
Dunasziget–Mosonudvar 1-0,
Újrónafő–Dunaszentpál 4-2.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport
16. forduló.
2014. 03. 08., szombat
Magyarkeresztúr–Bodonhely 1-0.
2014. 03. 09., vasárnap
Csapod–Bágyogszovát 2-1,
Farád–Szil 2-2,
Vág–Kisfalud 0-2,  
Szilsárkány–Pásztori–Rábatamási 2-3,
Himod–Markotabödöge 0-2,
Barbacs–Jobaháza 5-4,
Rábacsanak–Bezi 10-1.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízilabda Eb: nehéz csoportba került a magyar férfi válogatott

Benedek Tibor együttese Szerbiával, Németországgal, Horvátországgal, Franciaországgal és… Tovább olvasom