Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 21°C Még több cikk.

Megyei foci - Több klubnál is új csapat épül

Nyúlról sokan igazoltak máshova, Kapuvárott az edző is új lett.
A hétvégén folytatódik a pontvadászat a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú bajnokságban. Összegyűjtöttük a csapatoknál történt változásokat és megkérdeztük az edzőket, mit várnak a tavaszi szezontól.

Az élről a Csornai SE várhatja a folytatást.

A őszi bajnok keretében nem volt nagy változás. Távozott: Csizmadia Félix, Varga Levente, Szigeti Zsolt. Érkezett: Mészáros Márton (Üstökös).

Varga Péter edző: – Természetesen célunk tavasszal is jól, eredményesen szerepelni, szeretnénk megnyerni a bajnokságot. A legnagyobb erősítés, hogy nem változott nagyon a keretünk, s gyakorlatilag ugyanaz a csapat léphet pályára tavasszal, amelyik ősszel is játszott.

A második helyen telelő Győrszemerében sem volt túl nagy mozgás. Az elmúlt bajnokság aranyérmesének négy pont a hátránya a listavezetővel szemben.


Távozott: Gollovitzer Rajmund, Schwarz Erik, Töltősi András. Érkezett: Győry Ádám (Ausztria).

Germán Ferenc edző: – Szeretnénk olyan szezont produkálni, hogy végig versenyben legyünk a bajnoki címért. Jó lenne megvédeni a címünket.

Az őszt dobogón záró nyúliaktól sokan igazoltak máshova.

Távozott: Kószás Krisztián, Weiszdorn Ákos, Csorvásy Martin, Varga Zoltán, Keszei János. Érkezett: Töltősi András (Győrszemere), Maracskó Bence, Kállai Péter (mindketten Gyirmót SE).

Horváth Dénes edző: – Elért bennünket a jó szereplés végzete. A nálunk „tehetősebb" csapatok több játékost is elvittek tőlünk. Ez persze a mi munkánk, eredményességünk elismerése is, de gyakorlatilag most egy teljesen új csapatot kell építeni. A gondjainkat szaporítja, hogy Cserháti súlyos sérülést szenvedett, fél évet biztosan ki kell hagynia.

Lipóton nem kellett sok új igazolás a tavaszra.

Távozott: Szilasi András. Érkezett: Érsek Ádám, Lelkes Mátyás (mindketten Szlovákia), Csete Zoltán (Ausztria).

Makkos Tamás edző: – A negyedik pozícióból várjuk a tavaszi szezont, a minimális elvárás ezt a helyezést megtartani, de nem lenne rossz legalább eggyel előbbre lépni, amihez persze kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség.

Az élmezőnyből Ménfőcsanakon volt a legnagyobb mozgás. Sokan távoztak, de sokan is érkeztek a csapathoz.

Távozott: Kormos Tamás, Sütöri Péter, Segovits Zoltán, Kovács Ákos, Kovács Milán, Dávid Ferenc, Bognár László, Szalai Péter. Érkezett: Kovács Zoltán (Lipót), Kiss Szabolcs (Kapuvár), Király Zoltán, Papp Richárd (mindketten Gyirmót SE), Vados Gábor, Szenftner Bence (mindketten DAC).

Lenzsér Zsolt edző: – Az amúgy sem összeszokott együttesből több meghatározó játékos távozott, nagy átalakuláson megyünk keresztül, ráadásul nagypályán nem is tudtunk gyakorolni. Ennek ellenére igyekszünk legalább ezt a pozíciót megtartani.

Kapuvárott az edző is új lett.

Távozott: Müller Norbert, Szabó Péter, Molnár Gábor, Igor Nicsenko, Kleizer Csaba, Németh Benjamin. Érkezett: Dold Krisztián (Pér), Tóth Martin (Gyirmót SE), Horváth Rudolf (Mosonmagyaróvár), Juhász Bálint (DAC), Máté Róbert (Győrújbarát), Menyhárt Adrián (Enese), Csorvásy Martin, Weiszdorn Ákos (Nyúl).

Mayer János edző: – Öt kezdőjátékos maradt a keretben, új együttest kell építenünk. A középmezőny elejét célozzuk meg, szeretnénk lerakni a következő bajnokságban dobogóért küzdő csapat alapjait.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vb-2022: év végi rendezés, rövidebb torna jöhet

Nem a résztvevők, illetve a mérkőzések számát csökkentenék, csupán arról van szó, hogy kevesebb nap… Tovább olvasom