Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Megyei foci - Távozott az edző a listavezető Bajcs SE-től

Váratlanul lemondott Kovács László, a Bajcs SE edzője. A csapattal őszi bajnok tréner azért döntött a távozás mellett, mert megromlott a viszonya a klub vezetőjével.
Kovács László nyáron érkezett a Bajcs SE-hez, amely a megyei harmadosztályban kezdte az évet.

„A tavalyi szezon végén a bajcsiak kiestek a második vonalból, így a nulláról kellett felépítenem azt a csapatot, amellyel őszi bajnokok lettünk" – kezdte a csalódott tréner.

Kovács László elárulta, a klub elnöke, Kamocsai Sándor a sikeres ősz ellenére is elégedetlen volt a teljesítménnyel.

„Gyakran mondogatta, hogy nem jó irányba haladnak a dolgok. Én azonban nem értem, merre kellene haladnunk a tabella éléről. A játékosok hozzáállásával sem lehetett gond. A téli felkészülést még együtt kezdtük és a legnagyobb havazásban is tizenöten edzettek. A tartalékcsapatunk szintén az első helyen áll a bajnokságban, gyerekfoci is indult Váli Zsolt segítségével – mondta Kovács László, majd hozzátette: – Csalódott vagyok, hogy így ért véget ez a munkám, mivel hosszú távra terveztem Bajcson, szerettem volna egy stabil megyei másodosztályú csapatot építeni és irányítani. De a klub elnökével folytatott küzdelmeim ellehetetlenítették ezt. Folyamatosan nyomást gyakorolt rám. Egy alkalommal azt a játékost akarta a keretbe tetetni velem, aki nem vett részt az edzéseken, ezért én nem adtam neki bizalmat. A télen ideérkező középpályást pedig minden ismeretség nélkül kritizálta."

Megkérdeztük a klub elnökét, Kamocsai Sándort is, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgás - Rangos tornán soproni ezüstök

Sikeresen szerepeltek az SC Sopron utánpótlás-palántái az ausztriai Ritzingben rendezett nemzetközi… Tovább olvasom