Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Megyei foci - Polgárőrök óvják a rendet a mérkőzéseken

Nem volt ősszel elhalasztott mérkőzés Győr-Moson-Sopron megyében.
Hagyományos évzáró-évnyitó ülést tartott az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága. Új bizottsággal bővült a regionális amatőr labdarúgást irányító szervezet.

„Nem volt ősszel elhalasztott mérkőzés Győr-Moson-Sopron megyében, így nem kellett tavaszra áthozni egyetlen amatőrtalálkozót sem" – emelte ki beszámolójában Bolla Péter, az igazgatóság társadalmi elnöke.

Ezt követően Horváth László igazgató a testület gazdálkodásáról és a fegyelmi ügyekről tájékoztatta az elnökséget. Utóbbival kapcsolatos, hogy egy új bizottság állt munkába. Az MLSZ és az igazgatóságok egyébként nemrég kötöttek szerződést a polgárőrséggel, ami szerint polgárőrök is biztosíthatják a mérkőzéseket. Győr-Moson-Sopronban az ő munkájukat koordinálja majd az a háromtagú biztonsági bizottság, amelynek az elnökség ezen az ülésen szavazott bizalmat. A bizottság elnöke Holló Sándor volt győri rendőrkapitány lett, akinek munkáját Rácz Károly Tamás (MRFK) és Madarász István (MPSZ) segítik.

Az ülésen szóba került az MLSZ létesítményfejlesztésének második üteme. A programban a már meglévő pályákat, öltözőket lehet felújítani, s az erre fordítható összeg a tavalyi 140 millióról 197 millióra emelkedett.
A pályázattal kapcsolatban az igazgatóság honlapján (www.gymsfoci.hu) lehet részleteket találni, érdemes minden amatőr csapatnak pályázni.

Dr. Fehér Dávid személyében új szakemberrel bővült a fellebbviteli bizottság, a játékvezetői bizottsághoz pedig Garab József és Vadász Csaba csatlakozott.

Javaslat született a már hagyományos „A megye labdarúgásáért" díj odaítélésére. Az elismerést ezúttal is egy olyan szakember kapja, aki évtizedek óta sokat tesz a megyei futballért.

A rendezvény zárásaként Bolla Péter és Horváth László köszönte meg az elnökségnek és a bizottságok tagjainak az elmúlt évben végzett társadalmi munkát.

Horváth László igazgató és Gangl András, a megyei polgárőrség elnöke egyezett meg a nagyobb biztonságról.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horvátországban a Gyirmót

A Gyirmót FC Győr NB II-es labdarúgócsapata 22 tagú kerettel a horvátországi Novigradba utazott. Tovább olvasom