Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Megyei foci - Legyőzte a Kapuvár a bajnok Győrszemerét

A megyei bajnokságok hétvégi eredményei és gólszerzői itt:

Öttevény–Petőháza 1–2 (0–2)
Öttevény, 100 néző. V.: Armstrong.

Öttevény: Nagy K. – Wágenhoffer G., Nagy I Roland, Bella, Virág (Keszthelyi), Molnár B., Hegedűs A., Kovács S. (Nagy L.), Hécz, Vígh (Jakab), Nagy II. Roland. Edző: Ördög József.

Petőháza: Bognár – Nagy K., Horváth S., Récsei B., Szabó Z., Honyák, Kelemen, Récsei J. (Ősze), Szabó D., Nagy R. (Varga B.), Ács (Hadarics). Edző: Bukovits István.

Gsz.: Jakab, ill. Récsei J., Honyák.

Kiegyenlített első félóra után a Petőháza gyorsan kétgólos előnyre tett szert, a hazaiak viszont büntetőből sem tudtak szépíteni. A 35. percben Nagy R. lépett ki  a hazai védők közül és jobb oldali beadását Récsei J. lőtte a kapuba. 0–1. A 40. percben Honyák 18 méteres szabadrúgásból lőtt szép gólt. 0–2. A 41. percben a Nagy II Roland buktatásáért megítélt 11-est Molnár B. a jobb kapufára lőtte.

A 78. percben a két perce pályán lévő Jakab ollózta kapura a labdát, Bognár bravúrosan védett. A 81. percben Jakab cselezte tisztára magát és magabiztosan lőtt a kapuba. 1–2. A második játékrészben majdnem felbillent a pálya, de a hazaiak igyekezete csak a szépítéshez volt elég.

Jók: Nagy L., Jakab, ill. Bognár, Horváth S., Szabó D.

Ördög József: – Az első játékrész értékelhetetlen volt, míg a másodikban helyzetek sokaságát dolgoztuk és hagytuk ki.

Bukovits István: – Vártam már ezt az eredményt. Az első félidőben bebiztosítottuk a győzelmet, de a második játékrészben nagyon feljött a hazai csapat.
Gőgh Péter

Lipót-Pékség–Csorna 0–2 (0–1)
Lipót, 200 néző. V.: Bálintfi.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Ásványi, Litresics, Bodó, Vojnisek (Hegyi), Bolega, Magyar (Ködmön), Bartal, Szilasi, Zimonyi. Edző: Makkos Tamás.

Csorna: Lőre – Szabó A., Véghelyi, Nagy Sz. (Fehér), Csonka, Babics, Tóbiás (Szigeti), Nyerges, Bognár, Lajtos, Serfőző (Csölle). Edző: Varga Péter.

Gsz.: Serfőző (2).

A lipóti csapat több helyzetet is kialakított, de gólt nem tudott szerezni, míg a csornaiak a kevesebb lehetőségükből kettőt is belőttek.

Jók: Vojnisek, Litresics, ill. Bognár, Lajtos, Serfőző.

Makkos Tamás: – Gratulálok a Csornának.
Varga Péter: – A gólhelyzetek mérkőzésén mi kettőt belőttünk, míg a hazaiak egyet sem.

Kapuvár–HG Logistic-Győrszemere 2–1 (1–1)
Kapuvár, 250 néző. V.: Czinder I.

Kapuvár: Tüske – Kiss Á., Licskai, Müller, Szabó P., Péter D., Varga T., Kleizer, Szabó Á. (Kovács M.), Molnár G., Nicsenko. Edző: Varga József.

Győrszemere: Takács N. – Németh M., Fajkusz, Töltősi, Nagy G. (Baracskai D.) (Pápai), Klement, Horváth B., Germán, Nyári (Nagy L.), Herold, Vörös Torma M. Edző: Germán Ferenc.

Gsz.: Szabó Á. (2), ill. Herold. Kiállítva: Szabó P., ill. Fajkusz.

Küzdelmes, nagyon jó iramú, kiállításokkal tarkított mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat, amely a két gól mellett kétszer a kapufát is eltalálta.

Jók: mindenki, ill. Klement, Herold, Takács N.

Varga József: – A küzdeni tudás diadala volt ez a mérkőzés. A mezőny egyik, ha nem a legjobb csapatát győztük le vesztett állásból.

Germán Ferenc: – Nagy iramú mérkőzésen az első félidőben sajnos nem használtuk ki a lehetőségeinket, s ezért drága árat fizettünk. Gratulálok a Kapuvárnak.

Beled–Loland-Nyúl 1–1 (1–0)
Beled, 200 néző. V.: Juhász.

Beled: Hegyi – Póczik (Bakos), Abdai, Szűcs, Bödecs D., Varga T., Torma, Németh R., Molnár Z. (Horváth I.), Bödecs B., Kiss D. (Boros). Edző: Farkas Ferenc.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Varga Z., Keszei, Kapa Martin, Varga II P. (Boda), Kószás, Németh G., Varga Zs., Cserháti, Weiszdorn (Rigó). Edző: Horváth Dénes.

Gsz.: Varga T., ill. Varga Z.

A belediek ezúttal harcosan és okosan játszottak. A mérkőzés eredményét befolyásoló tényező volt, hogy hazaiak egygólos vezetésüknél büntetőt hibáztak.

Jók: Németh R., Abdai, Varga T., Bödecs D., ill. Varga I P., Németh G., Varga Zs.

Farkas Ferenc: – A mérkőzés összképét tekintve reális eredmény a döntetlen. A korábbi két fordulóhoz képest sokkal nagyobb tűzzel játszott a csapat. Remélem, ez a későbbiekben az eredményekben is megmutatkozik.

Horváth Dénes: – Ezen a „szeles pályán" ezúttal az egy pont volt a maximum.

Fertőszentmiklós–I. G. Gasket-Rajka 0–0
Fertőszentmiklós, 300 néző. V.: Baán A.

Fertőszentmiklós: Csóka – Fábián, Horváth P., Németh A., Horváth I., Finta, Dominek (Horváth D.), Dancsok (Kalmár), Bellovics (Horváth Cs.), Horváth T., Ábrahám. Edző: Finta Zoltán.

Rajka: Madácsi – Gálik, Derdák (Csiffáry), Baják, Kovács P., Danovsky, Szabados, Diviak, Skoda (Tulej), Keszi, Varga B. (Simon). Edző: Cerovsky Péter.

Kiállítva: Danovsky.

A szívósan védekező vendégek ellen a hazaiak óriási fölényben játszottak, de a jobbnál jobb helyzeteket is elhibázták, így végül gól nélküli döntetlen született.

Jók: Németh A., ill., Madácsi, Gálik, Baják, Kovács P.

Finta Zoltán: – Defenzív csapat ellen nem tudtunk gólt szerezni, pedig voltak lehetőségeink. Úgy érzem, hogy két pontot elveszítettünk.

Cerovsky Péter: – Nehéz mérkőzést játszottunk. Az első félidőben nem tudtuk megtartani a labdát és nem sikerültek a kontráink. A második játékrész valamivel jobb volt, csak a kiállítás miatt emberhátrányba kerültünk.

Jánossomorja–WHB-Ménfőcsanak 0–1 (0–1)
Jánossomorja, 200 néző. V.: Csirke R.

Jánossomorja: Bári – Szalai, Farkas K. (Papp), Tóth G., Fuhrmann, Tóth N., Cseri G., Burkus (Fettik), Tóth K., Sebők (Szabados), Herczeg O. Edző: Horváth Csaba.

Ménfőcsanak: Molnár M. – Kovács Á., Segovits, Mondovics, Kovács M., Dávid, Visy, Sütöri, Kertész (Kamara), Korsós A. (Menyhárt), Gajdos (Németh B.). Edző: Mayer János.

Gsz.: Korsós A.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A vendégek kihasználták egyetlen gólhelyzetüket. A második játékrészben a Jánossomorja volt aktívabb, de végül jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a Ménfőcsanaké lett a három pont.

Jók: Fettik, Tóth N., ill. Segovits, Mondovics, Visy.

Horváth Csaba: – Úgy érzem, legalább egy pontot megérdemeltünk volna. Mi kihagytuk a helyzeteinket, míg az ellenfél egyetlen komoly helyzetét berúgta és elvitte a három pontot.

Mayer János: – Semmi különbség nincs a múlt heti és az e heti mérkőzés között, de az e hetiért három pontot adnak.

Bácsa–DAC Foci 24 2–1 (0–1)
Győr, 100 néző. V.: Radasics.

Bácsa: Katona T. – Katona M., Hegyi, Kun, Bokor (Kiss B.), Török, Dömötör, Katona V. (Szekendi), Dániel (Bögöly), Guttyán, Dombi. Edző: Talabér Tamás.

DAC: Kiss A. – Mészáros P., Pintér, Kurucz (Mészáros Zs.), Korsós Gy., Tóth D., Leal, Czetti (Rácz), Kovács G., Takács P. (Forrás), Vados. Edző: Rokob Péter.

Gsz.: Dömötör (2), ill. Vados.

A győri városi rangadón a több helyzetet kidolgozó hazaiak az utolsó percben lőtt góllal nyerték meg a mérkőzést.

Jók: Dömötör, Török, Kun, Dombi, Katona M., ill. Czetti, Vados.
Alföldi Zoltán pályaedző: – Folyamatosan őröltük fel az ellenfél ellenállását és a végén megérdemelt győzelmet arattunk.

Rokob Péter: – A második félidőben többet tett a hazai csapat a győzelemért, ezért nem szabad a balszerencsére fognunk a vereséget.

Gönyű–Lébény 0–1 (0–1)
Gönyű, 150 néző. V.: Piller.

Gönyű: Vörös – Máté, Böcz A. (Végh), Terdik, Kertész B. (Póczik), Kiss Z., Mikli, Bognár J., Böcz B., Zobák Cs. (Glázer), Zobák B. Edző: Csenteri Csongor.

Lébény: Szabados – Kopf, Sallai, Nagy Sz., Sárközi (Tóth B.), Hécz, Nemes (Frank), Alasztics (Balla), Czeitler, Kertész Cs., Németh D. Edző: Horváth Tamás.

Gsz.: Nemes. Kiállítva: Mikli, Glázer, Zobák B.

Jó iramú mérkőzésen hiába uralták – különösen a második félidőben – a játékot a hazaiak, a kapuba ismét nem tudtak betalálni, még tizenegyesből sem.

Jók: Böcz B., Máté, Mikli, ill. Szabados, Nagy Sz., Nemes, Németh D.

Csenteri Csongor: – Ellenfelünk nem véletlenül van az első helyen, remek csapat. Ezúttal azonban ismét rászolgáltunk volna minimum az egy pontra, ha legalább a helyzeteink negyedét kihasználjuk. Gratulálok a Lébénynek.

Horváth Tamás: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A másodikban nagyon rossz felfogásban játszottunk, de a csapat erejét mutatja, hogy a rossz játékkal is sikerült három pontot szereznünk.


Megyei II. o., Soproni csoport

Iván–Szany 0–2
(0–0)
Gsz.: Mészáros A., Kovács J.

Újkér–MET-NA-Veszkény 2–2 (1–1)
Gsz.: Csuka L., Potyondi Á., ill. Szabadi T., Lócsi T.

Osli–Egyházasfalu 1–1 (1–1)
Gsz.: Markó D., ill. Czipetics Z.

Hegykő–Répcementi 1–3 (0–1)
Gsz.: Gosztola M., ill. Németh G. (2), Vágvölgyi T.

Rábakecöl–Lövő 0–4 (0–1)
Gsz.: Kontor D. (3), Kontor M.

Babót–Simon Nomis-Nagycenk 4–2 (2–1)
Gsz.: Vida Sz., Németh I., Horváth B., Pokrócz Zs., ill. Horváth D., Lukácsi Á.

Rábaszentandrás–Tercia-Fertőendréd 4–2 (1–1)
Gsz.: Stróbel L. (2), Kiss T., Lendvai D., ill. Török I. (2)

Tita Elektro-Agyagosszergény–Mondo Bútoráruház-Vitnyéd 2–6 (1–2)
Gsz.: Sipos I., Gubics R., ill. Kiss Á. (3), Balassa D., Kránitz Á., Németh Gy.


Megyei II. o., Aranyhal Étterem Győri csoport

Pannonhalma–Kunsziget 4–0
(3–0)
Gsz.:  Gombolai P., Erdélyi M., Horváth M., Takács Sz.

Egyed–Táp 1–1 (0–1)
Gsz.: Nagy, ill. Tóth.

Csikvánd–Pér 2–2 (2–2)
Gsz.: Kincses G. (2), ill. Horváth Zs., Lakos T.

Börcs–Rábapordány 1–6 (1–2)

Téti Sokoró–Győrújbarát 1–4 (0–2)
Gsz.: Hujber T., ill. Novák P. (2), Tóth M., Paár O.

Győrújfalu-Győrszentiván 3–4 (0–2)
Gsz.:  Erdély Á., Sztojka F., Molnár G., ill. Varga K. (3), Kulicskó N.

Kajárpéc-Herold Trans–Kóny 1–1 (1–1)
Gsz.:  Sauer, ill. Csonka.

Abda–Töltéstava 10–0 (4–0)

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport

Máriakálnok–Püski 2–0
(1–0)
Gsz.: Juhász P., Banai P.

Dunaszeg–Dunakiliti 2–2 (0–2)
Gsz.: Csáki R., Bari M., ill. Mórocz P., Cséfalvai K.

Győrsövényház–Hédervár 1–3 (1–0)
Gsz.: Domoszlai P., ill. Hegyi Z., Újvári T., Dániel P.

Hegyeshalom–Károlyháza 2–4 (0–2)
Gsz.: Tóth F., Hegedűs, ill. Kovács R. (2), Skultéti, Fülöp

Győrzámoly–Enese 3–2 (2–0)
Gsz.: Sulyok M. (2), Illés L., ill. Tóth Sz., Gyurasits B.

Bódi Trans-Mosonszolnok–Bezenye 1–1 (0–0)
Gsz.: Kovács R., ill. Fogl M.

Mosonszentmiklós–Darnózseli 1–3 (1–1)
Gsz.: Hum D., ill. Kohajda G. (2), Antalkovics D.

Bősárkány–Ásványráró 5–2 (3–2)
Gsz.: Kajtár K. (2), Soós M. (2), Muraközi S., ill. Szabó Sz., Szabó R.

Megyei III. o. Pálya Vasút Győr-Kelet

Győri AC–Győrszentiván II 3–0
(3–0)
Gsz.: Tóth G. (3).

Mezőörs–Écs 1–2 (0–0)
Gsz.: Szabó B., ill. Czifrik A., Forsthoffer Á.

Pázmándfalu–Győrság 2–1 (1–1)
Gsz.: Lencse, Gede, ill. Kotrics.

Bakonyszentlászló–Bakonyszentkirály 1–5 (0–3)
Gsz.: Mocsár G., ill. Petrovich D. (2), Wágenhoffer F., Peng M., Zsargó P.

Veszprémvarsány–Mindszentpuszta 5–1 (1–0)
Gsz.: Csöndes P. (2), Gyöngyösi O., Horváth Z., Tompos D., ill. Halász F.

Nagyszentjános–Bácsa II 4–2 (2–1)
Gsz.: Varga Cs., Tuboly, Varga G., Varga R., ill. Nagy Sz., Orbán.

DAC II-Alpesi Söröző–Győrasszonyfa-Tarjánpuszta 0–1 (0–1)
Gsz.: Samu D.

Nyalka–Bőny 1–1 (1–0)
Gsz.: Bartha, ill. Molnár B.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr-Nyugat

Bajcs–Markotabödöge 2–1 (2–0)
Gsz.: Váli Zs. (2), ill. Kádár L.

Gyömöre–Felpéc 3–3 (2–2)
Gsz.: Szalai R., Porcz J., Budai R., ill. Nátz N., Tekker Z., Bors P.

Tényő–Rábacsécsény 2–3 (0–2)
Gsz.: Litomiczky Z., Malasics G., ill. Kovács A., Bedő M., Szalai M.

Szerecseny–Ikrény 4–2 (2–2)
Gsz.: Suha A., Farkas A., Horváth P., Szép A., ill. Pogány P., Pintér G.

Rábaszentmihály–Sokorópátka 3–2 (2–0)
Gsz.: Kasper L. (2), Szeles T., ill. Székely Sz., Vőfély P.

Bodonhely–Bezi 6–1 (3–1)
Gsz.: Bári D. (5), Szári, ill. Bencze.

Gyarmat–Vámosszabadi 5–5 (4–1)
Gsz.: Györkös Z. (3), Kis L. (2), ill. Horváth R. (4), Horváth T.

Rábapatona–Koroncó 3–1 (1–0)
Gsz.: Szilágyi (2), Farkas J., ill. Ivánfalvi.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport

Himod–Rábatamási 1–1
(0–0)
Gsz.: Kovács J., ill. Czéh Z.

Jobaháza–Szárföld 2–2 (1–0)
Gsz.: Gecsényi B., Szerencse Sz. (öngól), ill. Horváth D., Takács D.

Vág–Barbacs 2–1 (1–1)
Gsz.: Nagy G. (2), ill. Élő.

Mihályi–Szil 2–3 (1–1)
Gsz.: Horváth Zs. (2), ill. Polgár B., Jakab T., Gáncs S.

Rábacsanak–Magyarkeresztúr 3–2 (2–0)
Gsz.: Pődör Sz. (2), Domonkos Z., ill. Kovács S., Ottlakán.

Farád–Bágyogszovát 1–1 (0–1)
Gsz.: Baán Sz., ill. Talabér T.


Megyei III. o. Soproni csoport

Répcevis–Sarródi Ászok 1–3
(0–1)
Gsz.: Győrvári P., ill. Balaskó Zs., Horváth I., Kiss I.

Fertőd–Harka 11–0 (6–0)
Gsz.: Herbszt (5), Iváncsics (2), Gundics, Magyar, Csákvári, Szántó.

Balf–Kópháza 0–4 (0–1)
Gsz.: Grubits D. (2), Nyulász K. (2).

Fertőrákos–Und 6–2 (5–0)
Gsz.:  Horváth I. (2), Varga Á. (2), Virányi M., Kőfaragó L., ill. Szeles B., Nagy J.

Pereszteg–Zsira 7–1 (4–0)
Gsz.: Horváth M. (2), Rokob T. (2), Koloszár B. (2), Czákler A., ill. Sánta K.

Ágfalva–SFAC 5–2 (2–1)
Gsz.: Nagy K. (2), Mihályi I., Németh A., Pete I., ill. Halász E., Pintér R.

Sopronhorpács-Mészáros SE–Nagylózs 2–3 (1–2)

Sopronkövesd–Csapod 4–2 (0–1)


Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport

MITE–Újrónafő 2–0 (1–0)
Gsz.: Salamon, Szecska.

Mosonszentmiklós II–Győrladamér 2–10 (2–1).

Halászi–Sport36 2–2 (1–0)
Gsz.: Kiss Á., Ásványi D., ill. Bartek, Kelemen.

Dunaszentpál–Várbalog 1–6 (0–4)
Gsz.: Varga Cs., ill. Németh Z. (3), Németh K. (3).

Mosonudvar–Hotel Lajta Park 0–3 (0–1)
Gsz.: Kozmer (3).

Dunasziget–Mecsér 3–6 (3–1)
Gsz.: Cseh Z. (2), Szakály, ill. Takács R. (2), Steininger, Csengei, Fehér, Frank.

Levél–Kimle 1–0 (0–0)
Gsz.: Gereg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kézilabda NBI - Egy gólon múlt: Mosonmagyaróvár-Dunaújváros 21-22

"A racionális a pontosztozkodás lett volna" -vélekedett Róth Kálmán a mérkőzés után. Tovább olvasom