Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Megyei foci - Így látták az edzők zárófordulót

"Ebben az osztályban lelkesedéssel és akarással sok mindent el lehet érni, de edzés nélkül nem."
HG Logistic-Győrszemere–Csorna 1–5 (0–2)
Győrszemere, 150 néző. V.: Ákos D.

Győrszemere: Takács N. – Töltősi, Nagy G., Fajkusz, Kalcsó, Pápai (Németh Márk), Polyák (Máj), Horváth B., Nyitrai (Németh Máté), Vörös Torma, Nagy L. Edző: Germán Ferenc.

Csorna: Lőre (Csizmadia) – Nagy Sz., Csonka, Fehér, Szabó A., Babics, Tóbiás (Véghelyi), Nyerges (Visy), Bognár, Lajtos, Serfőző. Edző: Varga Péter.

HG Logistic-Győrszemere–Csorna 1–5
HG Logistic-Győrszemere–Csorna 1–5


Gsz.: Nagy G., ill. Babics (2), Nyerges, Serfőző, Tóbiás.

Korán, már a 4. percben megszerezte a vezetést a Csorna: egy jobb oldali beadás után Babics zavartalanul fejelt a bal felső sarokba. 0–1. Ezután többet támadott a Csorna. A 29. percben Fajkusz fejesét fogta Lőre. A 37. percben egy szöglet után Fajkusz fejelt a kapu mellé. A 40. percben tovább növelte előnyét a vendégcsapat: egy bal oldali beadást követően Polyák Nyerges elé fejelte a labdát, aki 20 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. 0–2. Az 56. percben egy szép csornai támadás után megszületett a vendégek harmadik gólja is: Nyerges futott el a bal oldalon, a középen jó ütemben érkező Serfőző elé tálalt, aki nem hibázott. 0–3. A 60. percben Töltősi futott el a jobb oldalon, élesen belőtt labdáját Vörös Torma csúsztatta a hosszú sarok mellé. A 62. percben Tóbiás a 16-os vonaláról óriási gólt lőtt a bal felső sarokba. 0–4. A 70. percben, egy mintaszerű csornai támadás végén Babics lőtt a hálóba. 0–5. A 80. percben Nagy G. szerezte meg a hazaiak becsületgólját. 1–5.
Kifogástalan játékvezetés mellett a nagy kedvvel és nagyon jól játszó Csorna szép gólokat szerezve ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a sérülésektől tizedelt, elképzelés nélkül játszó hazai csapat ellen.

Jók: senki, ill. mindenki.

Germán Ferenc: – Sajnos osztálykülönbség volt a két csapat között. Mélyen a tudásunk alatt játszottunk. Gratulálok a Csornának.

Varga Péter: – A tartalékos bajnokaspiráns otthonában szenzációs mérkőzésen, parádés gólokat szerezve nyertünk. Mindenkinek jó pihenést kívánok.
Vass Tibor

Kapuvár–I. G. Gasket-Rajka 1–1 (0–0)
Kapuvár, 150 néző. V.: Juhász B.

Kapuvár: Tüske – Kovács M., Kiss Á., Somogyi, Szabó P., Péter D., Müller, Varga T., Molnár G., Nicsenko, Varga B. (Kleizer). Edző: Varga József.

Rajka: Madácsi – Banyár, Derdák, Danovsky (Rohwild), Baják, Skoda (Ladányi), Diviak (Varga B.), Takács R., Gálik, Szabados, Kovács P. Edző: Cerovsky Péter.

Gsz.: Nicsenko, ill. Danovsky.

A vitatható tizenegyesek mérkőzésén a hazai csapat állt közelebb a győzelemhez, hiszen a vendégek kapuját három alkalommal is csak a kapufa mentette meg a góltól.

Jók: Kiss Á., Müller, ill. Madácsi, Gálik, Szabados.

Varga József: – Sajnálom, hogy nem tudtuk győzelemmel befejezni a szezont. Az utóbbi hetekhez képest gyengébben játszottunk.

Cerovsky Péter: – Az utolsó fordulóban egy kicsit fáradtak voltunk, de voltak sérült játékosaink is. A hazai csapat jobb volt, de mivel nem használta ki a helyzeteit, úgy érzem, hogy rászolgáltunk az egy pontra.

DAC Foci 24–Beled 0–1 (0–0)
Győr, 150 néző. V.: Csirke R.

DAC: Kiss A. – Pintér, Mészáros P. (Leal), Mészáros Zs., Kovács G., Tóth D., Korsós Gy., Kurucz, Takács P., Rácz M. (Vados), Juhász B. (Czetti). Edző: Rokob Péter.

Beled: Hegyi – Torma, Abdai, Németh R., Póczik, Kiss D., Varga T., Pinczés (Horváth I.), Molnár Z., Bödecs D., Bödecs B. (Boros B.). Edző: Farkas Ferenc.

Gsz.: Horváth I.

A DAC szinte végigtámadta a mérkőzést, de meddő támadójátéka miatt a lelkes és szervezett beledieknek egyetlen lehetőség is elég volt ahhoz, hogy megszerezzék a három pontot.

Jók: Tóth D., Mészáros Zs., Kovács G., ill. mindenki.

Rokob Péter: – Erre a szezonra jellemző volt, hogy elbuktunk olyan mérkőzéseket, amelyekkel javítani tudtunk volna a helyzetünkön.
Összességében azonban elfogadható félévet produkáltunk.

Farkas Ferenc: – Úgy, mint az őszi szezonban, ezúttal is valóra tudtuk váltani az előzetes elképzeléseinket. Köszönöm a játékosok és a vezetők munkáját, valamint a szurkolók segítségét. Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Fertőszentmiklós–Gönyű 1–5 (1–0)
Fertőszentmiklós, 100 néző. V.: Iván L.

Fertőszentmiklós: Kovacsics – Horváth A., Németh A., Kalmár, Horváth D. (Magyar), Horváth P., Gergácz D. (Baranyai R.), Dancsok (Mentes), Horváth T., Árki, Fábián. Edző: Katona Sándor.

Gönyű: Vörös – Máté, Kertész, Zobák Cs. (Bogdán), Mikli, Zobák B., Kiss Z., Terdik (Csákvári), Póczik, Böcz (Zvezdovics), Bognár. Edző: Józsa Péter.

Gsz.: Árki, ill. Terdik (2), Mikli, Bognár, Böcz.

Hiába támadott többet a hazai csapat, a vendégek több gólhelyzetet dolgoztak ki, így győzelmük ilyen különbséggel is megérdemelt.

Jók: senki, ill. Vörös, Máté, Zobák B., Terdik, Bognár.

Katona Sándor: – Ebben az osztályban lelkesedéssel és akarással sok mindent el lehet érni, de edzés nélkül nem.

Józsa Péter: – Időnként kaptunk KO jellegű vereséget, de ezek után fel tudtunk állni a padlóról.

WHB-Ménfőcsanak–Petőháza 2–3 (2–2)
Győr-Ménfőcsanak, 150 néző. V.: Bálintfi.

Ménfőcsanak: Molnár M. – Kamara, Kovács Á., Kovács M. (Buza), Menyhárt, Visy, Sütöri (Enyingi), Gajdos, Kertész, Szalai (Dávid), Korsós A. Edző: Lenzsér Zsolt.

Petőháza: Bognár – Horváth S., Kelemen (Horváth P.), Szabó D., Nagy R., Böcskör, Kovács Galavics M. (Horváth G.), Hadarics, Récsei J., Récsei B., Ács P. Edző: Kovács-Galavics Frigyes.

Gsz.: Korsós A. (2), ill. Kovács Galavics M., Böcskör, Horváth S.

Hiába támadott többet a Ménfőcsanak, a lelkesen és időnként jól játszó vendégek megérdemelt győzelmet arattak a minden elképzelés nélkül játszó hazaiak ellen.

Jók: Visy, Korsós A., ill. mindenki.

Lenzsér Zsolt: – A mai napon fejben nem voltunk ott a mérkőzésen, ezáltal az óriási védekezési hibáinkat még egalizálni sem sikerült. A két gyors vendéggólt követően óriási akarati és lelki tényezőkkel ruháztuk fel a Petőházát és ez a meccs végéig kitartott.

Kovács Galavics Frigyes: – Nagyon megdolgoztunk ezért a sikerért. Gratulálok az egész csapatomnak.

Öttevény–Lébény 2–0 (0–0)
Öttevény, 200 néző. V.: Zám.

Öttevény: Molnár M. – Bella, Nagy I Roland, Benkő, Virág, Molnár B., Nagy L., Kovács S., Keszthelyi (Wágenhoffer Sz.), Nagy II Roland (Jakab), Hegedüs. Edző: Ördög József.

Lébény: Élő – Kopf, Sallai, Czeitler, Alasztics, Föglein, Nemes, Frank (Tóth B.), Hécz, Sárközi, Nagy Sz. Edző: Horváth Tamás.

Gsz.: Benkő, Hegedüs.

Jó iramú, kiegyenlített mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat megérdemelten nyert.

Jók: Benkő, Nagy I Roland, Molnár B., Bella, ill. Élő, Alasztics, Kopf.

Ördög József: – Így, egy magabiztos győzelemmel kell befejezni a szezont.

Horváth Tamás: – Olyan mérkőzést buktunk el, ahol végig mi domináltunk és rengeteg helyzetet hagytunk ki. Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Jánossomorja–Loland-Nyúl 2–5 (1–3)
Jánossomorja, 200 néző. V.: Ábrahám.

Jánossomorja: Füredi – Szalai, Fuhrmann, Gaál (Papp), Tóth R., Cseri, Pethő (Herczeg), Fettik, Tóth K., Varga M. (Gősi), Szabados. Edző: Horváth Csaba.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó (Wolf), Keszei, Varga Z., Kapa Martin, Varga II P., Kószás, Varga Zs., Cserháti, Weiszdorn (Gayer), Rigó (Németh G.). Edző: Horváth Dénes.

Gsz.: Cseri, Szabados, ill. Varga Z. (2), Kószás, Varga Zs., Cserháti.

Az ezer sebből vérző, hat játékost nélkülöző hazai együttes csak megnehezíteni tudta a mérkőzés egyes szakaszaiban jól futballozó és egységes csapatjátékot mutató nyúliak dolgát, akik megérdemelt győzelmet arattak.

Jók: Cseri, ill. Varga Z., Cserháti, Kapa Martin, Keszei.

Horváth Csaba: – Az első félidőben háromgólos előnyt adtunk az ellenfélnek. Innen még visszaküzdöttük magunkat, de a mérkőzés végén ismét két elkerülhető gólt kaptunk.

Horváth Dénes: – Dobogón telelünk, a csapat pedig játékban és eredményességben is előrelépett. Köszönöm mindazoknak, akik támogatták a munkánkat és azoknak is, akik nem gátolták.

Lipót-Pékség–Bácsa 2–1 (1–0)
Lipót, 200 néző. V.: Lukácsi.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Zimonyi, Litresics, Závori, Ásványi T., Bolega, Balás (Endrődy I.), Magyar, Bartal, Szilasi (Vojnisek). Edző: Makkos Tamás.

Bácsa: Katona T. – Hegyi, Kiss B., Kun, Bokor, Dömötör, Pintér (Nagy L.), Katona V., Bögöly, Dániel (Mendel), Dombi. Edző: Talabér Tamás.

Gsz.: Zimonyi, Balás, ill. Kun.

Nagy iramú mérkőzésen a jó erőkből álló bácsai csapat harcos játékával meglepte a hazaiakat, de a jobban játszó Lipót végül egy góllal megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Jók: Litresics, Balás, Zimonyi, Bella, ill. Katona V., Dombi, Bokor, Hegyi.

Makkos Tamás: – Búcsúzásul nagyon megszenvedtünk a győzelemért a szervezetten játszó Bácsa ellen. Gratulálok a fiúknak a zsinórban
megszerzett ötödik győzelemhez.

Alföldi Zoltán pályaedző: – Tüzes mérkőzésen a döntetlent megérdemeltük volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Vác simán győzött az ETO-SZESE ellen

A férfi NB I/B-ben az ETO-SZESE az éllovas és még hibátlan Vácot fogadta Ikrényben: 13 gólos vereség… Tovább olvasom