Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 21°C | 31°C Még több cikk.

Megyei foci - Eredmények: pontokat hagyott Kapuváron a Győrszemere

Az Öttevény állította meg a DAC-ot. Simán verte a Csorna a Beledet. Nyolcat rúgott a Farád.

Duna Takarék Megyei I. osztály, 23. forduló

Kapuvár–HG Logistic-Győrszemere 1–1 (1–0)
Kapuvár, 200 néző. V.: Radasics.

Kapuvár: Tüske – Müller, Németh B., Kovács M., Somogyi, Horváth A., Péter D., Nicsenko, Szabó Á., Varga I B., Varga II B. Edző: Varga József.

Győrszemere: Takács N. – Töltősi, Schauer, Fajkusz, Baracskai, Kalcsó, Lappints (Klement), Horváth B., Germán, Pápai, Nyitrai. Edző: Germán Ferenc.

Gsz.: Szabó Á., ill. Nyitrai.

Az első félidőben a harcosan és jól játszó Kapuvár egy szép támadás végén megérdemelten szerezte meg a vezetést. A második játékrészben a győrszemerei egyenlítő gólt követően kiegyenlített volt a játék. A vendégek kétszer, a hazaiak egyszer találták el a kapufát. Összességében igazságos eredmény született.

Jók: Tüske, Müller, Horváth A., Nicsenko, Szabó Á., ill. Fajkusz, Töltősi, Baracskai.

Varga József: – Sajnos azt, hogy itt a húsvét, itt a nyúl, Kapuvár–Győrszemere három–null, nem tudom mondani. Három kulcsemberünk hiányában örülünk az egy pontnak is és ha így küzdünk a szezon végéig, akkor reméljük, hogy bentmaradunk.

Germán Ferenc: – A játék képe alapján reális eredmény a döntetlen. Jelenlegi helyzetünkben ezt az egy pontot is meg kell becsülnünk.

Bősárkány–Loland-Nyúl 1–3 (0–2)
Bősárkány, 200 néző. V.: Péter G.

Bősárkány: Németh I. – Szabó A., Farkas G., Buti, Varga P. (Burián), Soós, Nagy Á., Baán, Horváth R., Kajtár, Horváth T. Edző: Horváth Norbert.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Németh G., Varga Z., Kapa Martin (Forrás), Varga II P., Kószás, Varga Zs., Csorvásy, Rigó (Szilasi), Weiszdorn (Varga R.). Edző: Horváth Dénes.

Gsz.: Soós, ill. Kapa Márkó, Rigó, Szilasi.

Szakadó esőben kezdődött a mérkőzés, ami az első félidő teljes időtartamában kitartott, így végig mély talajon játszottak a csapatok. 28. p: 25 méteres lövésből Kapa Márkó szerezte az első nyúli találatot. 32. p: egy vendég-kontratámadásból Rigó D. lőtt a kapuba. 34. p: a vendégcsapat megszerezhette volna a harmadik gólját, ám elszórakozta az ígéretes lehetőségét. 42. p: a hazai csapat kapusa bravúrral hárított, így megakadályozta a gólszerzést. Az első hazai helyzetre az 57. percig kellett várni, Horváth T. lövését a vendégkapus védte. 63. p: Weisdorn Á. kapura fejel, a hazai kapus bravúrral véd. 88. p: szögletrúgásból szépített a hazai csapat Soós Márk szép fejes góljával. 90. p: egy visszagurított labdát a csereként beállt Szilasi K. gurította a hálóba.

A Nyúl a mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést és vitte el a három pontot.

Jók: senki, ill. Kapa Márkó, Németh G., Varga II P., Kószás.

Horváth Norbert: – Nálunk járt a „nyúl", nem hozott, hanem megérdemelten elvitte tőlünk a három pontot.

Horváth Dénes: – Néha úgy játszik a csapat, amit már az edzőnek sem kell megmagyarázni. Az pedig hab a tortán, hogy a tizenhat éves Szilasi Kristóf góllal debütált.

Csorna–Beled 3–0 (2–0)
Csorna, 200 néző. V.: Nyerges.

Csorna: Lőre – Nagy Sz., Szabó A., Fehér, Csonka, (Németh Á.), Lajtos, Varga Tibor, (Kiss M.), Babics, Varga László, (Varga Levente), Molnár G., Visy. Edző: Varga Péter.

Beled: Hegyi – Torma, Varga Tamás, Nagy Z., Molnár Z., Németh R., Kiss D., (Boros), Horváth I., Póczik, (Kovács Cs.), Bödecs B., (Horváth B.), Bödecs D. Edző: Farkas Ferenc.

Gsz.: Lajtos, Varga László, Visy.

Az egész mérkőzésen nagyszerűen futballozó hazaiak a három gól mellett egy egész idényre való helyzetet is kihagytak.

Jók: Visy, Varga Tibor, Nagy Sz., Lajtos, ill. Hegyi, Torma, Varga Tamás.

Varga Péter: – Végig gólra törően, jól játszva, helyzetek sokaságát kialakítva kétség sem férhetett a győzelmünkhöz.

Farkas Ferenc: – A futballban nincsenek csodák, ezúttal sem volt másképp. A Csorna megérdemelten nyert, ennyivel jobb csapat nálunk.

Koroncó–Petőháza 3–0 (0–0)
Koroncó, 150 néző. V.: Görög M.

Koroncó: Katona – Török, Hegyi, Mészáros P. (Tóth Sz.), Bodó N., Dombi, Kovács Z., Sütöri (Bodó M.), Dávid, Jakab, Závori. Edző: Makkos Tamás.

Petőháza: Bognár D. – Nagy K., Dancsok, (Nagy R.), Horváth S., Szabó Z., Récsei B., Ács, Récsei J., Kovács Galavics M., (Ivanov), Horváth G., Hadarics. Edző: Takács Csaba.

Gsz.: Dombi, Kovács Z., Dávid.

Kitűnő labdarúgóidőben, jó játékvezetés mellett a végig nagy iramot diktáló hazai csapatnak – a kapus Katona Tibor remeklésének is köszönhetően – az utolsó huszonöt percben sikerült eldöntenie a mérkőzést. A vendégeknek ezúttal csak a szimpatikus vesztes szerepe jutott.

Jók: Katona, Török, Hegyi, Bodó N., Dombi, Jakab, ill. mindenki.

Makkos Tamás:  – Nehezen törtük meg a szervezetten védekező vendégcsapat ellenállását. A megszerzett vezetés után felszabadult játékkal tettük magabiztossá a győzelmet.

Takács Csaba: – Csapatom hatvan percig jól játszott, de a hazai pálya minden előnyét élvező Koroncónak sikerült otthon tartania a három pontot.

Gönyű–WHB-Ménfőcsanak 1–3 (1–2)
Gönyű, 150 néző. V.: Herm L.

Gönyű: Kolozsvári – Pankovics, Kugler (Rigó), Varga Cs., Mikli, Karácsony, Kiss Z., Varga G. (Kovács G.), Bognár J. (Csákvári), Horváth G., Böcz B. Edző: Kertész Balázs.

Ménfőcsanak: Köllő – Bognár Á., Kovács Á., Kovács M., Kertész, Németh B., Gajdos (Tóth M.), Polyák (Segovits), Anduska (Enyingi), Korsós A., Zách. Edző: Mayer János.

Gsz.: Mikli, ill. Korsós A., Zách, Kertész.

Jó iramú, változatos mérkőzést vívott a két csapat. Az első félidőben a vendégek, a másodikban a hazaiak voltak enyhe mezőnyfölényben. A ménfőcsanaki együttes jobban használta ki a helyzeteit és így megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Jók: Mikli, Böcz B., Varga G., ill. mindenki.

Kertész Balázs: – Most már én sem tudom, hogy mikor fogunk nyerni. Amíg az ellenfél helyzet nélkül is tud gólt rúgni, mi még a legnagyobbakat is kihagyjuk.

Mayer János: – Hosszú böjt után végre megéreztük a győzelem ízét. Meccsben maradtunk és amíg bírjuk, nem adjuk fel a terveinket.

Lipót-Pékség–Jánossomorja 1–2 (1–0)
Lipót, 200 néző. V.: Lovasi.

Lipót: Endrődy B. – Bella, Litresics, Ásványi, Kiss Á., Vojnisek, Tóth N. (Umathum), Sütöri, Kalmár (Endrődy I.), Gál (Zimonyi), Ködmön. Edző: Horváth Tamás.

Jánossomorja: Bári – Szalai, Kopf, Fuhrmann, Cseri L., Hegedüs, Salamon, Hécz (Gaál), Burkus (Szalka), Tóth K. (Sebők), Cseri G. Edző: Zalka Péter.

Gsz.: Ködmön, ill. Cseri L., Hegedüs.

Jó iramú mérkőzésen a Jánossomorja megérdemelt győzelmet aratott a hetek óta gyenge csatárjátékot nyújtó Lipót ellen.

Jók: Bella, Sütöri, Ködmön, ill. mindenki.

Horváth Tamás: – Az első félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést. A második játékrészben látottak alapján a jól játszó Jánossomorja megérdemelten nyert. Az egyik gólt akkor kaptuk, amikor ápolás miatt eggyel kevesebben voltunk a pályán és a védekezésünk eltolódott.

Zalka Péter: – A második félidei játékunkkal megérdemelt győzelmet arattunk a jó erőkből álló Lipót ellen.

Lébény–I. G. Gasket-Rajka 0–1 (0–0)
Lébény, 300 néző. V.: Baán.

Lébény: Szabados – Bencze, Nagy Sz., Sallai, Erdélyi, Kovács K., Németh D., Sárközi, Lanzendorfen, Kollár, Élő. Edző: Józsa Péter.

Rajka: Madácsi  – Szabados, Baják, Derdák, Régely (Jére), Kovasich, Danovsky, Diviák, Novak, Schmatovich, Banyár (Józsa). Edző: Cerovsky Péter.

Gsz.: Józsa.

Az első félidő küzdelmes futballt hozott, de gólhelyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A folytatásban sem változott a játék képe, a találkozó utolsó perceiben egy erősen vitatható szabadrúgás után lőtt góllal a vendégek elvitték a három pontot.

Jók: Bencze, ill. Baják.

Józsa Péter: – Nem érdemeltünk vereséget.

Cerovsky Péter: – Mindkét csapat a védekezésre koncentrált, így nehezen alakultak ki helyzetek, de az utolsó percekben lőtt szerencsés góllal nyerni tudtunk.

Öttevény–DAC 1912 3–1 (0–0)
Öttevény, 150 néző. V.: Hegedüs A.

Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Molnár N., Bella, Virág (Rácz R.), Peczár, Nagy L., Kovács S. (Wágenhoffer Sz.), Bodor, Molnár B., Vígh. Edző: Ördög József.

DAC: Kiss A. – Feczkó (Kő), Németh B. (Kovács G.), Horváth R., Magyaróvári (Hécz), Nagy R., Kovács L., Czetti, Korsós Gy., Kurucz, Tóth D. Edző: Szepessy László.

Gsz.: Vígh (2), Molnár B., ill. Nagy R.

A hazai csapat a második félidőben mutatott jó játékának köszönhetően győzelemmel örvendeztette meg a szurkolóit.

Jók: Molnár N., Vígh, Nagy L., Wágenhoffer Sz., ill. Kiss A., Horváth R., Korsós Gy., Nagy R.

Ördög József: – A második félidei játékunk és hozzáállásunk gólokban mutatkozott meg, amely a győzelmünket eredményezte.

Szepessy László: – Élvezetes mérkőzést játszottunk egy technikás, jó csapat ellen. Ha az első félidőben berúgjuk a helyzeteinket, eldönthettük volna a meccset, de ez nem sikerült. Irányításom alatt most játszottunk a legjobban.

Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport, 22. forduló

Győrújbarát–Tét 1-0
Pannonhalma–Pér 1-2
Bácsa–Bajcs 5-1
Rábapordány–Táp 1-2
Egyed–Abda 0-0
Rábaszentandrás–Győrszentiván 3-1
Kajárpéc–Kóny 6-1

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport, 22. forduló

Hédervár–Dunakiliti 4-3
Mosonszolnok–Győrzámoly 0-0
Máriakálnok–Ásványráró 3-6
Börcs–Enese 1-1
Hegyeshalom–Dunaszeg 2-5
Győrsövényház–Károlyháza 4-1
Mosonszentmiklós–Bezenye 5-1
Püski–Kunsziget 2-0

Megyei II. o. Soproni csoport, 22. forduló

Újkér–Iván 2-3
Fertőendréd–Babót 2-0
Veszkény–Fertőszentmiklós 1-4
Vitnyéd–Szany 1-2
Mihályi–Osli 1-4
Rábakecöl–Egyházasfalu 1-2
Nagycenk–Répcementi 3-8
Hegykő–Lövő 1-0

Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet, 22. forduló

Győrszentiván II–Écs 2-5
Mezőörs–Bakonyszentkirály 0-6
Nyalka–Mindszentpuszta 2-0
Bakonyszentlászló–Győrasszonyfa-Tarjánpuszta 0-0
Veszprémvarsány–Bőny 3-0
Győrság–DAC II 2-1
Győri AC–Vámosszabadi 3-1
Nagyszentjános–Pázmándfalu 2-2

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat, 20. forduló

Nádorváros–Csikvánd 1-8
Rábaszentmihály–Koroncó II
Tényő–Szerecseny 6-2
Abda II–Felpéc 0-3
Rábapatona–Ikrény 3-1
Gyarmat–Sokorópátka 0-4
Rábacsécsény–Gyömöre 3-3

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport, 22. forduló

MITE–Kimle elmaradt
Mosonszentmiklós II–Rajka II 3-1
Hotel Lajta Park-Dunasziget 3-0
Újrónafő–Halászi 3-3
Darnózseli–Mosonudvar 6-0
Dunaszentpál–Győrladamér 0-8
Várbalog–Levél 3-2

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport, 22. forduló

Rábatamási–Bágyogszovát 2-2
Markotabödöge–Bezi 8-1
Himod–Magyarkeresztúr 7-0
Szilsárkány–Pásztori–Jobaháza 3-7
Csapod–Barbacs 3-2
Rábacsanak–Vág 4-0
Farád–Bodonhely 8-0
Szil–Kisfalud 1-3

Megyei III. o. Soproni "A" csoport, 20. forduló

Sopronhorpács–Agyagosszergény 1-1
Fertőd–Kópháza 3-1
Ágfalva–Pereszteg 3-2
Répcevis–Sopronkövesd 0-1

Megyei III. osztály, Soproni "B" csoport, 20. forduló

SFAC–Zsira 3-1
Balf–Nagylózs 2-0
Und–Sarród 3-0
Fertőrákos–Harka 6-3

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

David Moyes-t hamarosan menesztik a Manchester Unitedtől

Egybehangzó brit médiaértesülések szerint hamarosan menesztik David Moyes vezetőedzőt a Manchester… Tovább olvasom