Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Megyei foci - Épül a csapat a DAC-nál

Összegyűjtöttük a csapatoknál történt változásokat és megkérdeztük az edzőket, mit várnak a tavaszi szezontól.

A hétvégén folytatódik a pontvadászat a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú bajnokságban. Összegyűjtöttük a csapatoknál történt változásokat és megkérdeztük az edzőket, mit várnak a tavaszi szezontól.

A hetedik helyen forduló Öttevénynél nem volt nagy mozgás az őszhöz képest


Távozott: Wágenhoffer Szabolcs, Szeredi András. Érkezett: Bári Dávid (Jánossomorja), Kovács Péter (Rajka).

Ördög József edző: – Örülök, hogy a csapat gerince egyben maradt, így arra lehet építeni. Az év végén a tabella első felében, a legjobb nyolc között szeretnénk végezni.

A Lébény csapatánál sem volt nagy változás


Távozók: Föglein Péter, Németh Tibor. Érkezők: Varga Zoltán (Nyúl), Lanzendorfen József (Ménfőcsanak), Horváth Gergő (Mosonmagyaróvár).
Horváth Tamás edző: – Elvárás a csapattal szemben a középmezőny első felében végezni. Ennek eléréséhez tavasszal kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtanunk. Problémát jelent két csatárunk súlyosabb sérülése, amit jó megoldásokkal próbálunk áthidalni.

A kilencedik helyezett Bácsa kerete alig változott


Távozott: Szekendi Péter, Könye Barnabás. Érkezett: Dombi Árpád (Lipót).

Alföldi Zoltán edző: – Szinte ugyanazzal a kerettel szeretnénk folytatni a jó őszi szereplést. Újoncként elsődleges célunk a bennmaradás, de sokat futó és küzdő csapatként a középmezőnyben lenne a helyünk.

A DAC Foci24-nél már nagyobb volt az átalakulás


Távozók: Vados Gábor, Szenftner Bence, Juhász Bálint, Kovács László. Érkezők: Kalmár Balázs (Ausztria), Szigeti Zsolt (Csorna), Maróti Béla (Pápa), Faragó Ádám (Győri AC), Szalay Péter (Ménfőcsanak), Bognár László (Ménfőcsanak).

Rokob Péter edző: – Próbáljuk építeni a klubot és a csapatot, ehhez pedig meg kell tartanunk a megyei első osztályú tagságot. A céljaink tehát nem változnak félévente.

Az ősszel a tizenegyedik helyen végző Beled több játékossal is erősített


Távozók: Gerencsér Dávid, Póczik Martin. Érkezők: Varga Csaba (Agyagosszergény), Németh Benjamin (Kapuvár), Dobos Dániel (Sopron), Kiss Ádám (Szárföld).

Farkas Ferenc edző: – Sajnos az időjárás megnehezítette a felkészülésünket, de ennek ellenére szeretnénk legalább annyi pontot összegyűjteni, mint az ősszel. Bent akarunk maradni az első vonalban, s a középmezőny végéhez szeretnénk tartozni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miklós Edit három aranyat nyert Ausztriában

Az olimpiai hetedik Miklós Edit, illetve az októberben honosított Samsal Dalibor is mindhárom… Tovább olvasom