Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Megyei foci - 60 méterről lőtt gólt az öttevényi Peczár

Koroncón bukott a Győrszemere. Négy gólt lőtt a Beled, a Csorna, az Öttevény, a Lébény és a Jánossomorja is.
Koroncó–HG Logistic-Győrszemere 2–0 (1–0)
Koroncó, 350 néző. V.: Baán A.

Koroncó: Katona – Török, Hegyi, Mészáros P., Bodó N., Závori, Balás (Jakab), Dombi (Bodó M.), Menyhárt (Sütöri), Kovács Zs., Dávid. Edző: Makkos Tamás.

Győrszemere: Takács – Töltősi, Fajkusz, Nagy L., Lappints, Nyitrai, Pápai (Germán), Horváth B., Klement, Kalcsó, Máj (Schauer). Edző: Germán Ferenc.

Gsz.: Dombi, Balás.

Mindkét csapat nagyon készült a szomszédvári rangadóra. A Győrszemere az eddigi gyengébb tavaszi szereplésén akart javítani, a Koroncó pedig a legutóbbi vereségét szerette volna feledtetni a szépszámú közönséggel.

Erős szélben kezdődött a találkozó. Az irányítást azonnal magához ragadta a hazai csapat, jelezve, hogy nem ijed meg riválisától. Az első gólra a 13. percig kellett várni: formás jobb oldali támadás után Balás adott középre az alapvonalról, az érkező Dombi pedig 5 méterről a kapuba lőtt. 1–0. Ezután a Koroncó – a szembefújó szél ellenére – több helyzetet is kidolgozott, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Érdekesség, hogy ebben a játékrészben a vendégek csupán egy szabadrúgásból voltak veszélyesek.

A második félidőben tovább rohamozott a Koroncó és a 71. percben újabb gólt szerzett: Dombi ugratta ki remek labdával Balást, aki a kimozduló Takácsot is elfektetve laposan lőtt a kapuba, beállítva ezzel a végeredményt is. 2–0. A Győrszemere előtt ebben a játékrészben is csupán egy komoly gólhelyzet adódott, Fajkusz lövését azonban bravúrral védte Katona.

A viharos szélben, kitűnő játékvezetés mellett kimondottan jó iramú mérkőzést játszottak a csapatok. A Koroncó ezen a napon akaratban múlta felül ellenfelét, értékes három pontot szerzett, amely még nagyon jól jöhet a végelszámolásnál.

Jók: mindenki, ill. senki.

Makkos Tamás: – Kiemelkedő teljesítményt nyújtott minden játékosom, gratulálok nekik a győzelemhez. Ezt a sikert a helyén kell kezelnünk és a mostani formánkat át kell mentenünk a következő hetekre.

Germán Ferenc: – Teljesen megérdemelt hazai győzelem született. Ha a mérkőzés holnap reggelig tart, mi akkor sem rúgtunk volna gólt.
Takács Ottó

Bősárkány–WHB-Ménfőcsanak 2–2 (1–0)
Bősárkány, 150 néző. V.: Bálintfi I.

Bősárkány: Németh I. – Horváth T., Farkas G., Fekete Z. (Deszenczki), Baán Sz., Baán L., Nagy Á. (Szeitz), Tóth T., Kajtár, Burián (Varga P.), Török. Edző: Horváth Norbert.

Ménfőcsanak: Köllő  – Bognár, Kun, Kovács Á., Visy, Segovits, Kovács M., Anduska (Kövecses), Zách, Gajdos, Korsós A. (Iskum). Edző: Mayer János.

Gsz.: Baán Sz., Kajtár, ill. Korsós A., Gajdos.

Küzdelmes, sok kapufával tarkított mérkőzésen igazságos döntetlen született. Mindkét csapat megnyerhette volna a találkozót, de kimaradtak a helyzetek.

Jók: mindenki, ill. senki.

Horváth Norbert: – Ki-ki meccset játszottunk a második helyezettel. Ha van egy kis szerencsénk, a győzelmet is megszerezhettük volna. Megemelem a kalapomat a srácok előtt, a Ménfőcsanaknak pedig sok sikert kívánok a bajnoki versenyfutáshoz.

Mayer János: – Az első tizenöt percben elfelejthettük volna a mérkőzést, utána pedig érvényesült a futball örök törvénye. Sok sikert kívánok a hazai csapatnak.

Öttevény–Petőháza 4–2 (0–0)
Öttevény, 50 néző. V.: Szabó Gy.

Öttevény: Kollár – Wágenhoffer G., Bella, Molnár N., Virág, Molnár B., Nagy L., Kovács S. (Ördög), Peczár, Vígh, Rácz R. Edző: Ördög József.

Petőháza: Bognár – Nagy R., Horváth S., Szabó Z. (Farkas Cs.), Récsei B., Dancsok, Böcskör, Kovács-Galavics M., Récsei J., Szabó D., Hadarics. Edző: Takács Csaba.

Gsz.: Peczár (3), Kovács S., ill. Hadarics, Récsei J.

A gyengébbre sikerült első félidő után a másodikban a hazaiak Peczár Csaba vezetésével felőrölték a vendégek ellenállását és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Érdekesség, hogy a mezőny legjobbja a harmadik gólját mintegy 60(!) méterről lőtte.

Jók: Peczár (a mezőny legjobbja), Molnár B., Bella, Virág, ill. Horváth S., Dancsok.

Ördög József: – Peczár Csaba sziporkázó játékával győzelemre vezette a csapatot.

Takács Csaba: – Teljesen megérdemelt hazai győzelem született.

Lébény–Jánossomorja 4–4 (3–0)
Lébény, 300 néző. V.: Tóth-Toki G.

Lébény: Szabados – Bencze (Németh D.), Czeitler, Sallai, Sárközi, Kovács K., Nagy Sz., Tóbiás, Nemes (Szabó P.), Lanczendorfen, Kollár (Élő). Edző: Józsa Péter.

Jánossomorja: Bári – Szalai, Kopf, Gál, Fuhrmann, Cseri G., Hegedűs, Salamon, Hécz, Tóth K., Sebők (Szalka). Edző: Zalka Péter.

Gsz.: Kollár, Nemes, Sárközi, Lanczendorfen, ill. Salamon (2), Hegedűs, Cseri G.

Két ellentétes félidőt láthatott a szépszámú közönség. Az első játékrészben a jól játszó hazaiak háromgólos előnyt szereztek az öregurasnak tűnő vendégek ellen. A második félidőben a Jánossomorja teljesen más felfogásban játszva ki tudta egyenlíteni jelentős hátrányát és végül egy pontot szerzett.

Jók: Lanczendorfen, Nemes, Tóbiás, ill. Hegedűs, Cseri G., Salamon.

Józsa Péter: – Sokszor voltam már infarktusközeli állapotban. Lehet, hogy most egy kisebbet kaptam is.

Zalka Péter: – Az első félidőben kényelmes játékkal óriási előnyt adtunk a hazaiaknak. A második játékrészben viszont feljavult játékunknak köszönhetően akár a győzelmet is megszerezhettük volna.

I. G. Gasket-Rajka–Loland-Nyúl 2–0 (1–0)
Rajka, 100 néző. V.: Juhász B.

Rajka: Madácsi – Gálik, Szabados, Baják, Darázs, Derdák, Régely L. (Brasch B.), Novak (Banyár), Schmatovich, Józsa (Kovács L.), Danovsky. Edző: Cerovsky Péter.

Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó, Gayer, Varga Z., Németh G., Kapa Martin, Varga II P., Varga Zs. (Csorvásy), Kószás, Forrás Á. (Weiszdorn), Rigó (Cserháti). Edző: Horváth Dénes.

Gsz.: Danovsky (2). Kiállítva: Gayer.

A hazai csapat magabiztosan futballozva, a játékot uralva nyerte meg a mérkőzést. Rajkai szempontból örömteli, hogy Brasch Balázs személyében saját nevelésű játékos debütált az együttesben.

Jók: mindenki, ill.  Kapa Martin, Varga II P., Németh G.

Cerovsky Péter: – Az őszi találkozó után féltem ettől a meccstől, de jól kezdtünk és örülök, hogy győztünk.

Horváth Dénes: – A vezető gól után a rajkai csapat játszhatta a kedvenc kontrajátékát, megfejelve ezt agresszív párharcokkal. Fiatal csapatunk ezt még csak tanulgatja.

DAC 1912–Beled 2–4 (0–3)
Győr, 100 néző. V.: Görög M.

DAC: Kiss A. – Feczkó, Tóth D., Korsós Gy., Kovács L., Németh B., Nagy R., Horváth R., Hécz, Kulcsár (Szalai T.), Czetti B. (Kurucz). Edző: Korsós György.

Beled: Gerencsér – Csorba, Nagy Z., Szűcs (Boros), Torma, Balassa (Molnár Z.), Varga T., Horváth I., Kiss D. (Pinczés), Bödecs B., Bödecs D.
Edző: Farkas Ferenc.

Gsz.: Horváth R., Szalai T., ill. Bödecs B. (2), Nagy Z. (2).

Az első félidőben a vendégek teljes mértékben kihasználták a hazai védelem megingásait. A második játékrészben a DAC későn ébredt Csipkerózsika-álmából és a minden csapatrészben jobb vendégek megérdemelten vitték el a három pontot a mentálisan is gyengének tűnő hazai csapat otthonából.

Jók: Kovács L., Nagy R., Szalai T., ill. az egész csapat.

Korsós György: – Egy félidőnyi előny túl soknak bizonyult.

Farkas Ferenc: – Gratulálok az egész csapatnak. Az ilyen fontos mérkőzésen ilyen lelkesedéssel és hozzáállással kell futballozni.

Csorna–Gönyű 4–0 (2–0)
Csorna, 250 néző. V.: Radasics.

Csorna: Lőre – Varga László (Molnár G.), Csonka, Fehér, Nagy Sz., Szabó A., Lajtos, Horváth A. (Kiss M.), Babics, Vörös Torma (Visy), Véghelyi. Edző: Varga Péter.

Gönyű: Kolozsvári – Máté (Rigó), Kugler, Molnár T., Kiss Z., Kovács G. (Varga G.), Pankovics, Horváth G., Mikli, Bognár J., Böcz (Csákvári). Edző: Kertész Balázs.

Gsz.: Fehér, Varga László, Lajtos, Kiss M.

Az egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszó hazaiak egy szezonra való gólhelyzetet puskáztak el, de így is fölényes győzelmet arattak.

Jók: Lajtos, Véghelyi, Babics, Varga László, ill. Kolozsvári, Kiss Z., Kugler.

Varga Péter: – Kulturáltan játszó csapatot győztünk le olykor tetszetős játékkal, de a gólhelyzetek kihasználásán javítanunk kell.

Kertész Balázs: – A mai világban a munkahelyeket tekintve a szombat munkanap, az amatőr játékosok pedig ebből élnek. Ezt mindenkinek figyelembe kellene vennie. Gratulálok a jól játszó hazaiaknak.

Lipót-Pékség–Kapuvár 2–2 (1–1)
Lipót, 200 néző. V.: Iván L.

Lipót: Endrődy B. – Litresics, Ásványi, Kiss Á., Vojnisek, Tóth N., Sütöri, Ködmön, Flick (Kalmár), Bella, Magyar. Edző: Horváth Tamás.

Kapuvár: Tüske – Licskai, Müller, Kovács M. (Somogyi), Németh B., Horváth A., Péter, Kleizer, Nicsenko (Szabó Á.), Szabó P. (Horváth Cs.), Varga B. Edző: Varga József.

Gsz.: Kiss Á., Ködmön, ill. Kleizer, Németh B.

A mindent egy lapra feltevő kapuvári csapat lelkes, helyenként jó játékkal megérdemelten vitte el az egyik pontot a gyenge napot kifogó Lipót ellen.

Jók: Ködmön, Kiss Á., Vojnisek, ill. Müller, Kleizer, Horváth A., Varga B.

Horváth Tamás: – Két óriási potyagól miatt mindig futottunk az eredmény után. Reális eredmény született.

Varga József: – Végre egy olyan Kapuvárt láttam, amit elképzeltem erre a szezonra. Úgy érzem, nem sokan mondták volna meg mérkőzés közben, hogy melyik a dobogós és melyik a kiesőjelölt csapat.Összefoglalók, nyilatkozatok >>
Duna Takarék Megyei I. osztály 19. forduló.
2014. 03. 22., szombat
DAC 1912–Beled 2-4,
Csorna–Gönyű 4-0,
Koroncó–Győrszemere 2-0.
2014. 03. 23., vasárnap
Öttevény–Petőháza 4-2,
Lébény–Jánossomorja 4-4,
Bősárkány–Ménfőcsanak 2-2,
Rajka–Nyúl 2-0,
Lipót–Kapuvár 2-2.


Eredmények, gólszerzők >>
Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport 18. forduló.
2014. 03. 22., szombat
Győrújbarát–Abda 3-0,
Pannonhalma–Egyed 3-0.
2014. 03. 23., vasárnap
Tét–Töltéstava 5-3,
Győrújfalu–Bajcs 5-2,
Táp–Győrszentiván 4-0,
Rábaszentandrás–Kóny 4-2,
Bácsa–Kajárpéc 2-0,
Rábapordány–Pér 1-0.

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport 18. forduló.
2014. 03. 23., vasárnap
Hegyeshalom–Dunakiliti 0-1,
Bezenye–Enese 0-5,
Püski–Hédervár 1-4,
Máriakálnok–Mosonszolnok 5-1,
Börcs–Győrzámoly 0-1,
Mosonszentmiklós–Kunsziget 3-1,
Győrsövényház–Ásványráró 2-0,
Dunaszeg–Károlyháza 4-2.

Megyei II. o. Soproni csoport 18. forduló.
2014. 03. 23., vasárnap
Mihályi–Nagycenk 3-6,
Vitnyéd–Újkér 5-1,
Fertőendréd–Szany 2-1,
Veszkény–Répcementi 1-4,
Egyházasfalu–Lövő 1-2,  
Fertőszentmiklós–Babót 2-0,
Hegykő–Iván 4-2,  
Rábakecöl–Osli 1-4.


Eredmények, gólszerzők >>
Megyei III. o. Pálya Vasút Győr Kelet 18. forduló.
2014. 03. 22., szombat
Győrszentiván II–Nagyszentjános 2-0.
2014. 03. 23., vasárnap
Mezőörs–Mindszentpuszta 3-1,
Bakonyszentkirály–Győri AC 1-1,
Győrasszonyfa-Tarjánpuszta–Bőny 2-0,
Veszprémvarsány–Écs 2-0,
Nyalka–Győrság 0-1,
Bakonyszentlászló–DAC II,
Vámosszabadi–Pázmándfalu 1-9.

Megyei III. o. Friss Víz Liga Győr Nyugat 16. forduló.
2014. 03. 23., vasárnap
Felpéc–Csikvánd  2-3,
Gyarmat–Szerecseny 7-2,
Koroncó II–Ikrény 3-4,
Rábaszentmihály–Sokorópátka 0-1,
Nádorváros–Rábapatona 0-3,
Tényő–Rábacsécsény 8-2,
Abda II–Gyömöre 4-0.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Mosonmagyaróvári csoport 18. forduló.
2014. 03. 22., szombat
Hotel Lajta Park–Győrladamér 0-1
MITE–Mosonszentmiklós II 4-4.
2014. 03. 23., vasárnap,
Újrónafő–Levél 1-0,
Darnózseli–Várbalog elmaradt,
Mecsér–Mosonudvar 3-1,
Halászi–Rajka II 2-0,
Kimle–Dunaszentpál 9-0.

Megyei III. o. Rajkai Takarék Csornai csoport 18. forduló.
2014. 03. 22., szombat
Magyarkeresztúr–Barbacs 0-2.
2014. 03. 23., vasárnap
Csapod–Bodonhely 2-0,
Rábacsanak–Kisfalud 4-1,
Szilsárkány–Pásztori–Bezi 1-2,
Szil–Rábatamási 3-5,
Himod–Bágyogszovát 0-5,
Farád–Markotabödöge 2-2,
Vág–Jobaháza 3-5.

Megyei III. o. Soproni "A" csoport 16. forduló.
2014. 03. 23., vasárnap
Agyagosszergény–Répcevis 2-2,
Pereszteg–Sopronhorpács 3-3,
Kópháza–Sopronkövesd 4-0,
Fertőd–Ágfalva 4-2.

Megyei III. osztály, Soproni "B" csoport 16. forduló
2014. 03. 23., vasárnap
Harka–Sarród 5-3,
Nagylózs–SFAC 3-0,
Zsira–Und 2-3,
Fertőrákos–Balf 2-2.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nápolyban győzött a Fiorentina

A negyedik Fiorentina 1-0-ra győzött a harmadik Napoli otthonában vasárnap az olasz… Tovább olvasom