Kisalföld logö

2018. 08. 22. szerda - Menyhért, Mirjam 20°C | 31°C Még több cikk.

Megvárakoztatott szurkolók

Jó fél órával az eredetileg 16 órára ígért érkezés előtt már tele volt érdeklődőkkel a péri repülőtér előtere. A kellemes napsütésben csoportosan érkezett péri iskolások és a felnőtt szurkolók hada várta a bajor vendégeket, sokan közülük Győrből autóztak ki, hogy lássák a repülőből kiszálló német labdarúgókat.
A repülőből kilépő német labdarúgókat tapssal köszöntötte az üdvözlésükre Péren gyülekező közönség.
A tömeg lelkesedése nem csökkent, amikor elterjedt a hír, hogy negyedórát késnek a Münchenből felszállt gépek. Volt mivel szórakozni, hisz a hangár melletti aszfaltcsíkra rendőri felvezetéssel szépen besorjázott 14 ragyogó Audi gépkocsi, hogy majd a vendégcsapatot a stadionba szállítsa. Amikor azonban azt lehetett hallani, hogy újabb 20 percet késik az első gép, a csalódás moraja hangzott a kerítésen kívülről. Végül 16.40-kor nagy tiszteletkör után leszállt az első gép, amely a csapatot hozta, s ezt követően 10 perces szünetekkel az Audi vezérkarát szállító másik két gép is landolt. Nagy protokollra nem került sor, Varga Balázs az Audi Hungaria részéről fogadta a vendégeket, s már tessékelte is őket a repülőgép mellé suhanó gépkocsikba.

Elsőnek Uli Hoeness menedzser szállt ki, majd az edzői team, élén Ottmar Hitzfelddel, s nyugodtan sorjázva a játékosok, Michael Ballack, Jens Jeremies, Roy Makaay, Roque Santa Cruz, Robert Kovac és a többiek. Utolsónak, mint aki nagyon ráér, Oliver Kahn szállt ki a gépből. Sötét öltönyükben, bordó nyakkendővel, jól mutattak a vendégek, akik sorban beszálltak a rájuk váró egyforma Audikba, s már indult is a gépkocsisor Győr irányába.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben játszik a válogatott

Felélénkül a győri női vízilabdaélet, hiszen június 2-án a magyar olimpiai válogatott mutatkozik be… Tovább olvasom