Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Megkezdődött az átigazolási szezon

Hétfőn kezdődött az átigazolási időszak, mely február 15-ig tart. Ebben az időszakban az amatőr labdarúgó szabadon igazolható.

Hétfőn kezdődött az átigazolási időszak, mely február 15-ig tart. Ebben az időszakban az amatőr labdarúgó szabadon igazolható, amennyiben nincs érvényes sportszerződése. A sportszerződéssel rendelkező labdarúgó csak az érintett két klub megállapodása alapján szerződtethető, mely megállapodást az átadó klub átigazolási díj megfizetéséhez kötheti. Azok a labdarúgók, akik a nyári átigazolási időszakban átigazoltak, most csak abban az esetben távozhatnak másik egyesületbe, amennyiben jelenlegi klubjuk ehhez hozzájárul, átigazolási lapjukat aláírással és bélyegzővel záradékolja.

A szerződéseket minimum egy, legfeljebb öt évre lehet kötni, míg a 18 év alatti labdarúgók esetében maximum három évre szólhat a kontraktus. A szerződés lejáratának átigazolási időszakra kell esnie. Az átigazolólapot a fogadó egyesületnek cégszerű aláírással, bélyegzővel kell ellátnia, valamint a játékosnak is (18 év alatt a törvényes képviselőjének is) alá kell írnia és mellékelni kell a játékos tagsági igazolványát.

Péter Gábor, a megyei labdarúgó-szövetség titkára, az átigazolások ügyintézője még a következő fontos dolgokra hívta fel a figyelmet: „Az átigazolni szándékozó labdarúgó a távozásáról köteles értesíteni volt sportszervezetét.

Az átigazolási lap hátoldalán a volt sportszervezet aláírással és bélyegzővel tudomásul veszi az átigazolást, vagy az átigazolni szándékozó játékos levélben közli a szándékát, továbbá ajánlott levélben részükre megküldi. Utóbbi esetben az átigazolási laphoz a levél fénymásolatát és a postai ajánlott feladószelvényt is mellékelni kell. Hiányosan benyújtott átigazolási kérelmet az átigazoló szerv nem vehet át."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeredző és dalszövegíró

Rátgéber László neve még azoknak is ismerős, akik nem igazán érdeklődnek a női kosárlabdasport iránt. A szakemberek Európa legjobb edzői között tartják számon. Legutóbb 8. alkalommal vezette bajnoki címig a baranyai gárdát. A nyolc Magyar Kupa-siker mellett a nemzetközi porondon is bizonyítottak a mecsekaljai kedvencek, hiszen az Euroligában 3 alkalommal is a legjobb négy közé jutottak. Tovább olvasom