Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Megijedt a bíró a szünetben...

Különös módon ért véget, pontosabban nem ért véget az egyik futballmérkőzés a megyei III. osztályban.

 Úgy tudjuk, a vendégcsapatból több játékos is durván reklamált, sőt, állítólag meg is fenyegette a fiatal sípmestert, aki mivel nem látta biztonságosnak a körülményeket, lefújta a találkozót.

– Ez természetesen jogában állt – mondta Vass László a soproni versenybizottság elnöke.

– Az ügyben meghallgattuk mindkét felet, de egyelőre még nem született döntés, szeretnénk alaposabban kivizsgálni a történteket.
Bernád Péter, a Sopron Boys elnöke, egyben labdarúgója szerint kissé elhamarkodottan döntött a sok rutinnal még nem rendelkező játékvezető:
– Lehet, hogy volt reklamálás, ami egyébként szinte minden labdarúgó-mérkőzésen előfordul, de nem hiszem, hogy ezért félbe kell szakítani egy találkozót. Szerintem a bírónak előbb sárga vagy piros lapokkal kellett volna büntetnie a reklamálókat és csak a legvégső esetben kellett volna így döntenie. A mérkőzés jegyzőkönyve is egyetlen figyelmeztetésről tanúskodik, azt is a labda elrúgása miatt kapta az egyik játékos.
Majer Imre ágfalvai elnök elmondta, nem gondolta, hogy félbeszakadhat a mérkőzés.

– Öt góllal vezettünk az első negyvenöt perc után, nem volt semmi gond. Persze azt láttuk, hogy szinte minden találat után reklamált az ellenfél. Nem tudom, mi történhetett, mi volt az indok, ami miatt a játékvezető beszüntette a játékot. Mindenesetre mi nem szeretnénk újra játszani, egyszer már megnyertük ezt a találkozót.

Miért is mondta mindezt a hazai elnök? Az eset külön pikantériája, hogy a csapatok a szünet után – igaz, hivatalos játékvezető nélkül – folytatták a kilencven percet, ahol az Ágfalva további négy gólt szerzett...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Grosics tudja kik voltak a besúgók az Aranycsapatban

Grosics Gyula azt mondta, tudja, hogy ki volt besúgó az Aranycsapatban, de nem nevezi meg őket, mert… Tovább olvasom