Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Még nem nyugodhat meg az ETO

5. p: Szeverényi ment el a jobb oldalon, majd húsz méterről lőtt, Sebők könnyedén védett.
9. p: Vincze Z. végzett el egy szögletet a jobb oldalon, a rövid saroknál Udvari érkezett és magasra felugorva a kapura fejelte a labdát. A gólvonal előtt álló Zsók ugyan beleért, de már menteni nem tudott. 1–0.

24. p: Nicsenko indította jobbról Pericet, aki tizenhét méterről lőtt, a labda kevéssel ment el a bal kapufa mellett.
28. p: Schindler adott középre a jobb oldalról, Javrujan háttal a kaputól átvette a labdát, majd fordulásból hat méterről jobbal lőtt, Sebők a mezőnybe öklözte a labdát.

30. p: Kovács B. kényszerítőzött Javrujannal a győri tizenhatoson belül, ám a hazaiak középpályása hiába kapta vissza a labdát, Zsók buktatta. A megítélt büntetőt Kovács B. végezte el, és jobbal a bal kapufára rúgta a labdát, de az onnan a hálóba vágódott. 2–0.

37. p: Hoffmann adott be balról, Szeverényi hét méterről fejelt a meglepett védők között, pechjére a labda elkerülte a jobb sarkot.

59. p: Valentényi beadását Hoffmann középről előrevetődve fejelte kapura, Sebők azonban védett.

84. p: Vlajic sérülés miatt elhagyta a pályát, s mivel az ETO előtte mindhárom cserelehetőségét kihasználta, a vendégek tíz emberrel folytatták a játékot.

91. p: Schindler adott be jobbról, Bánföldi pedig tizenegy méterről a felső kapufára fejelte a labdát.

A keddi gálán bár vereséget szenvedett az ETO az Európa-hírű Bayern Münchentől, mégis tapsolt a húszezer néző a győri stadionban. Talán azt hitték Regedeiék, hogy Békéscsabán is folytatódik a gála. Nos, tévedtek, sőt, bebizonyosodott: futás, agresszivitás és kellő figyelem nélkül képtelenség eredményesen futballozni még az egyébiránt szerény képességekkel rendelkező Békécsaba ellen is.

Az ETO első félidejének teljesítménye a futball paródiáját idézte. A folytatásban hiába erősítette meg a középpályát Reszeli Soós István, a vendégek mestere, már nem sikerült a fordítás, sőt a szépítés sem.
Megérdemelten nyert a Békéscsaba az enerváltan, a keddi gála hatása alatt futballozó ETO FC ellen, vagyis az osztályozós helyek elkerüléséért vívott harc az utolsó két fordulóban tovább folytatódik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az utolsó forduló

Az EHF-kupadöntő két mérkőzése között az utolsó bajnoki találkozó vár ma a Graboplast- ETO-ra. A… Tovább olvasom